Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

7 hours ago, delgado said:

Pa dobro, bolje nego da se polomi. Knecht je veoma dobar i right now impactful igrac, a mi jos cekamo na status Vuda i da li cemo uspeti da ga oporavimo, a za plejof moze da se vrati i Kleber. Svi su oni igrali sa Doncicem (Vud, Maxi, pored DFS a od Hejsa moze da pravi losiju verziju Lajvlija) tako da ja ne vidim neku propast sveta. Ekipa igra bas bas dobro i sa nestrpljenjem cekamo ponedeljak. 

Ako vam treba centar daćemo vam Bolomboja,ali za pravu cenu.

Ponude u inbox😎

• Ha-ha 2

Ovde coveku mora da bude zao navijaca Dallasa jer moraju da trpe da im fransizu kaljaju i kanale raznorazni debili i korupcionasi. Nakon sto 20 i kusur godina prozivljava to isto, fan jedne pustinjske fransize mora da saoseca. 

Generalno sam prilicno zapanjen koliko ima ovih likova koji sede na milijardama koje su (bar na papiru) sami napravili, a ukazuju se kao borderline imbecili.

• Like 18
  • Thanks 1

6 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Stvarno sramno ponasanje Dalasa.

Ovo je već kretenski, mogli su da zadrže bar neki privid kulturiška i dostojanstvenog ponašanja. Ali izgleda da su odabrali kad je bal nek je maskenbal opciju, budi đubre do kraja.

Fali samo da izrežu Luku sa timskih fotografija i javno izbace neprodate kontigente njegovih dresova na deponiju.

• Like 6

Ja mogu shvatiti da je upravu Dallasa iritiralo sto je Luka nespreman i sto ima perioda kad se vise svadja sa sudijama nego sto se koncentrise na vracanje u odbranu. Mislim mene prvog je to iritiralo, a ja ga obozavam otkako je jos u Realu pravio budale od protivnika sa 16 godina. Ono sto ne mogu nikako shvatiti i racionalizovati je da ti superstara koji tek ulazi u prime i koji te je nakon toliko godina ucinio ponovo relevantnim, kontdenderom i top FA destinacijom prvo trejdujes njemu iza ledja i onda ga na to sve jos javno pljujes da je debeo, nespreman i ne igra odbranu. Jos ovaj idiot pominje Shaqa kao neki primjer krvavog radnika, a lik je zbog svoje ljenosti propustio priliku da bude mozda i najveci igrac ikad. Znajuci kakav je Luka takmicar, on ce sad bukvalno svaki mec sa Mavsima shvatiti licno i gledati da ih unisti gore nego Sunse u WCSF 2022. 

• Like 16

Koji je plafon Max Christia?

17-18p uz odlicnu odbranu, ili cak neki Sga scenario( ne bas MVP nivo ali tipa ali nba tim ili all star).

Ad i on stvarno dizu odbranu Dalasa na top nivo, e sad Washington ce sig biti dobrano limitiran.

• Like 1

58 minutes ago, Ludi za Poli said:

Ja mogu shvatiti da je upravu Dallasa iritiralo sto je Luka nespreman i sto ima perioda kad se vise svadja sa sudijama nego sto se koncentrise na vracanje u odbranu. Mislim mene prvog je to iritiralo, a ja ga obozavam otkako je jos u Realu pravio budale od protivnika sa 16 godina. Ono sto ne mogu nikako shvatiti i racionalizovati je da ti superstara koji tek ulazi u prime i koji te je nakon toliko godina ucinio ponovo relevantnim, kontdenderom i top FA destinacijom prvo trejdujes njemu iza ledja i onda ga na to sve jos javno pljujes da je debeo, nespreman i ne igra odbranu. Jos ovaj idiot pominje Shaqa kao neki primjer krvavog radnika, a lik je zbog svoje ljenosti propustio priliku da bude mozda i najveci igrac ikad. Znajuci kakav je Luka takmicar, on ce sad bukvalno svaki mec sa Mavsima shvatiti licno i gledati da ih unisti gore nego Sunse u WCSF 2022. 

+ sto stvaraju jako losu sliku o sebi. E sad da sam ja superstar na Dalas bi gledao da odem tek ako nema nekih bas opcija.Dobro ne superstar al starter/all star.

Bas zbog ovoga.Uprava ne shvata da oni ne kopaju Luki rupu(iako pokusavaju) vec samoj sebi jer ovako se odbijaju igraci 1/1.

I plus ako draftuju neku buducu zvezdu ima ta zvezda da im pomera dupe kada bude procenila da ne moze vise.

• Like 3

3 minutes ago, Don Dusko said:

+ sto stvaraju jako losu sliku o sebi. E sad da sam ja superstar na Dalas bi gledao da odem tek ako nema nekih bas opcija.Dobro ne superstar al starter/all star.

Bas zbog ovoga.Uprava ne shvata da oni ne kopaju Luki rupu(iako pokusavaju) vec samoj sebi jer ovako se odbijaju igraci 1/1.

I plus ako draftuju neku buducu zvezdu ima ta zvezda da im pomera dupe kada bude procenila da ne moze vise.

To je samo bonus. Sto vise informacija izlazi o njihovom razlogu trejda Luke, sve sam vise siguran da su tamo svi koji donose kljucne odluke iz FO i same vlasnicke strukture jednostavno retardirani. 

1 hour ago, SteveFrancis#3 said:

Ovde coveku mora da bude zao navijaca Dallasa jer moraju da trpe da im fransizu kaljaju i kanale raznorazni debili i korupcionasi. Nakon sto 20 i kusur godina prozivljava to isto, fan jedne pustinjske fransize mora da saoseca. 

Generalno sam prilicno zapanjen koliko ima ovih likova koji sede na milijardama koje su (bar na papiru) sami napravili, a ukazuju se kao borderline imbecili.

To je zato sto su ili dosli do kapitala bez ijednog moralnog nacela ili (sto

mislim da je ipak cesce) Bog ih je dao samo za biznis ili jednu granu biznisa i borderline su autisticni za sve sto nije ta konkretna grana biznisa

• Like 1

Sad ce u Lakersima barem ove i sljedece sezone imati najbolji moguci primjer i mentora sto se tice radne etike i brige o tijelu. Ako ga LeBron uspije motivisat da udje u sezonu potpuno spreman i posveti se radu na tijelu on ce biti otprilike Bog. 

• Like 1