McLeod Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago To je bitno samo zbog placanja osiguranja. On ne moze sa mu zabrani da igra. Ako moze da igra igrace, ako ne moze nece. 3
Darko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ma da, naši mediji preuveličavaju stvari po običaju. Ako postoji mogućnost da igra kasnije kada se oporavi, igrače. 1
drgnk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 2 minutes ago, McLeod said: To je bitno samo zbog placanja osiguranja. On ne moze sa mu zabrani da igra. Ako moze da igra igrace, ako ne moze nece. Može li obrazloženje. Dakle, mogu mu sugerisati da ne igra, ali mu ne mogu zabraniti. U slučaju da ostane uz tim do oporavka, da li onda Klipersi imaju pravo da traže uplatu osiguranja od našeg saveza? Ili je drugačije? Edited 7 hours ago by drgnk
McLeod Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mislim da oni daju misljenje, ako se ne poklapa sa nasim, dobijaju kompenzaciju. 1
Ledd Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 41 minutes ago, DameTime said: Nabijem ih na kurac koji nemam, sa sve tim osiguranjem, eto... Nego, ne razumem se baš u ove stvari, ako može neko da mi pojasni. Ukoliko sad iz NBA sad kažu ne, to je to, Bogi ne može da igra do kraja prvenstva? Ili će ponovo da šalju snimak i daju procenu? Ako igrač hoće da igra, a klub ne da NBA klub može da povede proceduru preko tzv. “Fitness to Play” pravila: Ako klupski lekari smatraju da postoji rizik, oni mogu to da dokumentuju. Tada se uključi i nezavisni lekar, kojeg zajednički biraju FIBA i NBA. Ako i nezavisni lekar potvrdi stav kluba – igrač ne sme da igra za reprezentaciju. Ako nezavisni lekar kaže da igrač može da igra – klub je obavezan da ga pusti. A osiguranje svakako plaća naš savez, to se podrazumeva. 1 2
Miki28 Lakers in 5 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago "Nakon povrede na utakmici protiv Portugala, danas je učinjeno snimanje magnetnom rezonancom koja je pokazala povredu zadnje loše mišića natkolenice. Potrebno je da se urade dodatna ispitivanja koja će biti učinjena kako bi se postavila konačna dijagnoza i prognoza. Bogdan Bogdanović neće igrati na utakmici protiv Letonije u subotu", rekao je prof. dr Dragan Radovanović.
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pa ako Klipersi imaju uvid i zakljuce da ce povreda da utice i na njih mogu da insistiraju da ne igra.
Sector Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 minutes ago, Drug Crni said: Ja mislim da je on završio prvenstvo I mi, što se tiče nekih većih ambicija. 1 1
Урош19 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ništa, jahaćemo debelog 40 minuta svaku utakmicu do zlata
Ledd Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Pa ako Klipersi imaju uvid i zakljuce da ce povreda da utice i na njih mogu da insistiraju da ne igra. Ne samo da insistiraju, nego i da mu zabrane. U tom slučaju NBA i FIBA angažuju dodatnog/nezavisnog lekara i ako on potvrdi mišljenje lekara Klipersa onda Bogdan ne može da igra više.
Problem sa licnim greskama Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ne da nam se izgleda. Momcima sve najbolje danas. Čudan turnir za nas. Ali ovo danas se mora dobiti nekako.
Ludi za Poli Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ako je Bogi out, maksimalno upgregnuti Jokica da nosi u napadu, a vani nek Vasa i Gudura pokazu sto ih se smatra elitnim EL igracima. Velik udarac svakako al i dalje tu ima kvaliteta za zlato ako ova dvojica budu u stanju dovoljno pomoci Jokicu. Mali Jovic isto moze itekako pomoci u jos vecoj roli. 3
Eddard Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 17 minutes ago, Drug Crni said: Ja mislim da je on završio prvenstvo I ja. 1 1 3
Drug Crni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 17 minutes ago, Don Dusko said: Pa ako Klipersi imaju uvid i zakljuce da ce povreda da utice i na njih mogu da insistiraju da ne igra. ne zbog mišljenja njihovog med.stafa, već zato što takve povrede obično traže duže mirovanje..bar dve sedmice. 4
Obi-Wan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago S druge strane extra dodatni motiv ekipi da osvoji zlato za kapitena jer znaju koliko mu znači i koliko ga čeka. Jahanje debelog ali već je navikao
Smrtokapa Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 12 minutes ago, Darko said: Sačekajte ljudi, polako sa defetizmom. Nema razloga za čekanje. Upisali smo zlato pre prvenstva, znači sad nema kukanja, svi za jednog jedan za svi i idemo dalje jako i do samog kraja što se kaže. 2 1
Bogoljub Gagic Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 minutes ago, Čvarkov said: Sad jedino možemo da se oslonimo na srpski inat. Српски инат >>> најбољи кошаркаш света у екипи. 2
forumko topic Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago I ja mislim da Bogdan mora da miruje i da neće tako brzo na parket. Ali isto tako sam tek sad siguran u zlato.
Čvarkov Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 7 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Српски инат >>> најбољи кошаркаш света у екипи. 1
DameTime Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago (edited) Da citiram Hagrida: What's comin' will come and we'll meet it when it does. Biće sranje ako moramo bez Bogdana, ali ko je rekao da će put do zlata biti lak?! Nek se skupi svlačionica, ovaj put za njega. Vrlo je moguće da ih ovo dodatno ujedini. Edit: Mnogo je bitnije da li on uopšte sme da igra, nevezano za Clipperse, nego taj stepen povrede... Edited 5 hours ago by DameTime 1
odupri se ludilu Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ako je rekao doktor da nece igrati danas, to znaci valjda da moze ali eto nece danas. Opreza radi. To vec daje nadu da je neki blazi oblik. Cak i da ne igra do kraja....podici ce pehar! 1 1
Recommended Posts