odupri se ludilu Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ona dugaÄka petorka sa Miltonom i Dilanom Sterlngom, Bongom i Tajrikom nema tica Äe da proleti! To Äe biti jako zajebano za protivnike u pm 1
SteveFrancis#3 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Relativno impresivna pobeda. Efes je bas jaka, preozbiljna ekipa. Nije ovo bilo tako rdjavo.  Da, da ne zaboravim, jos jedna stvar koja konstantno prolazi ispod radara - koliko dobre ruke ima Rique. Bukvalno Amare nivo i to je nesto sto je danas prilicno redak kvalitet medj ovim tipom centara. I to ne samo u EL. Edited 8 hours ago by SteveFrancis#3 6
Son_of_a_gun Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago KaĆŸe Zmaja, vidi ovog Tajrika kako je namazan, neĆĄto se kurobeca po terenu a sad mazan kâo pliĆĄani meda⊠đ
albatros Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago vrlo vrlo zahtevna utakmica, Efes ima mozda i najbolju bekovsku liniju u EL . bravo momcima za pobedu, dobar je skor 2:1 za pocetak ako u Soaniji uzmemo jednu bice ok
Tex_Willer Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago UĆŸasno drugo pol i isto toliko uĆŸasno bitna pobeda pred duplo kolo u Spaniji.  Kad padne atmosfera, odbrana je baĆĄ mlohava i spora, nekako to se mora popraviti na strani tesko Äemo dobijati bez toga.
wrach Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ideja sa pasom i realizacija istog odlicni Pa i da nije proslo, dok bi Efes dosao do pozicije da sutne trojku, ostalo bi 2 sekunde. Bolje to nego pas u nas reket, tu vec vidim da primamo kos 1 1
ChrisJudd Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Pobeda protiv jednog od direktnih konkurenata za top 6 uz mnogo prostora za napredak. Da nastavimo ovaj odnos pobeda i poraza do kraja i neÄe biti problema 1
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago BiÄete samo bolji, samo ĆĄto je oÄigledna potreba za jednim centrom pa i kombo bekom/plejom. Novi igraÄi se i dalje traĆŸe, utakmicu dobila osovina Jonesova, Bonge i Brauna.
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Zar ovaj Rajko kao "profi" novinar nema ni gram osecaja da neke stvari unapredi kod sebe? Â Neke stvari = sve. 1
DameTime Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago VeÄeras slavimo, druĆĄtvene mreĆŸe ovo-ono, sutra trening. Â @Volter, svratiii, druĆŸe đ Â 1
Ne sam Safete Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 5 minutes ago, DameTime said: VeÄeras slavimo, druĆĄtvene mreĆŸe ovo-ono, sutra trening. Â @Volter, svratiii, druĆŸe đ Â Â Â 1
MrTwister Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 35 minutes ago, Barkley#34 said: Bonga je pravi komesar partizanske Äete. Izdali ste Ceda Vitkovca 1 1 1 1
Barkley#34 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Äeda je u penziji i srcu, preneo baklju na mlaÄe naraĆĄtaje. 1
realno *w Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Negativno: LoĆĄe ĆĄutiramo LoĆĄe branimo ĆĄut za tri, mada je to bilo malo bolje u drugom poluvremenu. OÄajno koristimo male faulove. Ona situacija Karlik na Osmanija, imamo 1 faul, Karlik 0, naravno skupljamo i primamo trojku. Bolest. Poku odbija da ne bude makar totalna ĆĄtetoÄina u svakoj svoj sekundi na terenu Parker Proizilazi iz prethodnog: fali centar, da Osetkovskog stavimo na 4. Pa da moĆŸe da igra i 25 min na 4 kad je Parker ovako van ritma. Ćœeljko: Vanja drugo poluvreme??? Ćœeljko 2: izvoÄenje jebene lopte. Pa kad ih vidim da onako stanu u liniju i niko nikome ne pravi blok, pa jbt kolika je nauka napraviti neka ukrĆĄtanja, neĆĄto tipa dupli blok za nekog igraÄa, pa onda prima neko ko je pravio blok, jer je ono bio laĆŸnjak, itd... Ma bilo ĆĄta bre, ne dva zadnja izvoÄenja da budu onakvi baloni. Â Pozitivno: Opet solidno iskontrolisan skok TrÄanje i poeni iz druge ĆĄanse: Dali smo 38 poena iz tranzicije ili drugih napada, fantastiÄan podatak. Efes 14. 17 asistencija, 9 ukradenih, 7 izgubljenih. 93 data poena sa 5 trojki i 22% za tri, mislim da baĆĄ malo ekipa to moĆŸe. Sterling i Bonga, bogovi, niĆĄta se tu drugo nema reÄi. Dilan se ugirava i sve je bolji, Milton se joĆĄ uvek traĆŸi, ali sve to deluje nekako dobro. VoĆĄ za poÄetak nije bio ĆĄtetoÄina, par finih poteza. Tajrik em dobra partija, em taj njegov awareness, konstantno je ukljuÄen u igru, gleda gde se kreÄu igraÄi, gde moĆŸe da preseÄe, izbije loptu. Pobedili smo. Â Sve u svemu, noÄaĆĄnja tekma me je, baĆĄ kao i ona sa Milanom, podsetila na mnoge koje smo izgubili prethodnih godina. A sada dve pobede. Moramo bolje, moramo da napredujemo u mnogim segmentima, mora centar, ali makar imamo nadu da Äemo tu bolju igru doÄekati u nekom makar solidnom skoru. Â Edited 7 hours ago by realno *w 5
PatrickStar Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Zeljko spominje 2 igraca koja neÄe iÄi u Split zbog povreda, jedan kapiram Vanja sa 0 minuta u drugom, drugi verovatno Arijan?
