Jump to content

Baron23

Član foruma
  • Posts

    252
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Baron23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

242

Reputation

  1. Sa Pefijem nećemo dobiti šut od Pefija, ali dobiće ga Dobrić i Holins pre svih. A i Pefi nije kamenjar kao prije, nego ga niste gledali od reprezentacije. U Virtusu je znao da opali i 5-6 trojki po meču kad mu se bezobrazno odmiču, i stavi u proseku 2. Sa druge strane, nije više ni atleta kakav je bio, ali uklopiće se u našu odbranu. Samo kad se setim njegove odbrane na Bojanu Bogdanoviću, telom ispred, na OI 2016, jedna od najboljih defanzivnih partija koju sam gledao u životu. Ja se ne bih iznenadio u nekom trenutku i petorkom Wolters, Džoni, Pefi, Kalina i Kuz.
  2. Baron23

    ABA liga

    @Guru trebao sam staviti u apoziciju, šuteve, koji nisu njegov forte, dakle nijedan šut nije njegov forte, ali je bio prinuđen da ih uzima. Nisam propustio nijedan meč Zvezde te sezone, nikada nisam stekao utisak da siluje. Boldvin mi je ubačen u kontekst, nisam ih ni poredio, samo sam htio da kažem da M Will nije nikakva kanta od igrača bio u prvom mandatu u Zvezdi, naprotiv. Treneru kakav je Radonjić tada bio, napadački jako skroman, trebao je upravo jedan takav genijalac da bi osvojio titule, a EL se delimično i žrtvovala za istorijske duele sa KKP.
  3. Baron23

    ABA liga

    Statistika skroz van konteksta, morao je cesto Narkus da uzima šuteve koji nisu njegov forte jer drugi nisu mogli ni da se izbore za poziciju za sut na EL nivou.
  4. Bukvalno sam sinoć zanemeo i nemam još snage da pročitam ili napišem bilo šta....
  5. Bio sam na utakmici, koliko sam ispratio Zagorac je prvo laktom naboo Petruševa. Pred kraj meča Simonović je krenuo da mu pruži ruku, ovaj se napravio lud počešao po glavi, Simonović ga sapleo po nogama, a onda doživeo kratki spoj u glavi i krenuo u obračun sa Radetom.
  6. Arijan Lakić ima smisla za kreaciju, što je prosto nevjerovatno s obzirom da je izdanak Zvezdine škole plejeva bildera. Karijeru gradi na neobičan način, iz juniora Zvezde otišao je u Osijek, sada je u Čačku, možda bude nešto od njega.
  7. OFF: Zašto isecate mene kao autora ? 😄
  8. Kad Budućnost zaigra sa Kobsom i Ivanovićem u tandemu, isprobijaće nam odbranu na perimetru kako god požele, pitanje je samo hoće li sami završavati ili će proslaviti nekog Zorana Nikolića. Da se Klemons nije povrijedio, ne bi bilo ništa od naše famozne odbrane, sreća pa je ušao Pot da guzelja, pa smo izgledali čvrsto i na perimetru i pod obručem. Klemons je jedini agilan bek u Igokei, njegovim izlaskom zatvorili smo meč.
  9. Baron23

    ABA liga

    Upravo to, ne vidim što je neki Metropoliten jači od npr Burgosa ili Turk Telekoma, te ekipe osrednjeg kvaliteta su skoro iste i u FIBA LŠ i u EC. Pri tom nacionalnoj TV je mnogo lakše doći do TV prava za FIBA LŠ nego za EC, a svakako da vlasnici Igokee imaju interes da svoje čedo prikazuju na TV. Jasna je sasvim računica Igokee u ovom slučaju. Pri tom, ja lično očekujem da do kraja ove decenije FIBA LŠ preuzme primat, ozbiljan upravljački bord imaju.
  10. Baron23

    ABA liga

    Bajić mi je lično rekao da im je cilj da kroz bolji plasman u ABA izboksuju licencu za FIBA LŠ za bar 3 godine. Razlika u kvalitetu između FIBA LŠ i EC po njemu, mimo 2-3 najjača kluba, skoro i da ne postoji, a FIBA LŠ je mnogo bolje organizovano i jeftinije takmičenje. Tako da tačno je da Igokea nišani FIBA LŠ, a dobar plasman u ABA iskoristiće samo za bolje pozicioniranje kod FIBE.
  11. Baron23

    ABA liga

    Baš juče sam sjedio sa Bajićem na piću. Između redova je provukao da u klubu misle da imaju realne šanse za prolaza KK CZ, dok je on baš objektivan. Po meni Igokea igra sezonu iznad svih očekivanja, i zaista mislim da ako igrači Igokee ne podlegnu pritisku, imaju šta da ponude u dvomeču sa Zvezdom. Nije popularno mišljenje, ali mislim da su čvršća ekipa od nas.
  12. Barsa 3 : 0 Zenit CSKA 1 : 3 Fener Efes 3 : 1 Real Armani 3 - 2 Bayern
×
×
  • Create New...