SteveFrancis#3 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sa nasom ovakvom spoljnom linijom, Jokic ne moze da ima 22 pts i da mu nabiju xy poena u facu. Zao mi je, nije dovoljno. 2
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni se cinilo da smo igrali na 101%. Sto me dodatno zabrinjava. Ovako osakaceni cemo vec protiv Finske biti na jako ozbiljnom ispitu. Sve ovo je toliko prokleto da nemam reci. Turci i Nemci najbolje ekipe na prvenstvu i ne bi me cudilo da ovaj odvratni Ataman zaista ode do kraja. Sengün se popisao na nasu centarsku liniju prilicno ozbiljno. Sto mi je, onako, tesko prihvatiti. Predaja nije opcija, idemo dalje pa sta bude. Ali jebiga, zajebana je ova situacija dosta. I povrede, i psiholoski momentum, govor tela, sve. 4 1 1
freethrow Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja izbrojah jedno 12 trojki Turaka kod kojih su mogli da tapnu loptu pre šuta, a nisu morali. Baš loša odbrana. 6
Ludi za Poli Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne moze se bez ozbiljnog POA defanzivca, dzaba. Ako je jos i Aleksa out, to je horor film. Dobric na brzim bekovima je tragedija koja se sama pise. Sva sreca pa ovo nije bilo u KO fazi pa ima prilika za popravni al kreacija vani bez Bogija bas bas brine. Vasa i Gudura ocito nisu u stanju donjeti ni pola onoga sto Bogdan donosi. Nista, ide se max na Jokaru, a ostali nek pogadjaju ono sto im on servira.
СтелаРоса Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Svaka cast ovom Sengunu, ali Larkin nas je razvalio i poremetio svaki nas pokusaj odbrane. Ne moze niko od nasih da ga brani, svaki put pravi visak, a na to je i ispogadjao suteve. 4
forumko topic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Oni su danas bili bolji. Mi smo igrali koliko su nam dozvolili. A mi smo njima previše dozvolili, pa su nas napunili trojkama. Kakve su beše sad kalkulacije? Na koga idemo?
nemanjaol Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mnogo glupo smo izgubili. Ja sam sve do onih skokova u napadu mislio da dobijamo i delovalo mi je da imamo kontrolu. Ataman je igrao ovu utakmicu da je dobije po svaku cenu, Kari je sa druge strane razigravao Micića. Odbrana šuta za tri nam je užasna, to najviše brine, čekaju nas sada eliminacije, sve je otvoreno, biće baš uzbudljivo prvenstvo. 7
Bogoljub Gagic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Baron23 said: Petrusev sve poene daje samo u prvim četvrtinama. Још да после не греје клупу Милутинову било би добро 3
freethrow Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jbg Jokić i Bogdan je trebalo da budu bolji od Larkin Šengun tandema. Opet sporost bekova, nesposobnost probijanja driblingom i nepostojeća odbrana šuta spolja, a to je kapiram do Pešića---
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sutra navijamo za Izrael, pa da idemo na njih u 1/4 finalu. Ne može puno lakše od toga. 2
aleksandar2806 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Sa nasom ovakvom spoljnom linijom, Jokic ne moze da ima 22 pts i da mu nabiju xy poena u facu. Zao mi je, nije dovoljno. jkako da da vise poena kada niko od bekova nezna da mu spusti loptu
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ma samo da je tu bio Aleksa mi bi ovo dobili. On je igrač momenta, u stanju je da u sekundi preokrene meč, što sutem, što presecenom loptom, kradjom lopte itd... Falio nam je taj momenat da ih preokrenuo i pored njihove vrhunske igre. Dakle i pored naše da kažemo prosečne utakmice a njihove najbolje mi smo bili tu. 3 1
DameTime Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Meni se cinilo da smo igrali na 101%. Sto me dodatno zabrinjava. Ovako osakaceni cemo vec protiv Finske biti na jako ozbiljnom ispitu. Sve ovo je toliko prokleto da nemam reci. Jokić sigurno nije bio na 101%, a samim tim nije ni cela ekipa. Turci pak jesu, moj neki utisak. Sad nam sve zavisi od Alekse, ako je on out, zaista smo jebali ježa u leđa. 4
40Wins Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Gudurić će sad upasti u kanal samopouzdanja da ga neće povaditi ni da igramo protiv Velike Britanije. Baš jebeno, čak sam mislio da će možda biti i rasterećenije bez Bogdana i njegovog pritiska da osvoji nešto, ali Gudurić i Vasa ne mogu da kompenzuju ni 50% od njega.
Zadnji vezni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne možeš "mrtvaca" da oživljavaš na uštrb drugog igrača koji igra top utakmicu,i ne možeš ga oživljavati u najvažnijoj utakmici u grupi na uštrb rezultata. Povedi najzdravije I najspremniji.Od njega leba nema. Po meni selektorov poraz u zaslužen poraz. Jel Kari toliko otuoeo da ne može da spremi ekipu nemaju protivnici jedno 15 otvorenih suteva za 3 p.? Gledao sam Nemce kroz ovaj šampionat ,nema šanse da ovom igrom da ih dobijemo na žalost. 3 1
Prijatelj Mitar Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Imali smo ih u cetvrtoj cetvrtini, pogubili su se nacisto. Promasili par zicera, i ode na njihovu stranu. Zabrinjava me nasa igra. Ne umemo da koristimo nase prednosti, a mane su nam ogoljene. Ovo uopste nije trebalo da izgleda ovako. 1
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mi smo poslednjih godina najbolje utakmice igrali u eliminacijama. 1
holden c. Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Generalno, bolja tekma Turaka, delovalo je i da lopta lepse kruzi kod njih, a to bi trebalo da je nas forte. Mislim da su imali i solidno asistencija vise. Cudno, ali rekao bih da je nam je ovde trebao nesto bolji Jokic i dosta bolja odbrana. Ovo drugo cemo morati da zategnemo kako znamo i umemo. Inace, stvarno nemamo razloga da se plasimo bilo koga ovde, racunajuci i te Svabe. 2 1
freethrow Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Definivino ima neki problemčić sa fizičkom i kondicionom pripremom ekipe, ako je nešto zajedničko uopšte postojalo... 1
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 18 trojki turaka,zato i gubis utakmicu,sta znam ja nisam bas razocaran iskreno,trebao jam je poraz. 1
Recommended Posts