Volter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 24 minutes ago, DameTime said:   @Volter, svratiii, druĆŸe đ   Svratio bih ja i ranije nego Ävarkov i Smrtokapa odmah zadevaju, kaĆŸu da sam izdajniÄko govedo, zbog toga imam neizreciv duĆĄevni bol.  Äestitam na pobedi i pumpanju! 1 1 1
MrTwister Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Zato sto nijeste sutirali dobro, nijeste mogli ovu zonu sa Smitsom i Osmanijem da probijete nikako. To je inace napravilo dosta problema i iako djeluje da bi ovako iz driblinga trebalo njih napadati to nije prolazilo jer se dobro i pomagalo njima kad dodju u te situacije za razliku od prvog poluvremena. Bilo je nekoliko bas dobrih rjesenja bukvalno iz improvizacije, jer primarne akcije nijesu prosle al je bilo dovoljno fokusa i koncentracije da kad se neke druge stvari otvore - da se odigraju pravovremeno. To ranije nije bilo tako efikasno al se vidi napredak u tome. Bilo je nekih minijatura trenerskih i stvari koje su se tokom meca prilagodjavale, dje je Kokoskov imao bas nekih finih stvari ali za vas, najvaznije je da ste dobili.  Efes inace ima velikih problema sa visokim igracima, Kai Jones se tek privikava i lako se eksploatise to od iskusnijih i boljih ekipa, Papagiannis je jebiga Papagiannis a ova kocka sa small ballom Smitsa i Osmanija je bila dobra nocas samo zato jer vas nije sluzio sut, al iz tih zonskih odbrana obicno curi na ofanzivnom skoku pa je sreca za vas da je u kljucnim trenucima, bas presudilo tih nekoliko ekstra posjeda koji su izvuceni usled toga. Mnogo je tesko postalo dobiti u EL bilo koga sa ovako losim sutem, jer je kako koja sezona prolazi sve bitnije to postalo i cesto pravi razliku kakvu noc neko ima suterski bez obzira na poziciju na tabeli. 6
TripleJ Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sreca Wash usao brzo u problem sa faulovima pa nije napravio vecu stetu :). Moze se reci, njegova najbolja tekma u ovoj sezoni :).Â
La mano de Dios Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) -U momentu kada je Efes prvi i jedini put poveo na mecu u 4/4 treba se setiti one Miltonove dvojke, jako tezak i vazan sut u tom momentu za ishod celog meca. -Osetkosvski ima takav osecaj za skok da je to neverovatno, imam utisak da je na svim loptama bio na pravom mestu. Znaci nema neki odraz, deluje sporo ali svaku loptu je uhvatio u 1/2 kao da je Rodman. - Voleo bih da Dzabari nije toliko forsirao kad je vec video da ga ne ide sut al onda se setim da on i ne zna nista drugo sem da zatrpava kos tako da nije njegova krivica svakako sto je u tim momentima bio na terenu. -Sterlingu bih uvek dao loptu da resava sutem spolja kada je gusto, prosto imam utisak da ce uvek da pogodi da je vazno, neverovatan igrac. I za kraj dobro vodjenje Zeljka danas, ukljucio je sve igrace i zatvorio je sa pravom petorkom mec Ps. Vec se pribojavam meca sledece nedelje sa Baskonijom tamo, moguce da ce biti na 0-4 a to je skroz nerealan skor jer sve su utakmice bili blizu i nece biti nimalo lako sa njima, a potrebna je pobeda tamo po svaku cenu posebno ako se ne iznenadi u Madridu.  Edited 7 hours ago by La mano de Dios 3
Darko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Srpski igraÄi 0 poena. Da li se ovo ikad desilo u Evroligi Partizanu ili Zvezdi u proĆĄlosti? 1
Alek The Great Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 51 minutes ago, Elevator Operater said: Zar ovaj Rajko kao "profi" novinar nema ni gram osecaja da neke stvari unapredi kod sebe? Â Neke stvari = sve. Ono sto mi je hit kod njega je da radi za izvesni radio Cikago iz KM, a ne zna da bekne engleski jezik. Inace, lik je navodno zavrsio neke trenerske skole fudbala i rukometa, nidje veze sa kosarkom.
