nemanjau5 Posted February 9 Share Posted February 9 Simbolican debi AD-a za Mavse. Pokazes svoj raskosni talenat na obje strane terena, pravis ogromnu razliku i onda se naravno povrijedis i to bez kontakta. 🙂 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 9 Share Posted February 9 7 hours ago, delgado said: Pa dobro, bolje nego da se polomi. Knecht je veoma dobar i right now impactful igrac, a mi jos cekamo na status Vuda i da li cemo uspeti da ga oporavimo, a za plejof moze da se vrati i Kleber. Svi su oni igrali sa Doncicem (Vud, Maxi, pored DFS a od Hejsa moze da pravi losiju verziju Lajvlija) tako da ja ne vidim neku propast sveta. Ekipa igra bas bas dobro i sa nestrpljenjem cekamo ponedeljak. Ako vam treba centar daćemo vam Bolomboja,ali za pravu cenu. Ponude u inbox😎 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted February 9 Share Posted February 9 Na kojoj poziciji uopšte igra Simons sad, neko krilo? Nisam ga gledao godinama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 9 Share Posted February 9 2 minutes ago, Marvin said: Na kojoj poziciji uopšte igra Simons sad, neko krilo? Nisam ga gledao godinama. Kako da ga gledaš kad lik ni ne igra... 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 9 Share Posted February 9 12 minutes ago, propolis said: Ako vam treba centar daćemo vam Bolomboja,ali za pravu cenu. Ponude u inbox😎 Mi smo spremni da subvencionišemo taj transfer. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted February 9 Share Posted February 9 37 minutes ago, stefan81888 said: Kako da ga gledaš kad lik ni ne igra... Pa nemam pojma, reko igrao je nešto zadnjih 5 godina valjda 😅 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 9 Share Posted February 9 Indiana je bas trulex ekipa. 46 minutes ago, Barkley#34 said: Mi smo spremni da subvencionišemo taj transfer. E pa nece da E mo ze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 9 Share Posted February 9 Jebem ti ovaj deo sezone, sve ekipe igraju u nekim polovnim sastavima. Upalim da gledam Luku a umesto njega gledam Shake Miltona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 9 Share Posted February 9 17 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 9 Share Posted February 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 9 Share Posted February 9 Kako ce Luka da ih maltretira u godinama koje dolaze. Ne prestaju da udaraju po njemu 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 9 Share Posted February 9 Stvarno sramno ponasanje Dalasa. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 9 Share Posted February 9 Ovde coveku mora da bude zao navijaca Dallasa jer moraju da trpe da im fransizu kaljaju i kanale raznorazni debili i korupcionasi. Nakon sto 20 i kusur godina prozivljava to isto, fan jedne pustinjske fransize mora da saoseca. Generalno sam prilicno zapanjen koliko ima ovih likova koji sede na milijardama koje su (bar na papiru) sami napravili, a ukazuju se kao borderline imbecili. 18 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted February 9 Share Posted February 9 6 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Stvarno sramno ponasanje Dalasa. Ovo je već kretenski, mogli su da zadrže bar neki privid kulturiška i dostojanstvenog ponašanja. Ali izgleda da su odabrali kad je bal nek je maskenbal opciju, budi đubre do kraja. Fali samo da izrežu Luku sa timskih fotografija i javno izbace neprodate kontigente njegovih dresova na deponiju. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nugetlija Posted February 9 Share Posted February 9 Ovaj Šia iz Oklahome niti skače niti asisitira. Da se tako Jokić koncetriše na jedan stat imao bi 35 poena ili 15 asista per game. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludi za Poli Posted February 9 Share Posted February 9 Ja mogu shvatiti da je upravu Dallasa iritiralo sto je Luka nespreman i sto ima perioda kad se vise svadja sa sudijama nego sto se koncentrise na vracanje u odbranu. Mislim mene prvog je to iritiralo, a ja ga obozavam otkako je jos u Realu pravio budale od protivnika sa 16 godina. Ono sto ne mogu nikako shvatiti i racionalizovati je da ti superstara koji tek ulazi u prime i koji te je nakon toliko godina ucinio ponovo relevantnim, kontdenderom i top FA destinacijom prvo trejdujes njemu iza ledja i onda ga na to sve jos javno pljujes da je debeo, nespreman i ne igra odbranu. Jos ovaj idiot pominje Shaqa kao neki primjer krvavog radnika, a lik je zbog svoje ljenosti propustio priliku da bude mozda i najveci igrac ikad. Znajuci kakav je Luka takmicar, on ce sad bukvalno svaki mec sa Mavsima shvatiti licno i gledati da ih unisti gore nego Sunse u WCSF 2022. