Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Drug Crni said:

Prilicno si promasio oko tumacenja posta pantelie. Stvari postaju jos losije ako uzmes u obzir njegov celokupni forumaski opus.

Nije problem što je "promašio" problem je način na koji je nastavio da se obraća forumašima

Ali, vi navijači ste posebna vrsta ljudi, i mene to smeta na ovom forumu

Agresino ponašanje, za koje je dobio upozorenje. Od toga kasnije želi da napravi dramu. Zato ne želim da diskutujem o tome. Čak mislim da je "solidno" prošao samo sa opomenom, ali ok.

• Like 2
Posted

Postojao je neki konsenzus da se od klupskih topika ne prave tabloidi. Ja znam da neobrnuti Pero Kameron nije mislio nista lose jer je dokazano normalan i korektan forumas,ali bih zamolio da se onakvi sadrzaji plasiraju na druge teme..(Svasta i nista npr.)

Disclaimer: ovim apelom ne branim Gobeljarda..voleo bih da je isutiran iz kluba koliko juce. Ipak,ne treba ici putem tabloidizacije klupskih ili ligaskih topika. Tu je "Vreme sporta i razonode" tema na raspolaganju.

Posted

Mene nervira jer je jedan portal objavio da je stan vrednosti 400k evra a ovaj što je Pero tagovao kaže 600k evra. Kome verovati, izgleda da se i tu ugradio neko.

• Ha-ha 2
Posted
51 minutes ago, Drug Crni said:

Postojao je neki konsenzus da se od klupskih topika ne prave tabloidi. Ja znam da neobrnuti Pero Kameron nije mislio nista lose jer je dokazano normalan i korektan forumas,ali bih zamolio da se onakvi sadrzaji plasiraju na druge teme..(Svasta i nista npr.)

Disclaimer: ovim apelom ne branim Gobeljarda..voleo bih da je isutiran iz kluba koliko juce. Ipak,ne treba ici putem tabloidizacije klupskih ili ligaskih topika. Tu je "Vreme sporta i razonode" tema na raspolaganju.

Potpuno razumem sta zelis da napišeš,  ali ovakvi postovi su apsolutno benigni u odnosu na ovakve I slične postove od nazovi "korektnih forumaša" ( mada se isti ni za pedalj ne razlikuju od frustriranih idiota zbog kojih sam u sredu, do samog kraja utakmice, strahovao za bezbednost svog 10-to godisnjeg deteta )... ali dobro, nije da nismo "navikli" ...

On 8/31/2022 at 9:30 PM, goofy said:

Ja moram da se izvinim našim igračima, strašno sam ih pljuvao od početka sezone. Ovo zlo prekoputa je isti qrac ako nisu i lošiji od nas, a imaju +10 bodova.

Posted
55 minutes ago, Tri Korne Penal said:

Potpuno razumem sta zelis da napišeš,  ali ovakvi postovi su apsolutno benigni u odnosu na ovakve I slične postove od nazovi "korektnih forumaša" ( mada se isti ni za pedalj ne razlikuju od frustriranih idiota zbog kojih sam u sredu, do samog kraja utakmice, strahovao za bezbednost svog 10-to godisnjeg deteta )... ali dobro, nije da nismo "navikli" ...

Jbt, ovaj Goofy-jev post 'ladno nije sklonjen?

• 3 weeks later...
Posted

Mogla je i manja kazna možda jer je državu nazvao pravim imenom, više je uvredio zastavu koja je samo provokacija albanskih ekstremista i nije zvanično obeležje. A ekstremiste i nije bitno kako ćemo zvati, valja ih i izdvojiti od ostalog, većinskog, naroda. 

Mislim, preživeće i 10 dana, samo mi je izgledalo da je moglo da se progleda kroz prste. 

• Like 2
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Dobro vece dobri ljudi.

Polako nam se priblizava Mundijal. Da,tako je..brzo ce polovina novembra. Posto mislim da dogovor kucu gradi,da vidim kako stojimo sa nekim idejama. Pretpostavljam da cemo imati poseban PDF za Katar. Hajde da probamo da se dogovorimo oko par stvari.
Naime,poucen iskustvom sa nedavnog Evrobasketa i nacina na koji je taj PDF funkcionisao,da najpre pitam ima li smisla kreirati svaku grupu ponaosob? Na PDF Evrobasket grupe su otvorene,ali je onda otvorena i jedna Live tema koja je maltene obesmislila same grupe..ti topici su postali sablasno prazni..primetio sam da,u nekim grupama, nije bilo nijednog posta po ceo dan ili dva..cak i u danima kada su se utakmice u toj grupi igrale. Osim toga,to je i neki izraz nekog nepostovanja prema onome ko je otvorio topik..jer to ipak iziskuje i neko vreme,trud itd. Bezveze je da neciji topik ostaje da zvrlji prazan danima.
Ako cemo i na PDF Mundijal 2022 imati jednu Live temu za nasu repku i jednu Live za ostale,onda je mozda bolje da ne postoje one o grupama.

Ja nisam za takvu Live temu jer se tako takva tema pretvara u iskonsku kupusaru u kojoj se pise navrat nanos..i stvara se jedan buckuris koji vise ne moze da se prati ni u postovima ni u odgovorima itd. Moje stav je da bilo bolje (inace sam protiv "kupusara" topika na Forumu,razne Kafane excluded) da se ide u pravcu otvaranja teme za svaku grupu ponaosob,pa da se u njoj onda komentarisu i utakmice uzivo.

