DameTime Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago Aj pliz otvori ovu grupu za koju si se uhvatio pre nego što se istorijski napiješ. 😂 1
Sector Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Tristan prijatno iznenađenje. A sprdali smo se sa onim bratom što ga forsirao po forumu. Sve i da ne da neki ozbiljan doprinos na EP, može biti nešto od njega u budućnosti. 3 1
Kooineeperk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mislim da je to to, gledacemo Last dance za Jovica i First dance za Tristana. Top ce svoj First dance, od mnogih, odraditi na narednoj smotri. Deda neka odmori, Kobra ce igrati i za njega. Otpadaju dakle Balsa, Deda i Top.
odupri se ludilu Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago @Geronimo msm sve mi je jasno. Samo jel ova pirotska kobasica bila peglana😁? 1
Barkley#34 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Peglanje kobaje, piva i ostalog se očigledno desilo u nekom trenutku te noći. 2
Gudura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://kss.rs/selektor-pesic-odredio-12-igraca-za-evropsko-prvenstvo/ 1 1
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bilo je ocigledno odavno. Ovo je najboljih 12, srecno momcima. 3
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Realno smo jaci nego kad je Sale Djordjevic zario i palio. Naravno, sad vise zemalja zna kosarku ali jaki smo kao crna zemlja.
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Od sada samo puna podrska za momke. Srecno💪💪💪 1
Poenter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Od sada samo puna podrska za momke. Srecno💪💪💪 Do sada nije bila? 😃 1
Princeton Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 41 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Da, i ja sam primjetio koliko malo vremena provodimo u pnr igri. Dosta blokova od lopte, uručenja, DHOs.. Baš nas je teško čuvati, bar standardnim defensive coverage. Uz to imamo odlične šutere, i najdominantnijeg igrača današnjice na niskom postu. Napad će biti milina za gledati.
quentin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 14 hours ago, Geronimo said: Budim se u jarku. Prohladno je i pada sitna kiša. Glava mi je u blatu. Pokušavam da je podignem, ali možda bi bilo bolje da je isečem, da ne boli više toliko. Moje besprekorne šiškice nisu besprekorne. Njih ću svakako morati da sečem. Majicu nemam, a pantalone su mi pocepane. I to na nezgodnom mestu. Da, propao sam ko mudo kroz iscepanu najk trenerku. Al imam tregere, samo su mi okačeni oko ušiju, nekako čudno. Nedaleko od mene je sveto trojstvo - peglica, kakica i barica. Moji, nema sumnje. Prepoznajem svoj rad, umetnik nepogrešivo zna svoje delo. Znam to, ali ne znam kako sam dospeo ovde. Prepilo se, jasno. Stoka pijana. Ponovo... Ali ovog put sam baš nadmašio sebe. Koliko god je ovo bilo istorijski urađeno, ne sećam se... Ne sećam se ničega. Kraj sebe pronalazim novine na kojima piše da su od 15. septembra. Ej, 15. septembar! Poslednje čega se sećam je 6. septembar. Ni dana Zaječarske pivare se ne sećam! A po ukusu u ustima rekao bih da ovo nije bilo samo pivo... A nije ni ona slatka pegla, kad navrnem fantu pa je odmah izbacim. Sedam da sastružem sa treše ostatke od blata. Posmatram kako se magla polako spušta i sećanja polako kroz nju naviru. Prisećam se da me je kroz takvu sličnu zelenu maglu vodio gremlin na koga se svi viču i od koga se svi smeju. Pokazuje mi nekog lepuškastog uštogljenog lika koji peva jednom ogromnom divu "Kad si srećan tresni ukopnika o pod", a div mu odvraća sa "tinu-ninu-tinu-ninu"... I jedan čičica, mnogo smešan, svaki put kada treba da kaze Č on kaže Ć, ko da mu zubi