Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

nadam se da SO zna da je sferov pad prošle godine počeo nakon ružnog poraza od makabija u pioniru u ovo neko vreme, krajem januara, kada su nas počistili ko svinja masnu hartiju od bureka, nismo im ni prišli 40 min. s obzirom na ogromnu potrošnju protiv hapoela pre utakmice u crkvu da upalimo po sveću za pobedu, sve će biti bitno.

šta će biti posle pauze za kup, daleko je to sada. valjda uprava ima razrađene šeme za odmor i relaks igrača, tolike prazne nekretnine po planinama za početak. dr.čela za sada dominira u raznim oblicima team buildinga kkcz.

• Like 3
Posted
1 hour ago, rodriguez said:

nadam se da SO zna da je sferov pad prošle godine počeo nakon ružnog poraza od makabija u pioniru u ovo neko vreme, krajem januara, kada su nas počistili ko svinja masnu hartiju od bureka, nismo im ni prišli 40 min. s obzirom na ogromnu potrošnju protiv hapoela pre utakmice u crkvu da upalimo po sveću za pobedu, sve će biti bitno.

šta će biti posle pauze za kup, daleko je to sada. valjda uprava ima razrađene šeme za odmor i relaks igrača, tolike prazne nekretnine po planinama za početak. dr.čela za sada dominira u raznim oblicima team buildinga kkcz.

Погрешио си сезону . Ово што ти причаш било је прве године по Сферовом доласку у Звезду . Прошле сезоне смо их добили у Арени . Прво полувреме смо их убили , да би се они у трећој четвртини вратили са 15-0 у једном моменту . Ипак смо на крају успели да их добијемо .

• Like 1
Posted
8 minutes ago, metallica said:

Погрешио си сезону . Ово што ти причаш било је прве године по Сферовом доласку у Звезду . Прошле сезоне смо их добили у Арени . Прво полувреме смо их убили , да би се они у трећој четвртини вратили са 15-0 у једном моменту . Ипак смо на крају успели да их добијемо .

23.01.2025.

Maccabi Tel Aviv 85 

Crvena zvezda    73

• Like 2
Posted
1 hour ago, rodriguez said:

dr.čela za sada dominira u raznim oblicima team buildinga kkcz.

"Team building? Da, imam sportski tim i imam građevinsku firmu."

- Drčela, verovatno

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 14
Posted

Kako nam se crtaju rezultati poslednja dva kola neverovatno.

Večeras pobeda i da zatvaramo ciklus od 6 vezanih pobeda.

Oli u gostima kako bude pa onda opet mini ciklus kući 3 pobede i bole nas paja 😎

• Like 3
Posted

Šteta što je jebeni Hapoel prosuo prednost, ovo ostalo su dobri rezultati. Parizu se nisam ni nadao, iako eto i oni imaše šansu. Mislim da je Fener sigurica za prva 4 mjesta.

Nego, generalno previše pažnje dajemo drugim rezultatima ali bitno je samo da mi odrađujemo naš dio posla. Džaba sve ako se večeras okliznemo.

• Like 6
Posted

Od prestalih 12, da dobijemo 6 i imacemo 22-16, verovatno dovoljno za direktan play-off. A imamo korektan raspored to kraja.

Posted
18 minutes ago, Blade said:

Od prestalih 12, da dobijemo 6 i imacemo 22-16, verovatno dovoljno za direktan play-off. A imamo korektan raspored to kraja.

Ne bih ja prognozirao, liga je bas izjednacena.

Posted

Oprez treba da bude veliki poput Arene. Raspad u EL je prosle godine poceo ubedljivim porazom od Makabija. A imali smo savrsen raspored. Oprez.

• Like 5
Posted
13 minutes ago, JPM said:

Ne bih ja prognozirao, liga je bas izjednacena.

Ni ja ne prognoziram, bilo je tako i prosle godine i odlicna situacija u ovom periodu sezone, kad ono medjutim, strmoglavi pad. Samo kazem kakvu sansu imamo, a ista moze da bude iskoriscena odlicno, dobro ili minimalno, a moze i da bude prokockana.

Posted
8 hours ago, Petkovic Miroslav97 said:

Mnogo, mnogo bitna utakmica sutra. 
Da sam bio pametniji od tri tekme (Dubai, Hapoel, Makabi) izabrao bih ovu poslednju, ovako novčano sam se ozbiljno ispucao za ove dve. 
Ko god da je u mogućnosti treba da ode na Makabi, publika mora da bude vetar u leđa! 

Meni je utakmica protiv Hapoela bila jedna od boljih na nivou cele sezone (a propustio sam samo 2 domace tekme).

Tako da verujem da nisi pogresio 🙂 

Doduse uvek je pred svaku novu utakmicu osecaj kao da jedva cekamo bas tu 🙂 

• Love 1
Posted
1 hour ago, MV91 said:

23.01.2025.

Maccabi Tel Aviv 85 

Crvena zvezda    73

Mi smo posle tog poraza imali 3-0 seriju u Evroligi, tako da to jos nije bilo problematicno. Ali sto je bitno u kontekstu danasnje utakmice je da smo bili 1-4 u Areni posle 16-10 prosle sezone sto ne sme da se desi ako hoces da budes plejof tim. Do kraja sezone utakmice kuci protiv Makabija, Efesa, Bajerna, Pariza i Partizana su must win.

• Like 2
Posted (edited)
1 hour ago, Čočo said:

Dobro jutro svima a najviše istorijskom skoru 17:10, stižemo... Dobijamo večeras! 💪🔥

Ima li svirke veceras kolega, sviras li kurcu 

Imamo momentum, sluzi nas zdravlje, pozicija na tabeli, sve je na nasoj strani veceras, al vidimo koliko je ove godine ujednacena EL sinocnim rezultatima kao i predhodnih kola skoro svake nedelje, i to nisu iznenadjenja jednostavno su kvalitetne ekipe, neke kliknu prije,neke kasnije. Rezultsti nam idu na ruku,hajde da zaokruzimo ovaj vikend kako treba ❤️🤍

Edited by Steve Gerrard
  • Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
2 hours ago, Nini3112 said:

Bice jako tesko veceras,bas se bojim utakmice veceras

Ni govora. Lagano i bez stresa veceras.

• Like 1
Posted

Makabi je ekipa koja najbolje igre kad nemaju neko moranje, ne smemo ih potceniti ali večeras jesmo izraziti favorit i od toga ne treba bežati. Nadam se da su lekcije naučene i da nećemo gledati "lako ćemo" pristup, ovo je velika šansa da se i def nametnemo kao jedan od najboljih timova u EL ove sezone.

• Like 10
Posted (edited)

Batler bratina se raskravio. Proslavio je nekoliko svojih poena pozdravljanjem publike. Nakon tekme, njegovo dečačko skakanje po Nwori i Dobriću je prelepa scena. Pre-le-pa...😍

https://www.facebook.com/reel/924600966807792/?s=single_unit&__cft__[0]=AZZXpFKoCWi_FlEa1iSLaPaFE4UAij_J4Ej4yeM7O9djf5C5pZBa1DiilPYOKg97os3wv9kpYBolw_u1atps2yqR9O74KYXIUNGociKBHbUNAQSJteyPGJyZqLXR4tngqbPBxwRejivjoiVrrtQBYXblMtHsAGveMSDlUcSCCMDZ8zhQxsJ4YxGVWG-coAwQ2Es&__tn__=H-R

Edited by wing
  • Like 3