Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

Just now, Charles De Ketelaere said:

Prava krasotica u Blaugrani, prosto da zameri svako ko je bacao pogled na onu odvratnu 4/4 u Bolonji. 

Odlična košarka, sudije malo zakuvale što je donelo još veću zanimljivost :classic_biggrin:, borbena ko da je krenuo plej-of. Navijao sam za produžetak da se još malo uživa.

• Like 1

Осим што Звезда има све у својим рукама по питању обезбеђивања предности домаћег терена, идеално по њу је и то што су јој тренутно у борби за 4. и 5. место главни конкуренти тимови које бисмо сви оберучке прихватили као плејоф ривале чак и да будемо пети на табели. Бити пети и играти плејоф серију против Монака, Бајерна или Париза од којих је неко извукао четврто место је лакши задатак него са предношћу домаћег терена избацити било коју од екипа са позиција 8-12.

• Like 2

Čim se završi Kup kralja eto španskih blizanaca u udruženom poduhvatu ugurivanja u top 6. Zbog tutubana Penjaroje i brata mu Ćuskije moraće u onu seljačku pljačku bez rukavica. Daleko je još sunce, 8 kola, plus još jedno duplo. Ako ništa biće cirkusa na još većem nivou. 

• Like 6
  • Ha-ha 3

25 minutes ago, Cavani said:

Sto ne bi bila dogodine recimo. Sa ovim budzetima koje imaju Zvezda i KKP to nije mega iznenadjenje.

Jer mislim da je nemoguće da i Real i Barcelona opet završe van top 6 što je vrlo izgledno da će se desiti ove sezone. Ne znam jesu li ljudi svjesni kolika je to anomalija.

Zadnjih šest sezona zaredom obje ekipe su bile u prvih 6, a otkako je ovaj format na snazi Real je uvijek bio tu, a Barcelona nije samo prve dvije sezone. Računaj da se možda i CSKA vrati kroz godinu ili dvije i da će se Maccabi isto vratiti na razinu otprije. 

Ne znam, volio bih da sam u krivu, ali smatram da je ovo baš velika prilika za Zvezdu uz povoljan matchup možda i dohvati F4. 

Edited by Sharp
  • Like 7

14 minutes ago, Sharp said:

Jer mislim da je nemoguće da i Real i Barcelona opet završe van top 6 što je vrlo izgledno da će se desiti ove sezone. Ne znam jesu li ljudi svjesni kolika je to anomalija.

Zadnjih šest sezona zaredom obje ekipe su bile u prvih 6, a otkako je ovaj format na snazi Real je uvijek bio tu, a Barcelona nije samo prve dvije sezone. Računaj da se možda i CSKA vrati kroz godinu ili dvije i da će se Maccabi isto vratiti na razinu otprije. 

Ne znam, volio bih da sam u krivu, ali smatram da je ovo baš velika prilika za Zvezdu uz povoljan matchup možda i dohvati F4. 

Nece Real i Barsa zavrsiti mozda u top 6, ali nece ni Bajern, Pariz, pa i Monako biti ovako visoko na tabeli svake sezone. Ako se ne zavrsne slavina, a ne nazire se to uskoro, blizanci ce i ubuduce imati ravnopravne sanse da se bore za plej of. Cak i vise nego sada kada se doselektiraju.

56 minutes ago, Cavani said:

Sto ne bi bila dogodine recimo. Sa ovim budzetima koje imaju Zvezda i KKP to nije mega iznenadjenje.

Ti budžeti su ogromni za uslove (života u Srbiji), ali isto tako imaš ekipe koje potroše minimum duplo. Meni nije jasno zašto se generalno smatra da ovi budžeti treba da budu nekakvi garanti plasmana u EL. 

• Like 2

Pa ja nisam siguran u to, iz prostog razloga sto nema vise domacih igraca. Zvezda cedi drenovinu sa svim povratnicima, Gudura i Micic (ako dodju naravno) ce biti poslednji talas, i posle toga dugo nema nicega. Partizan sa Vanjom, i on posle ovoga nema nista da iscedi od povratnika.

A mnogo je jebeno i tesko napraviti tim sa glavom i repom bez baze, napravljene od domacih igraca.

Partizan je manje vise ubo sve strance sada (ispada tako) pa evo tek sad proigrase. Ne kazem da nece biti ovakvih sezona za blizance, ali bice jebeno. I ne jos zadugo.

Kakve god domace igrace da imaju, svi ti Spanci, Francuzic ih imaju. Grci takodje…

Na stranu sto ce se slavine zavrnuti. Narod u Srbiji dolazi sebi, i pitanje je vremena kada ce se ovo preispitovati, i onda ce vlast odluciti da nece da buta prst u oko ljudima sa ovim hleba i igara na mufte i narucena sponzorstva kladionica…

Uzivajmo dok traje. Popeioicno sam siguran da ce Zvezda i Partizan kroz 2,3 god morati full on da se vrate starom receptu. Mladi, pa dokrpa sa 2,3 stranca. Kako bi mozda i trebalo da bude. Ovo megalomanisanje sada, jednostavno ne moze tako da bude uvek. 

Edited by BattleBender
  • Like 9

4 hours ago, kojihit said:

Kalates i Spanulis braca burazeri, bas lice

Uzela si mi reči iz tastature, baš sam to pomislila večeras :lol_2:

2 hours ago, Volter said:

Dajm, pobedio Pariz. :smiley58: Što volim da teram kontru većini, živeo Pariz. :smiley34:

Vidiš kako je dobro? :innocent:

• Like 1

8 minutes ago, DameTime said:

Ti budžeti su ogromni za uslove (života u Srbiji), ali isto tako imaš ekipe koje potroše minimum duplo. Meni nije jasno zašto se generalno smatra da ovi budžeti treba da budu nekakvi garanti plasmana u EL. 

I ako ima takvih, nema ih puno.

Nisam ni rekao garanti, nego da moze da se ravnopravno bori za plej of. 

Dok god se ne zavrnu slavine.

@DameTime @kojihit

Kakav crni Kalates, Spanulis je smekerica, zajednicko im je samo sto su celavi. I Grci.

Edited by Cavani

9 minutes ago, Cavani said:

I ako ima takvih, nema ih puno.

Nisam ni rekao garanti, nego da moze da se ravnopravno bori za plej of. 

Dok god se ne zavrnu slavine.

Pazi, ne smatram da su blizanci nekakva sirotinja za koju je ok da drži fenjer u EL.

Međutim, Sharp je pisao o top 6 za KKCZ i potencijalno HCA. Tu se slažem sa njim, da je ovo možda istorijska šansa. Poklopilo se dosta toga + luda sezona u kojoj se svašta dešava, ali će upravo zbog tog faktora biti i vraški zahtevno da se ostane u ritmu i završi u top 4. Što ne znači da ne treba pokušati.

9 minutes ago, Cavani said:

@DameTime @kojihit

Kakav crni Kalates, Spanulis je smekerica, zajednicko im je samo sto su celavi. I Grci.

Pa na osnovu toga smo i pisale, rekla bih :classic_biggrin:

• Like 1

9 hours ago, vul3 said:

Nerealan sunovrat Virtusa, sa +11 na minus za 2 minuta doslovno 

Na poluvremenu Ivanovic izjavio da je to nikakva prednost jer igraju protiv Pariza koji u svom ritmu 10 poena obrisu za 2 minuta kao od sale. Vidi se da zna znanje 😄 

• Like 1

11 hours ago, Sharp said:

Slažem se sa postom.

Da li možeš da daš svoje viđenje situacije kod nesportskog faula Lundberga nad Džejmsom.. Da li mu Ife nije dozvolio bezbedan doskok u zamišljenom cilindru? I onaj zbun posle sa dva slobodna, pa poništavanje jednog, šta je trebalo tu..

Edited by mister-no

10 hours ago, Cavani said:

@DameTime @kojihit

Ma nisu ista dimenzija sa te strane, ja sam, a verujem i Dejm ,samo fizicku slicnost komentarisala

U jednom momentu mi delovalo kao da se Spanulis presvukao u dres od sve muke, da proba da izvadi situaciju :lol_2:

• Ha-ha 1