Kooineeperk Posted August 8 Posted August 8 Sve ono sto nam jedno prvenstvo donosi van terena. Navijaci(ce), zanimljivosti, licna iskustva (mnogi ce ici, pa podelite nesto)...
Trigger Posted August 8 Posted August 8 Ovde bi trebalo da nam bude baza za pre i posle utakmica i tako sve do noći 14 na 15. https://maps.app.goo.gl/yqkMKYqDb7sLeSvB9
Мџе Posted August 9 Posted August 9 Ja sam u Rigi bio 2014. i ovo je tada bilo jedno od jačih mesta u gradu. U zgradi imaš kazino, bar, nekoliko prostorija sa različitom muzikom i didžejevima, striptiz bar itd. Ne znam da li je i dalje tako ali Riga generalno ima dobra mesta za noćni izlazak koje vredi iskoristiti plus su devojke otvorene za druženje. https://maps.app.goo.gl/NMjpf2KCL9q7pQET8?g_st=ipc 1
Problem sa licnim greskama Posted Monday at 06:56 AM Posted Monday at 06:56 AM (edited) Planiramo odlazak u Estoniju tokom jednog od slobodnih dana. Ako neko ko je bio gore ima neku preporuku kako odraditi nek' mi se javi. Vidim da ima Flixbus (4h voznje), a voz kao BG - Nis 1997. Putujes danima 😄 Vrlo verovatno cemo rent-a-carom. Ako je neko bio u Talinu bih bio zahvalan za neke inside informacije - grad je malen koliko vidim i sve se moze lepo istraziti za jedan dan. Edited Monday at 06:56 AM by Problem sa licnim greskama
Gromovnik Posted Monday at 09:34 AM Posted Monday at 09:34 AM (edited) 2 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Planiramo odlazak u Estoniju tokom jednog od slobodnih dana. Ako neko ko je bio gore ima neku preporuku kako odraditi nek' mi se javi. Vidim da ima Flixbus (4h voznje), a voz kao BG - Nis 1997. Putujes danima 😄 Vrlo verovatno cemo rent-a-carom. Ako je neko bio u Talinu bih bio zahvalan za neke inside informacije - grad je malen koliko vidim i sve se moze lepo istraziti za jedan dan. Bio 2 dana, otisao iz Helsinkija. Utisci....ko voli period srednjeg veka bice, blago receno odusevljen, veliki broj gradjevina iz tog perioda, sjajno ocuvanih. Da ne duzim mnogo, mozete sve bitno u gornjem i donjem gradu obici za jedan dan, nociti se ne isplati jer su im hoteli i apartmani nerealno skupi. Apsolutna preporuka za "Olde hansa" , restoran sa hranom, enterijerom, muzikom iz srednjeg veka....Sto se tice hrane, njihova supa od hleba i haringa sa pavlakom....malo ce utisak pokvariti cene, ali ne moze sve idealno Edited Monday at 09:35 AM by Gromovnik 1
drperce Posted Tuesday at 03:09 PM Posted Tuesday at 03:09 PM Planira se izlet u Viljnus na jedan dan kad se ne igraju utakmice, ako ima neko da je bio nek baci neku preporuku
Problem sa licnim greskama Posted Tuesday at 05:04 PM Posted Tuesday at 05:04 PM 1 hour ago, drperce said: Planira se izlet u Viljnus na jedan dan kad se ne igraju utakmice, ako ima neko da je bio nek baci neku preporuku Imam za Kaunas ako zanima.
drperce Posted Tuesday at 06:20 PM Posted Tuesday at 06:20 PM 1 hour ago, Problem sa licnim greskama said: Imam za Kaunas ako zanima. Bas mi za Viljnus treba ako neko zna gde je dobra klopa i pivo Ima AirBaltic povratna iz Rige za 60ak evra , uzeli da idemo rano ujuro i da se vracamo isti dan uvwce 1
Problem sa licnim greskama Posted yesterday at 10:00 AM Posted yesterday at 10:00 AM On 8/12/2025 at 8:20 PM, drperce said: Bas mi za Viljnus treba ako neko zna gde je dobra klopa i pivo Ima AirBaltic povratna iz Rige za 60ak evra , uzeli da idemo rano ujuro i da se vracamo isti dan uvwce Srecno sam u braku dugo, nadam se da ti nisi jer Litvanke ❤️ 😄 1
drperce Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago On 8/14/2025 at 12:00 PM, Problem sa licnim greskama said: Srecno sam u braku dugo, nadam se da ti nisi jer Litvanke ❤️ 😄 Ne znam da li gospodja cita forum te "I ja sam dugo u srecnom braku i necu da gledam litvanke" 😂 1
Smrtokapa Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago Letonija i Litvanija je jedno te isto, ako neko napiše da neće gledati Litvanke, to isto tako znači da neće gledati Letonke. Ovo članovi foruma već znaju, napominjem zbog lurkera koji ovu temu eventualno samo čitaju i nisu upoznati sa ovim podacima koji ipak nisu toliko opšte poznati.
Recommended Posts