Jump to content

Recommended Posts

Posted

A kad onaj traljavi od 40 mil ima kontru i ispadne mu lopta iz ruku kod 100-100 i neki bezveznjak nam da trojku. Jokić je došao do zida u ovoj ekipi i igra i on loše. 4-1 za Klipere.

• Like 3
Posted

Zubac dosta dobro drži Jokića, naravno ne može ni u snu da ga "zaustavi" ali makar sprečava potrebu da stalno udvajaju Jokića. To je velika stvar za Clipperse. Šteta što je Dunn takav antitalenat za napad, baš dobru odbranu igra. Poznato je da se igrači uloge uvek bolje snalaze na domaćem terenu tako da očekujem da u LA konačno i Powell, Bogdan (spor je kao usporeni snimak za ovaj nivo) i DJJ ispogađaju nešto. Naravno i stara kuka Batum, koji je i u ovim godinama koristan veteran i neće prodati za svoju mini ulogu. Harden da ljubi u guzicu Čavu, mogao je silno da košta ekipu svojom nonšalancijom i hroničnom kurcoboljom, neverovatan lik, baš je teško navijati za njega.

Gordon je sinoć dosta prodao u završnici, ali ako nekom može da se progleda kroz prste to je on koji uvek ostavlja fudbalerskih 120% na terenu. Moraće i Jokić bolje, šanse Nuggetsima drastično padaju kada on nije najbolji igrač na parketu u oba tima, a sinoć to nije bio.

• Like 13
Posted
1 hour ago, Del Piero said:

Jokic preterano flopuje u ovoj seriji za sada. Za ova dva meca imao je bas 3,4 sramna flopa, Divac da mu pozavidi.

Kako drugacije da dobije faul pri svakom pokusaju da postuje Zubca ovaj ga kontrolise otvorenom sakom a sudije ne sviraju faul

• Tuzno 1
Posted
4 hours ago, Shunsuke Nakamura said:

@Miki28 Lakers in 5

Miki, šta očekuješ večeras iskreno? Krenuo da stavim dvojku na Vukove. 

Rokaj dvicu. Lebron je dosta pao igrački u poslednja dva meseca, muči se opasno sa skoringom. Možda bi mogao ovaj plej of da mu bude poslednji u karijeri.

Mi smo u G1 oduvani i pored sjajne igre Luke Dončića. Centra nemamo da se šibamo, za to se treba zahvaliti Pelinki, a mogli smo biti izuzetno jaka skakačka ekipa, jer su ekipi još Bron i Luka.

Rendla su smirili i rekli mu da je Edvards broj 1 ekipe i sad samo ćoškari, ume da ubode po koju tricu i proigrava, izuzetan mu je kvalitet. Može komotno i omatorelog Brona da čuva.

Posted

ja budala navio sat na 6:56 umesto na 5:56 :smiley5:

prvi highlight na koji sam natrcao je onaj bedan pokusaj flopa jokica. drugu utakmicu za redom ruzno flopuje sto mi samo kaze da nema mnogo poverenja u ovaj tim pa mora cak i na ovaj nacin izvuci neku prednost. mnogo jadno. 

pistonsi me iskreno mnogo iznenadili ili mozda bolje receno knicksi uzasno razocarali. da nije bilo povampirenog paynea na par minuta, bilo bi ovde 0-2.

nisam mnogo ocekivao od knicksa u ovom playoffu, mislio sam da ce lagano ispasti od celticsa, kad ono mozda vec zavrse pricu protiv detroita. thibs ce biti bivsi. 

Posted (edited)
2 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Pobeda Lakersa. Ocekujem ozb reakciju vcrs

E moj Miki šta sam sve ja očekivao. Prognozirao sam na vas ali više i nisam tako siguran. 

Edited by bodo
  • Like 1
Posted
44 minutes ago, Chaos Is Me said:

Da se ovde napomene ko je najviše verovao u Cadea (di džej hel), e sad što trpa baš njegove Knickse to daje posebnu draž celoj priči.

bata kada

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted
46 minutes ago, bodo said:

E moj Miki šta sam sve ja očekivao. Prognozirao sam na vas ali više i nisam tako siguran. 