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nisam nikakav strucnjak, ali prvo poluvreme se igrala vrhunska kosarka a i genrtalno citava utakmica je bila bas dobra, duel dve dobre ekipe  setite se sta su nam uradili pre samo 6 meseci...  Â
Papanikolesku Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago BaĆĄ ozbiljna pobeda protiv baĆĄ zajebanog Efesa. Zapravo, dve straĆĄne pobede u EL, jer je i Milano odliÄna ekipa, pogotovo sa Nebom. Deluje mi da smo u obe utakmice zbirno bili u prednosti 79 od 80 minuta. Ovaj Efes je napadaÄki baĆĄ potentan, imaju problem sa peticama dok se ne vrati povreÄeni Poarije, a tad Äe biti baĆĄ zajebani, ima da puca. PO ekipa najlaganije. Ne mogu da verujem da su pustili Oturua, i doveli mrtvaka Papajanisa i onog nesnaÄenog. KokoĆĄkov malo pasivan, ali ima fine napadaÄke setove. Larkin je neverovatno teĆŸak za Äuvanje, nisko teĆŸiĆĄte, brz prvi korak, vrhunski ĆĄuter iz izlaznih kretnji. Osmani postade baĆĄ ozbiljna glava, ubi nas iz popa. Sve u svemu, baĆĄ jedna vredna pobeda.Â Ć to se nas tiÄe, preskoÄio bih osovinu iz proĆĄle sezone, Äetvorka je odigrala kontrolisan meÄ, zrelo, bez nekih veÄih gluposti. Zato samo pohvale, i keep going  Osetkowski je high bbiq player, ima kliker za igru, vidi, Äita, oseÄaj za prostor i postavljanje na defanzivnom skoku. I on je velika pretnja iz popa, nadam se da moĆŸemo i mi da vrtimo taj ĆĄpanski pik sa njim na Äetiri kao Efes sa Osmanijem.  Milton - korektan, jaka Äetvorka, moĆŸda i najbitniji koĆĄ na utakmici iz jakog kontakta, nakon trojke Lojda za voÄstvo Efesa. Ono ĆĄto mi se ne sviÄa je ĆĄto baĆĄ ne vidim da moĆŸe na jedinici da igra. MoĆŸe, naravno, ali nije to to. Prevede loptu, i nema taj pregled koji ima recimo Karlik, koji je oÄit primer kako jedan plej razmiĆĄlja i postavlja napad. Voleo bih da dobije ulogu koja mu najviĆĄe leĆŸi, iako bi nesumnjivo dobili dimenziju viĆĄe ako bi Ćœelimir uspeo da ga implementira na kecu kao pouzdanu opciju dok je Jones na klupi.  PokuĆĄevski traljavo, traljavo, ne znam, ajmo videti ĆĄta Äe biti, i da li se iz njega moĆŸe izvuÄi neĆĄto.  Jabari, loĆĄ, malo i zapuĆĄten, trom. Ne znam za vas, ali on meni i pored svega ĆĄto smo videli, a nismo videli mnogo toga, ostavlja utisak - klasa. Sve ĆĄuteve koje je uzeo, i promaĆĄio veÄeras - sve su to njegovi ĆĄutevi, i on to ubacuje u visokim procentima kroz celu karijeru.Â Ć to reÄe kolega po miĆĄljenju MCT na liveu, na pogreĆĄan naÄin je pokuĆĄao da se uvede u utakmicu - ali to za njega nisu loĆĄi ĆĄutevi, i mislim da to Ćœeljko zna. Ja garantujem za tog momka đ  Pohvale i za veÄito, od mene kritikovanog Ćœelimira, baĆĄ je lepo spremio utakmicu. Dobra prilagoÄavanja je pravio u toku iste, i kad su krenuli da tope razliku, prvo niska petorka, pa onda Dilan i Tajrik uz Bongu, Miltona i Sterlinga za totalno neĆĄto drugaÄije. MoĆŸda je malo duĆŸe jahao petorku u 3/4 koja je izgubila ritam, Vanju je zaboravio na klupi, ali moĆŸda Vanja ima neki problem sa povredom - moĆŸda je on jedan od dvojice koji neÄe putovati u Split. I da, uveo je Karlika u pravom momentu, sveĆŸeg, 3 minuta pre kraja, baĆĄ na vreme - i ovaj mu je vratio.  Mali podsetnik da je Bonga igrao 19:14 minuta u 2/2. Vojnik, ĆĄampion, car najveÄi.    3
Recommended Posts