Jump to content

Don Juan

Član foruma
 • Content Count

  4,925
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Don Juan last won the day on September 5

Don Juan had the most liked content!

Community Reputation

5,594 Excellent

About Don Juan

 • Birthday 02/06/1977

Recent Profile Visitors

1,266 profile views
 1. Kako to misliš ne poštuje se kovid protokol? Primio sam tri doze vakcine, u kafić u Skoplju nisam mogao da uđem bez dokaza o vakcinaciji, piće se služi samo na terasi, a do toaleta sam bio sa maskom. Svi protokoli su ispoštovani.
 2. OK hteo bi Škotsku i Crnu Goru, ali koga iz prvog šešira 😂 Ok, sam ću da izađem.....
 3. Da se ne precenjujemo previše.
 4. Island, Škotska, Srbija, Jermenija. Idealno.
 5. Ne vidim ništa sporno - Crni Đorđe, zar ne 🙂
 6. Nevezano za to, moram da se pohvalim da sam ja pre neki dan zaista video zlatnu kopačku Evrope i da je to jedan od vrlo značajnih dana u mom životu. Elem, vraćao sam se mora i pošto smo prespavali u Makedoniji insistirao sam da odemo u Kafe 9 u Skoplju, i čekao da se ne pojavi Kobra i dočekao svojih pet minuta 🙂 Nažalost, nemam fotografiju kao dokaz, ali bukvalno je bio na metar od mene :). Tj. mimoišli smo se, ali hej i to je nešto 🙂
 7. Objektivno kakve veze ima trener Partizana sa odloženom utakmicom Zvezde i Voždovca? Nikakve. Neka se bavi svojim timom i rezultatima svoga tima. Ovo je treći odloženi meč u ovom kolu. Da li je za odlaganje meča potrebno da se ispoštuje procedura? Jeste. Da li je Zvezda ispoštovala? Jeste. Slučaj zatvoren bavite se mečevima svoga tima i ćao.
 8. Sve je dvosmerna ulica i stvari nisu tako jednosmerne i ne mogu se uzimati zdravi za gotovo. Posebno ako se stvari posmatraju iz ugla iz koga su advokati dali ovoj zemlji jednu novu pajtonovsku dimenziju, a to je protest protiv odluka Vrhovnog suda. To ja mislim nije zabeleženo nigde u svetu. Drugi veći problem je što se oni predstavljaju kao neki borci za pravdu, a bore se samo i isključivo za masne pare koje su trebali da podele i sada ostali bez toga. Kao što banka ima pravo da izabere da li će i pod kojim uslovima da posluje sa klijentom i pod kojim uslovima će da plasira kredit, tak
 9. Razlog za jučerašnji remi je što Stanković nije imao muda da umesto Dionija od prvog minuta počne Lazetić i umesto Krstičića Stanić. Ovo drugo i mogu da razumem, ovo prvo ne. Valjda uči na greškama.
 10. Don Juan

  RIP

  Zbogom Minja. Hvala ti što si mi ulepšao detinjstvo. Počivaj u miru.
 11. Ok je ovo za start, ali ono na kraju im nije trebalo. Braga ima neverovatnu transformaciju i to valja ispratiti. Žao mi Bena.
 12. Samo što Hej Sloveni ne pominje ni Albance ni Mađare, nego samo i isključivo Slovene, a navedeni to nisu.
 13. Verovatno isto kao kada bi ga terali da peva Hej Sloveni. Ja zaista ne vidim razliku 😄. S tim što je Bože pravde soft himna, Hej Sloveni gađa direkto - "proklet bio izdajica svoje domovine". Zamisli da sada to stoji u srpskoj himni 😁. Pa tek bi bio haos, ovako se rodoljubiva pesma od jednog od najznačajnijih Srba 19.veka, tvorca pozorišta u Srbiji proglašava nacionalističkom. Jednostavno treba nai meru u nekim stvarima. Pojedini upisi me podsećaju na zapisnike sa centralnog komiteta komunističke partije Srbije sedamdesetih i osamdesetih.
 14. Ne znam odakle si sada to izvukao. Nije suština u tome. Suština je da građanski nacionalizan koji pominješ, možda se u formi razlikuje od srpskog, ali je suština potpuno ista. Razlika je u tome što je pomenuta himna bila samo u vreme okupirane Srbije. Potpuno je neumesno da to sada bude zvanična himna.
×
×
 • Create New...