trnu od nečega. A nije ćaci, garant, samo ko sa planine da je sišao, jagnjiće čuvao i grozdije gajio. I jedan pacov. Ne, nije pacov, nego lik koji je istripovao da je švabski pacov i ekser u isto vreme, dok u njegovoj blizini trči kobra. Trči kobra? Jebote, trči kobra! Čak ume i da poleti. Moram se kretati, možda treba pobeći od magle. Ali sam nekako spor, zarđao... Izlazim na neki trg. O, znam gde sam! Evo ga Pobednik! Ali ne, kurac Pobednik, ovo je spomenik nekoj ribi koja drži tri zvezdice, niđe mača nit sokola... More, sećam se još nečega, bio je sinoć i crni lik koji nam je delio bele trenerke sa sokolom, jastrebom, nekom ptičurinom. Kaze iznošeno, od prošle godine nosi samo neke brodove. A sve treše mu je pokupio jedan istetovirani koji be kuka da više be nema ni dres ni trenerku familijo. Neću više da pijem, od sad samo sok od malina... Au, jebote, mislim da je bila i neka malina tu... Počinjem da se sećam jasnije. Oko maline dva deteta. Ne znaju srpski. Jedan se pravi Englez i nosi fudbalski dres sa nekom lisicom, a drugi nosi sa sobom italijansku, grčku, špansku, švedsku i srpsku zastavu. Al kako probaše malo malina i malo pirotske kobaje, krenuše samo američki da pričaju i da rastu, i rastu, i rastu... Ovo je previše, čak i za mene, konja od 2 metra... Aaaaa, bio je i lik koji nas je terao da glumimo da smo konji i hteo da nas upregne u kafanski sto. Pa zato su mi tregeri zakačeni za uši, ko uzde. Kao da me je vodio, upravljao, navigirao... A tik pored njega jedan nasmejani lik u Armani odelu jede gudi salamu... Uh, parizer, odvratno. Na samu tu pomisao opet počinjem da rigam... Znam, Riga! Ja sam u Rigi! Riga 2025! Čujem ćelavog Nešu i ćelavog Dedu, traže me. More... Ona riba sa zvezdicam... Da li je ipak znak pobede? Istorijske pobede posle koje je sledilo novo istorijsko pijanstvo? Da li sam to ja ponovo započinjao pevanje hrvatske pesme na proslavi srpske titule pa su me ćebovali? Ili su me ćebovali jer smo fejlovali, a ja sam totalno nespreman i povređen otišao na prvenstvo... Videćemo u narednih mesec dana. Jedva čekam ovu vožnju! Kao bolji bukovski-momenti Marka Vidojkovića. 1
Ludi za Poli Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Stvarno ne vidim kako iko moze izbit zlato ovom timu. Da su Francuzi i Nijemci kompletni pa hajd i nekako al ovako se mora poklopit bas neki bizaran scenario da neko dobije Srbiju na EB.
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Pero_Cameron said: Sa spiska otpali Topic, Davidovac i Koprivica Veliko hvala ide ovoj trojici. 9 1
drgnk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Spisak se kroz pripreme bukvalno sam pisao. Trebalo je samo uključiti čisto logičko razmišljanje i videti minutaže koje su igrači pojedinačno dobijali kao i Karijeve taktičke zamisli, pa da sve bude jasno kao dan. I te besmislene rasprave o Miciću i Topiću, a videlo se da ga Kari čeka do poslednjeg trenutka. Jedino me je malo zbunjivala mala minutaža Dobrića koji mu je bio jedan od nosilaca igre na prethodna 2 takmičenja, pa sam na trenutak pomislio da razmišlja o Davidovcu. 2
Poenter Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Narod hteo da zarati oko toga treba li da ide Jović ili Topić, Kari iskusno skrenuo pažnju na Micića i dilema postala Micić ili Topić i onda kada ide Micić razumevanje je veće, a na Jovića svi zaboravili 😂 3 1
realno *w Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Nije Micić ni protiv Slovenije izgledao najbolje, ali ok, možemo da ga istrpimo još 2 nedelje, ako je procena da može da se utegne u tom periodu. Recimo da je četvrtfinale 9. i 10. septembra. ima do toga skoro 20 dana. 3
Recommended Posts