Prvi mec nije realan odnos snaga. Zausta sramotan pristup tom mecu pocevsi od strucnog staba pa preko igraca. 

Lakersi imaju top 5 igraca lige i jos jednog allstara. Previse napadackog arsenala da se padne bez ispaljenog metka. 

Prvi mec je bio ozb samar i role playeri su shvatili poruku. Vcrs ce Reaves, Rui, DFS i ostali odigrati mnogo angazovanije i borbenije. Ne bi bilo lose i da taj allstar odigra solidnu do dobru partiju

Posted
6 hours ago, Chaos Is Me said:

Zubac dosta dobro drži Jokića, naravno ne može ni u snu da ga "zaustavi" ali makar sprečava potrebu da stalno udvajaju Jokića. To je velika stvar za Clipperse. Šteta što je Dunn takav antitalenat za napad, baš dobru odbranu igra. Poznato je da se igrači uloge uvek bolje snalaze na domaćem terenu tako da očekujem da u LA konačno i Powell, Bogdan (spor je kao usporeni snimak za ovaj nivo) i DJJ ispogađaju nešto. Naravno i stara kuka Batum, koji je i u ovim godinama koristan veteran i neće prodati za svoju mini ulogu. Harden da ljubi u guzicu Čavu, mogao je silno da košta ekipu svojom nonšalancijom i hroničnom kurcoboljom, neverovatan lik, baš je teško navijati za njega.

Gordon je sinoć dosta prodao u završnici, ali ako nekom može da se progleda kroz prste to je on koji uvek ostavlja fudbalerskih 120% na terenu. Moraće i Jokić bolje, šanse Nuggetsima drastično padaju kada on nije najbolji igrač na parketu u oba tima, a sinoć to nije bio.

Ne dobro kao JJJ, ali trudi se.

Posted (edited)

Ne moze ovo ovako da funkcionise za Denver.
Mislim da kao tim imaju preveliku naviku da Jokic izlazi visoko po loptu. Primi loptu blizu trojke pa odatle orkestrira ili krece odatle vec da zida i unosi...Protiv Zubca to ne moze da funkcionise. Mnogo mu je to teze nego protiv ostalih. Jednostavno ne oduva ga kao karton/stiropoL, niti ga navesla ko budalu nekim fintama i promenom ritma. 
I onda Jokic trosi ili mnogo snagu, ili mnogo vremena prodje od napada da se on prilbizi kosu. Izvesno on to odradi, ali po velikoj ceni.
A Denver se sveo na to da najvise viska grade kad Jokica udvajaju prilikom spustanja ka kosu.

Kao sto sam rekao i tokom prve utakmice, i nakon prve utakmice (iako se dobilo), nece se Denver ovde leba najesti. Ne gledam ja Denver svaku tekmu, tbh. Ali ono sto sam gledao, Zubac je najbolji stoper Jokica. Mozda se desavalo da neki drugi igraci deluju mocnije defanzivno protiv njega, ali to je privid. To sto mu mozda neki drugi igraci udare po koju bananu, imaju instance autoritativnije odbrane, ne znaci da ga cuvaju bolje.
Denver je debelo zagazio u blato sa time da oni nemaju nekakve patterne igra, bez da Jokic visoko overi loptu. Nemaju kosarkase koji mogu da postave napad, neki trougao... da se odigra neko spustanje i protok lopte, bez da igraci pre toga naprave dribling. Murray je jedna kurcinela od pleja, microwave volume prevara od igraca. Gordon je car, ali nije mag za te neke stvari, Ni ostali bekovi i trojke to numeju.
Stvarno mislim da nisu vece sanse od 35% za Denver.

Neophodno je da Jokic ima nekakve 35-15-15 (min values for each param) partije maltene svaki mec. A ne vidim da to moze da se desi. Em dobar stopper, em dobra pomoc, em znaju sta treba da brane. Denver nema tu varijabilnost.... Odradi Jokic posao, nije on totalno zaustavljen, ali u kontekstu sta moze ostatak tima, to je nedovoljno da se izbaci LAC.

Edited by BattleBender
  • Like 3
Posted

Jel ovo dobra 2. opcija za playoff: 39 min, 24/5/6, 1stl, 57%TS ?

