Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja sam u Rigi bio 2014. i ovo je tada bilo jedno od jačih mesta u gradu. U zgradi imaš kazino, bar, nekoliko prostorija sa različitom muzikom i didžejevima, striptiz bar itd. Ne znam da li je i dalje tako ali Riga generalno ima dobra mesta za noćni izlazak koje vredi iskoristiti plus su devojke otvorene za druženje.

https://maps.app.goo.gl/NMjpf2KCL9q7pQET8?g_st=ipc

• Like 1
Posted (edited)

Planiramo odlazak u Estoniju tokom jednog od slobodnih dana. Ako neko ko je bio gore ima neku preporuku kako odraditi nek' mi se javi. Vidim da ima Flixbus (4h voznje), a voz kao BG - Nis 1997. Putujes danima 😄 Vrlo verovatno cemo rent-a-carom. 

Ako je neko bio u Talinu bih bio zahvalan za neke inside informacije - grad je malen koliko vidim i sve se moze lepo istraziti za jedan dan.

Edited by Problem sa licnim greskama
Posted (edited)
2 hours ago, Problem sa licnim greskama said:

Planiramo odlazak u Estoniju tokom jednog od slobodnih dana. Ako neko ko je bio gore ima neku preporuku kako odraditi nek' mi se javi. Vidim da ima Flixbus (4h voznje), a voz kao BG - Nis 1997. Putujes danima 😄 Vrlo verovatno cemo rent-a-carom. 

Ako je neko bio u Talinu bih bio zahvalan za neke inside informacije - grad je malen koliko vidim i sve se moze lepo istraziti za jedan dan.

Bio 2 dana, otisao iz Helsinkija.

Utisci....ko voli period srednjeg veka bice, blago receno odusevljen, veliki broj gradjevina iz tog perioda, sjajno ocuvanih. Da ne duzim mnogo, mozete sve bitno u gornjem i donjem gradu obici za jedan dan, nociti se ne isplati jer su im hoteli i apartmani nerealno skupi. 

Apsolutna preporuka za "Olde hansa" , restoran sa hranom, enterijerom, muzikom iz srednjeg veka....Sto se tice hrane, njihova supa od hleba i haringa sa pavlakom....malo ce utisak pokvariti cene, ali ne moze sve idealno

Edited by Gromovnik
  • Thanks 1
Posted
1 hour ago, Problem sa licnim greskama said:

Imam za Kaunas ako zanima.

Bas mi za Viljnus treba ako neko zna gde je dobra klopa i pivo

Ima AirBaltic povratna iz Rige za 60ak evra , uzeli da idemo rano ujuro i da se vracamo isti dan uvwce

• Like 1
Posted
On 8/14/2025 at 12:00 PM, Problem sa licnim greskama said:

Srecno sam u braku dugo, nadam se da ti nisi jer Litvanke ❤️ 😄 

Ne znam da li gospodja cita forum te

"I ja sam dugo u srecnom braku i necu da gledam litvanke" 😂

• Love 1
Posted

Letonija i Litvanija je jedno te isto, ako neko napiše da neće gledati Litvanke, to isto tako znači da neće gledati Letonke. Ovo članovi foruma već znaju, napominjem zbog lurkera koji ovu temu eventualno samo čitaju i nisu upoznati sa ovim podacima koji ipak nisu toliko opšte poznati.

• Ha-ha 1