Jump to content

Don Juan

Član foruma
 • Content Count

  3,483
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Don Juan last won the day on April 22

Don Juan had the most liked content!

Community Reputation

4,095 Excellent

About Don Juan

 • Birthday 02/06/1977

Recent Profile Visitors

1,025 profile views
 1. Pa ovo drugo bas i nije teorija, pad berze 1929, je bio jedan od glavih okidača dolaska Nacista na vlast. Odnosno povlačenje stranih investitora je produbio krizu u Nemačkoj, došlo je do povećanja nezaposlenosti i to je dovelo do pada republikanaca i jačanja nacističke partije.
 2. Očigledno je da nešto škripi žestoko u igri, i ja sam to pričao posle prve utakmice sa Radnikom. Imali smo ogromnu sreću da nam se u kup meču protiv Radnika ne desi ista stvar koja nam se desila danas na Banjici, i u oba slučaja smo padali ni isti način. Jedan od razloga je i totalni pad u igri naših bonus igrača. Ja ću Gavriću dati još kredita, ali plašim se da nam treba nešto bolje od Petrovića i Nikolića. Mi smo tek danas kada je ušao Sanogo imali nešto stabilniju igru. Gobeljića neću više i da komentarišem. Odadi treba dati šansu, ali sa ovim pravilom sa 4 stranca teško da će imati pr
 3. Don Juan

  Chelsea FC

  Čestitke, samo nemojte da nas ujebete i osvojite LŠ i budete peti 😁. A navijaću za vas.
 4. Pa ja sam se samo ponadao da ćeš uočiti da Odada danas nije ni igrao, nikakav sud, samo zapažanje. Imao si dovoljno igrača da opljuješ.
 5. Znači kada pobeđujemo sklanjaju nam se, kada ne pobedimo, mi se sklanjamo. Ko je gledao utakmicu teško da je mogao išta sporno da nađe, sem kvaliteta određenog broja igrača. Diego je mogao da reši meč, ali jebiga. Osim ako i on nije plaćen da ne pogada. Malo zamara da se u svakom meču Zvezde traži nešto, i kada dobijamo i kada ne pobeđujemo. Jadan Odada 😪. Što ga mrziš 😪😪😪 Nisi fer, nisam to očekivao od tebe 😁. Sledeći put će da igra Bakajoko i sve ok 🤣🤣🤣
 6. Sada je valjda jasno da na neke igrače ne možemo da računamo. Rad, iskreno, deluje bolje od dosta klubova sa kojima smo igrali.
 7. Don Juan

  R.I.P.

  Ode i Feđa 😪
 8. Pa jednom je moralo da uđe. Nadam se da su ovo poslednji Gobeljini dani u Zvezdi.
 9. Ma čuli za čudo iz Grafičara, pa da vide da li mogu njihovi klinci da osete malo pravog fudbala, pre nego što počnu da igraju Kalčo. Zato što je Primavera za mekušce.
 10. Nemoj molim te da upoređuješ Deja sa njim. Dejo je bio inteligentan igrač, Nejmar to nema i to ga sputava da bude nešto više od onoga što je sada. Meni je Nejmar simpatičan igrač, ali realno da Dejo sada igra, nosio bi ga u džepu.
 11. Rabijen je PSG, sada je samo pitanje da li će primiti još neki gol.
 12. Meni je ono igranje petom kog gola bilo najsmešnije, ili je igrač totalni debil, ili....
×
×
 • Create New...