3 hours ago, aleksandar2806 said:

Kako drugacije da dobije faul pri svakom pokusaju da postuje Zubca ovaj ga kontrolise otvorenom sakom a sudije ne sviraju faul

u prvoj utakmici mi je bilo najgore kad ga je Zubac uhvatio pod ruku i vukao ga. Onda ga je odmah u sljedećem napadu gurnuo s obje ruke i bacio na pod.

Posted
2 hours ago, BattleBender said:

Protiv Zubca to ne moze da funkcionise. Mnogo mu je to teze nego protiv ostalih. Jednostavno ne oduva ga kao karton/stiropoL, niti ga navesla ko budalu nekim fintama i promenom ritma. 
I onda Jokic trosi ili mnogo snagu, ili mnogo vremena prodje od napada da se on prilbizi kosu. Izvesno on to odradi, ali po velikoj ceni.

Pored toga, Zubac odlično brani skok. Of. skok je jedno od Jokićevih oružja, na 2,8-3 je u RS i prethodnim PO a u g1 nije imao nijedan a u g2 tri (uz daleko veću minutažu od uobičajene), od čega je samo kod jednog Zubac bio nadigran. Većina onih of. skokova Denvera krajem g1 nisu rezultirali u direktnom košu što obično Jokić uradi kad dohvati loptu nego se vrteo napad iznova. 

Denver je debelo zagazio u blato sa time da oni nemaju nekakve patterne igra, bez da Jokic visoko overi loptu. Nemaju kosarkase koji mogu da postave napad, neki trougao... da se odigra neko spustanje i protok lopte, bez da igraci pre toga naprave dribling

Nisam dublje analizirao a nisam ni neki stručnjak ali mi je zapalo za oko da je Denver prvi u ligi sa 31 asistencijom po meču a u ova dva je imao 23 i 24. S obzirom na to da je Jokić na svom broju asista, očigledno je da fale poeni kreirani od ostatka tima (ne znam da li je i njemu pala produkcija u vidu asistiranih poena koje postiže), što potvrđuje tvoju tezu da igraju jednolično, na šta su se Klipersi spremili.

Neophodno je da Jokic ima nekakve 35-15-15 (min values for each param) partije maltene svaki mec. A ne vidim da to moze da se desi.

Urnisaće ga da na 45 minuta na terenu još više zategne u napadu. Verovatno je deo grešaka u finišu uz iznenađujuće promašena bacanja posledica umora.

Stvar je prilično jednostavna - nije nadoknađeno sve što su donosili BB i KCP, pa i Ankl Džef na nekim utakmicama. Pošto i Klipani imaju svoje limite može Denver proći ali će im za nešto više biti potrebna mnogo bolja igra.

• Like 1
Posted (edited)
1 hour ago, Barkley#34 said:

Nisam dublje analizirao a nisam ni neki stručnjak ali mi je zapalo za oko da je Denver prvi u ligi sa 31 asistencijom po meču a u ova dva je imao 23 i 24. S obzirom na to da je Jokić na svom broju asista, očigledno je da fale poeni kreirani od ostatka tima (ne znam da li je i njemu pala produkcija u vidu asistiranih poena koje postiže), što potvrđuje tvoju tezu da igraju jednolično, na šta su se Klipersi spremili.

Imaju Jokića, Westbrooka i Murraya, s tim da Gordon nije panj što se tiče toga. Barem Denver nije ekipa di jedan igra a 4 gledaju.
Imaju akcije, ima pun yt.

Ne igraju jednolično nego su Clippersi obrambeno bolji. Zubac može branit (ne dobit niti jednom 40 u seriji je dobra obrana) Jokića 1 na 1, Kahwi može branit 1-4. Ugl, neamju 3 rupe u obrani u prvoj petorci. Ili imaju. Nemam pojma. Clippersi su jeben matchup za Denver. Možda i gori od Timberwolvesa prošle godine. A oni nisu imali ni blizu kvalitetu kakva su Kahwi i Harden. I dublji su. Puno. Njihovi veterani pridonose.
EDIT: pa post iznad tvoga su akcije koje Denver igra

Edited by Bugl Khan