Voleo bih da procitam vase misljenje o ovome. Gde vi stojite,kako razmisljate? Moderacija da se obavezno ukljuci u spiku,a i ostali forumasi..neka bude veci uzorak.

Edited by Drug Crni
Dopuna posta
  • Like 2
  • Thanks 1
Posted

Isto sam primetila tokom Eurobasketa, da se na Live temi za ostale reprezentacije pisalo maltene 24/7, čak i kad nisu emitovane utakmice, dok su podteme posvećene grupama zvrjale prazne. Pritom, jedva su "nahvatani" forumaši da ih otvore... Tako da je na tom uzorku pokazano da koegzistiranje tih par tema nije moguće. Ja lično bih volela opciju da postoje podteme posvećene grupama - tu se lepo možemo upoznati s timovima, pisati i o drugim stvarima koje se ne tiču striktno utakmica, ali i komentarisati same utakmice. To bi značilo da imamo teme:

Fudbalska reprezentacija Srbije

Live - Srbija

Po grupama

Što si ti i predložio.

Posted

Kao prvo, pohvala kolegi što je na vreme pokrenuo ovo pitanje. :thumbsup:

Po meni, nisu uporedive situacije. Dinamika EP u basketu je bila bitno drugačija od one koja nas očekuje na SP - igralo se više utakmica u toku dana, termini su se preklapali, počinjale su diskusije u toku mečeva pa je uz stalne igrarije sa rezultatima i ukrštanjem grupa bilo očekivano da jedna sveukupna (u ovom slučaju lajv) tema bude mesto okupljanja forumaša. Meni lično to nije smetalo. Mislim da bi mnogo veća konfuzija nastala da se stalno prelazilo sa lajv teme na one o grupama.

SP će ipak ići sporije, neće biti preklapanja mečeva (osim u trećem kolu ali ionako će igrati timovi iz iste grupe), u toku dana će uglavnom igrati jedna do dve grupe, pa će biti lakše podeliti diskusiju na različite grupe, zbog čega nema potrebe za lajv temom.

Dalke, mislim da nema potrebe ni deliti temu za našu reprezentaciju na lajv i regularnu, ali sam za to da se otvori posebna tema za reprezentaciju Srbije samo za SP, kako se kasnije postovi ne bi izgubili u opštoj temi o našem timu. Biće preklapanja pisanja na toj temi i temi naše grupe ali to je neizbežno.

Dakle, mislim da bi optimalno bilo da imamo:

- teme po grupama (a kasnije jednu za deo od 1/8f do finala), 

- temu za reprezentaciju Srbije,

- temu za zanimljivosti/kafanu,

- dodatno, mislim da smo ranije imali i temu za mis/mistera, pa bih i to ubacio,

- ako su kolege iz Hrvatske (ili neko drugi) raspoloženi da posebno predstave svoju reprezentaciju i da se tu dele novosti/piše specijalno o toj ekipi, uključujući i lajv, meni je to sasvim ok.

Još jedna stvar - za pojedine grupe će biti zainteresovanih za otvaranje, za druge možda i ne, a moguć je i onaj efekat kad ljudi unapred odustanu od prijave za otvaranje teme o nekoj grupi jer se boje da neće moći da isprate postavljeni standard. Da  ismo imsli ujednačenu situaciju predlažem da se sve grupe otvore na jedinstven način, tako što bi bili stavljeni sastavi timova i raspored utakmica, a ko hoće da dodatno predstavi neku reprezentaciju ili grupu može da se se prijavi pa da to uradi u postovima ispod uvodnog, koji bi bili sačuvani za tog forumaša.

• Like 8
Posted

Mislim da je podela za prethodno evropsko bila sasvim ok. Nije bilo live teme, vec su se sve utakmice komentarisale na maticnim temama. Sto se tice Srbije, postoji opcija da se prebaci reprezentativna tema, ili da se kreira nova. 

Svakako, uvek mogu da se naprave neke ispravke, dodaju/izbace stvari.

Bice svakako glavna PDF tema, Svastara, Fantasy, Kladionica. Za ostalo cemo se dogovoriti.

Evo kako je to izgledalo za proslogodisnji EURO: https://vox92.net/forum/index.php?/forum/33-evropsko-prvenstvo-u-fudbalu-2021/

• Like 4
  • Thanks 1
Posted
On 10/3/2022 at 1:21 AM, Barkley#34 said:

- ako su kolege iz Hrvatske (ili neko drugi) raspoloženi da posebno predstave svoju reprezentaciju i da se tu dele novosti/piše specijalno o toj ekipi, uključujući i lajv, meni je to sasvim ok

Mislim da ne treba posebna tema. Malo nas je. Najbolje ko sve ostale reprezentacije. Ionako će se zadnjih tjedan dana pisat i previše o nama 🤣

• Ha-ha 5
Posted

Ni ja nisam zainteresiran za predstavljanje naše grupe (imam feeling da nije ni Cilemile 😁). Ja kad/ako se odlučim na takvo nešto imam dosta visoke kriterije a bojim se da ih u ovom konkretnom slučaju ne bih uspio zadovoljiti.

Posted
44 minutes ago, Don Juan said:

OK, ali ako se ne dogovorite temu će otvoriti Mc ili Drakarys, pa vi vidite šta ćete.

Ja nemam ništa protiv da Mc otvori. Pamtim 2018. Nakon skupina je rekao da idemo do kraja.

Posted
5 minutes ago, Bugl Khan said:

Ja nemam ništa protiv da Mc otvori. Pamtim 2018. Nakon skupina je rekao da idemo do kraja.

Onda ste bas jaki cim ste izbegli njegovu kletvu.

• 3 weeks later...