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted February 9 Share Posted February 9 Koji je plafon Max Christia? 17-18p uz odlicnu odbranu, ili cak neki Sga scenario( ne bas MVP nivo ali tipa ali nba tim ili all star). Ad i on stvarno dizu odbranu Dalasa na top nivo, e sad Washington ce sig biti dobrano limitiran. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludi za Poli Posted February 9 Share Posted February 9 Tesko da Max moze biti ozbiljan kreator s loptom u karijeri ali svakako je elitni 3&D potencijal i igrac koji moze biti jako kvalitetan starter u kontenderu dugi niz godina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 9 Share Posted February 9 (edited) Edited February 9 by Del Piero 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 9 Share Posted February 9 58 minutes ago, Ludi za Poli said: Ja mogu shvatiti da je upravu Dallasa iritiralo sto je Luka nespreman i sto ima perioda kad se vise svadja sa sudijama nego sto se koncentrise na vracanje u odbranu. Mislim mene prvog je to iritiralo, a ja ga obozavam otkako je jos u Realu pravio budale od protivnika sa 16 godina. Ono sto ne mogu nikako shvatiti i racionalizovati je da ti superstara koji tek ulazi u prime i koji te je nakon toliko godina ucinio ponovo relevantnim, kontdenderom i top FA destinacijom prvo trejdujes njemu iza ledja i onda ga na to sve jos javno pljujes da je debeo, nespreman i ne igra odbranu. Jos ovaj idiot pominje Shaqa kao neki primjer krvavog radnika, a lik je zbog svoje ljenosti propustio priliku da bude mozda i najveci igrac ikad. Znajuci kakav je Luka takmicar, on ce sad bukvalno svaki mec sa Mavsima shvatiti licno i gledati da ih unisti gore nego Sunse u WCSF 2022. + sto stvaraju jako losu sliku o sebi. E sad da sam ja superstar na Dalas bi gledao da odem tek ako nema nekih bas opcija.Dobro ne superstar al starter/all star. Bas zbog ovoga.Uprava ne shvata da oni ne kopaju Luki rupu(iako pokusavaju) vec samoj sebi jer ovako se odbijaju igraci 1/1. I plus ako draftuju neku buducu zvezdu ima ta zvezda da im pomera dupe kada bude procenila da ne moze vise. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludi za Poli Posted February 9 Share Posted February 9 3 minutes ago, Don Dusko said: + sto stvaraju jako losu sliku o sebi. E sad da sam ja superstar na Dalas bi gledao da odem tek ako nema nekih bas opcija.Dobro ne superstar al starter/all star. Bas zbog ovoga.Uprava ne shvata da oni ne kopaju Luki rupu(iako pokusavaju) vec samoj sebi jer ovako se odbijaju igraci 1/1. I plus ako draftuju neku buducu zvezdu ima ta zvezda da im pomera dupe kada bude procenila da ne moze vise. To je samo bonus. Sto vise informacija izlazi o njihovom razlogu trejda Luke, sve sam vise siguran da su tamo svi koji donose kljucne odluke iz FO i same vlasnicke strukture jednostavno retardirani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted February 9 Share Posted February 9 Kako ce Luka sa 130 kila da im trpa po 50 poena i dlakav qrac do kraja svaki put kad ih sretne. Lik mozda nema najvisu radnu etiku ali ima strasan drajv za pobedjivanjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted February 9 Share Posted February 9 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Ovde coveku mora da bude zao navijaca Dallasa jer moraju da trpe da im fransizu kaljaju i kanale raznorazni debili i korupcionasi. Nakon sto 20 i kusur godina prozivljava to isto, fan jedne pustinjske fransize mora da saoseca. Generalno sam prilicno zapanjen koliko ima ovih likova koji sede na milijardama koje su (bar na papiru) sami napravili, a ukazuju se kao borderline imbecili. To je zato sto su ili dosli do kapitala bez ijednog moralnog nacela ili (sto mislim da je ipak cesce) Bog ih je dao samo za biznis ili jednu granu biznisa i borderline su autisticni za sve sto nije ta konkretna grana biznisa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludi za Poli Posted February 9 Share Posted February 9 Sad ce u Lakersima barem ove i sljedece sezone imati najbolji moguci primjer i mentora sto se tice radne etike i brige o tijelu. Ako ga LeBron uspije motivisat da udje u sezonu potpuno spreman i posveti se radu na tijelu on ce biti otprilike Bog. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 9 Share Posted February 9 Ona teorija oko Las Vegasa i kazina svakim danom sve više pije vodu, jednostavno razlozi za Lukin trejd sigurno nisu košarkaške prirode. Kao ni ova kampanja u medijima a la sns-informer. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts