Jump to content

No name

Član foruma
  • Posts

    1,098
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by No name

  1. Katai u startnoj je garant utakmici bez tempa, trčanja, sa gomilom grešaka u dodavanju. "Lelemud stayl je zagarantovan. Covek ne trci, ne brani prostor, a pri tome konstantno zadržava loptu i ima višak kontakta sa istom. Kanga će neke 2030 godine i dalje da izvodi kornera, naravno ni blizu da ugrozimo gol nakon toga. Šta reći za igrača od 2.miliona koji je tu sticajem dogovora terzica i lučanaca.
  2. Zvezda je ove godine umesto ovih 3-2 , komotno mogla da ima 4-1 u pobedama što se tiče derbija. Onaj poraz kod njih smo bili bolji i u vođstvu preko 30 min, gde smo u poslednju četvrtinu ušli sa +12. O EL govorim. Tako da ne budi siguran da mi ne možemo njih da dobijemo tamo. Isto važi i za njih da oni nas ne mogu kad smo mi domaćini.
  3. Ovo što Teodosic igra u odbrani je horor. Ako se ovo sto on igra može nazvati tim imenom. Ako pri tome dodamo i "dedu" koji ima radijus kretanja puža, o skoku i da ne govorimo, dolazimo do ovoga .
  4. Kakvi Mituljikici. Kad god su dobili šansu nisu iskoristili. Ne treba 200 utakmica da bi se nešto videlo. Čist primer je utakmica sa Zenitom kad se Jovan obrukao više puta. Uskoro 22 g....po meni izvukani igrači koji ne zavređuju pažnju. Mali Šljivic,Radojević,Mimovic ...sve momci od 18-19 g, koji su se već istakli i po meni iskoristili šansu pogotovo Radojević, koji je na pripreme odigrao vrhunski. Mimovic isto vrlo dobar u ovim zvaničnim utakmicama.Pre njih mali Nedeljković, kome nije trebalo milion utakmica da bi se nešto videlo. Već na pripremama je pokazao potencijal kod Bahara, kasnije u zvaničnim utakmicama samo potvrdio talenat.
  5. Stvar je prosta. Ko osvoji aba ligu igra sledeće sezone EL. Ako zvezda izgubi finale , nikakve šanse nema za vajld kard ( zasluzeno) , zbog svega sto rade u EL i rezultata u istoj, dok partizan ima neke šanse kroz vajld kard, mada ce i tu biti čupavo pored virtusa i "hvaljene" valensija. Šanse nisu velike ali ih bar imaju koliko toliko, za razliku od zvezde. Kako stvari stoje, u nekim narednim godinama, Možemo očekivati i da ovo jedno mesto izgubimo, kad se razni tauersi, lajonsi, dubai i ostali bogataši spoje i unište i ovo malo draži što pružaju ekipe sa ovih prostora. Ne treba zaboraviti ni CSKA. Neće rad trajati doveka. Litvanac ih je spominjao da će sesti za što čim se rat završi. Oni su jedni od osnivača EL I sigurno ih čeka mesto u nekom periodu. Tu treba dodati i bar još jednu ekipu iz Rusije . Prognoze za ove prostore nisu po meni optimistične. Kad ujedine LŠ I EK, tu će nas smestiti i to je to.
  6. U krugu ovih timova zvezda apsolutno ne zaslužuje da igra, kao I alba. Dva najgora tima u ovogodisnjem izdanju, koja su pri tim [zvezda] tankovali takmičenje vec negde na pola sezone., spremajući se za aba ligu, da bi kroz aba opet igrali Euroligu koju su "tankovali" ???? Apsolutno nismo zaslužili da je igramo, jer pored rezultata kog nismo imali, takodje ni pristup nije bio na nivou da bi neko uopšte i razmatrao nas . Ovo je sve zasluga covica I politike kluba.
  7. Au, kakvo je bilo uzivanje gledati majstora . Citava ta ekipa je bila odlična. Tomić na klupi, Regland, Stratos...Sa kakvim su žarom svi igrali. ..jedna od omiljenih postava u zadnje vreme.
  8. Ne znam sta klub muti više sa brojem navijača u hali. Večeras su prijavili 6.200 i ako je očigledno Pionir bio pun...dakle gde su oni videli 2.000 praznih stolica večeras i umesto 8.000 , prijavili 6... Isto tako gomilu puta gde je očigledno da ima manji broj , oni prijave veći, pogotovo kad se igra u areni.
  9. Ja većeg a ni mekšeg čoveka od ovog Dalibora Ilica nisam video. Nivo Mitrovica. Ni gram čvrstine ne poseduje
  10. Zna li se koji je igrač Vojvodine u pitanju ? Edit. Seid Korać je u pitanju
  11. Postavlja se pitanje ima li potrebe za tim na marakani, kada je sve rešeno i kada možeš da igraš rastereceno i za dušu. Na sta ce to ličiti u Evropi ne smem ni da zamislim.
  12. Ne znam zašto ne menja nešto, ekipa mu kao i u NS spava na terenu. Ono što me posebno razocara kod milojevica što velikim delom ubija u pojam svojom igrom i shvatanjem fudbala. Ima taj fetiš da kod rezultata 1-0 krene da lelemuda i otaljava utakmicu.
  13. Potpuno nezasluzeno. Ljudi nisi došli da igraju fudbal. Prvi put zapretili i gol. Naša boljka još iz Baharovog vremena.
  14. Koliko je Olajinka operisan od fudbala. On i Šerif komedija. Samo se setim Lajpciga i one komedije tamo kada su se svi smejali ovoj dvojici. Mijailovic sasvim solidno centriranje mora se reći, s obzirom da mu ovo nije primarna pozicija .
  15. Koliko je tek zvezda bila loša pod baharom kada je u jednim trenutku bila na -6. Zvezda je bila toliko loša da nije bila zaslužila ni drugo mesto kako je igrala u ligi. Uostalom Partizan je pobedom u derbiju zaokružio svoju dobru polusezonu.
  16. Jasta, zato ste tu vi terzini svedoci, koji ste na braniku njegove nevinosti. Ti si jedan od onih koji uvek se jave kada neko nesto napise protiv terzica. Ajde da se lažemo....dug se smanjuje, sve je bajno, gurajmo pod tepih sve loše...Dokle god se budemo pravili slepi na očigledan lopovluk u klubu , ovako će nam biti. Zato nismo odmakli dalje da isisavaju pare iz kluba , dovodeći razne šerife, olajinke, I ostale prevare, a nama mazu oči sa titulom u ovoj poluraspaloj ligi.
  17. Pre toga doveli Kabica za 800.000 koji je prošao fudbalsku akademiju Vojvodine. I gde je sad Kabic? Na pozajmici u Torinu, gde nije odigrao ni jedan meč, gde će nam ga vratiti. Vrsni naši stručnjaci nema sta. Drkela i korleone...u normalnim zemljama terzić bi bio u zatvoru vec odavno, samo se ovde naziva madjijom, I ima na raspolaganju zvezdu da se ponaša da je to njegova prćija. Pogledaj rezultate mladih selekcija...Omladinci prvi, Kadeti prvi , danas ubedljivo dobili derbi sa 4-0, pioniri prvi... Ali jok daj iz vojvodine, daj iz Lucana, sipajte milione, mazi, laži, muljaj, izvlači pare.
  18. O kakvoj sreći pričaš? Mijatovic je prošao našu školu, pa priključen prvom timu, I nemam nikakav problem sa tim, što je i normalan sled događaja. Ali ovo je čist dil da se dovede igrač iz Lucana, koji pri tom ne zavređuje nikakvu pažnju, osim što je dao 4 gola za Lucane a od toga nama jedan , i to ga je ekspresno preporučili da bude najveći ulazni transfer u domaćim okvirima. Pitam sta je sa našom omladinskom školom? Zar mi nismo u stanju pored svih ulaganja da izbacimo nekog poput Sremcevica? Zašto ga nisu otkrili ranije sa 15-16 g, I gurali ga u omladinski tim, pa sada ne bi davali 2 miliona.... Ne znam koliko imaš godina i da li se sećaš, isto takav šablon dovodjenja je bio i za vreme Dzajica, kada je dovodio svakog ko odigra solidno protiv nas kao na primer Onjilo iz Javora, a pre toga Omega iz Smedereva.
  19. Bilo bi lepo da danas krene sa najjačom postavom, pa postepeno u drugom delu da uvodi rezerviste. Ona "kerefeka" U NS je sačuvaj bože. Staviš Kataija u prvu postavu , sa radijusom kretanja puža, je pucanj u nogu. Ni ti može da brani prostor, ni ti može kontru da istrči, non stop skuplja u napadu, ulazi u sredinu, umesto da širi napad. Covek ne moze vise od 20 min, I to ako je protivnik u bunkeru gde možeš da očekuješ da nešto "izbunari" na malom prostoru. Onu terzicevu kombinaciju iz Lucana i dil sa debelim Neškom ne bi komentarisao. Izvukli 2.miliona evra, da se dovede talenat iz Lučana, a jedini kvalitet mu je što ima 18 g...i što je paravan da se operu pare .. Ako nemaš u omladinskoj školi napadača da guraš u prvi tim, a pri tom finansiraš i plaćaš omladinsku školu, onda zatvaraj radnju, ne znam čemu ti služi, ako ćeš dovoditi iz Lučana i plaćati 2..miliona.
  20. Ima tu i za sina dragana, ne brinem se ja za njih. Kao onomad kada su se pisale parole GDE SU PARE DRAGANE, nadam se da će ovog puta "zvezdane... Ali dokle god se svi tale , I dele kolač, nema od ovoga nista. Valjda ce neko nekad za nesto odgovarati.
  21. Kod Kabica je status "primi ga bez konkursa pa gledaj šta ćeš sa njim. Sad kad ga Torino vrati jer nije ni igrao, neka ga proslede u Lučane. Isto i za Sremcevica. Šta je to što on ima a da nema neko iz omladinske škole, pa se za njega daje 2.miliona. ovo je samo dil mafijaša terzica sa Neškom ili sa sličnima. Dao covek 4 gola u lučanima i momentalno najveći ulazni transfer u domaćim okvirima. Zašto onda plaćamo omladinsku školu ako dovodimo iz vojvodine, lučana... Ovako kako menadzerišu u Cz, može svako od nas. Dovode nasumično pa iz 50 -og puta pogode, a onih 49 puta sto su promašili nikom ništa.
  22. Zaradu od eventualne prodaje Glazera, utopice u novog panja poput Sremcevica. Uopšte nije potrebno 100 utakmica da bi se videlo da je čovek igrač za zonsku ligu Moravicki okrug. I takvom "talentu " iz Lucana platiš obeštećenje u iznos od 2 miliona . Momentalno gasi školu fudbala .
  23. Da bi ovo zalicilo na nešto u kvalifikacijama za LS, ili kasnije u grupama nekog takmičenja, ovde ne sme da ostane ogroman broj igrača. Prioritet bi trebalo da bude odstranjivanje Mijailovica, Olajinke, Kataija, Kange, Rodica, Krasoa, Serifa...ovo je minimum minimuma. Podrazumeva se menadžerske kombinacije poput Sremcevica i sličnih.
  24. Kao nekad kada je dzajic dovodio iz Javora posle jedne dobre utakmice protiv nas ( Onjilo) , tako je i ovaj mufjuz doveo ovog Sremcevica a pride platio visoko obeštećenje. Olajinka je operisan od fudbala. Druga reč ne postoji. Ovo sto on pruža je jedna teška sramota. Covek ne poseduje minimum kvaliteta da igra krilo u zvezdu. Osnove fudbala ne poseduje . Da se glava drži podignuto prilikom predaje lopte se uči u školi fudbala. Covek ne diže pogled sa zemlje.
×
×
  • Create New...