DameTime Posted Tuesday at 09:52 PM Posted Tuesday at 09:52 PM 7 minutes ago, MV91 said: Тооп, готивим овакве ломове. Nikako uz crveno-bele 😁 29 minutes ago, Čvarkov said: Jedva čekam da Barcokas opere zube i Atamana. Opraće mu Ataman zube... 1
Papanikolesku Posted Tuesday at 11:30 PM Posted Tuesday at 11:30 PM Navijaću za Fener, ali osvaja PAO, tata košarke Slukas rešava svoje uz zvuk sirene; Barcokas nervni slom dok mu se Ataman smeje u zube.
Romantik Posted yesterday at 04:50 AM Posted yesterday at 04:50 AM 7 hours ago, DameTime said: Nedobog nikome. Mada bolje Ataman, Nunn i ludi Janakopulos, nego ovaj što nema dribling i Bartzokas. Neš jebat, Bartzokase! Fener daleko najsimpatičnija ekipa od ove 4. Kako kome, meni ubedljivo najodvratniji tim u celom plejofu. Lakse bih podeno da mrski zeleni uzmu ponovo trofej nego ova grupa gradjana, ali valjda ce momci iz Pireja resiti jos ta dva meca pa de se ne mora birati manje zlo. 1
Kooineeperk Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Navijamo za bracu iz Pireja! Spoiler pa da umisle da im ne treba Petrusev... 1 1 1
Problem sa licnim greskama Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 hours ago, Romantik said: Kako kome, meni ubedljivo najodvratniji tim u celom plejofu. Lakse bih podeno da mrski zeleni uzmu ponovo trofej nego ova grupa gradjana, ali valjda ce momci iz Pireja resiti jos ta dva meca pa de se ne mora birati manje zlo. Da nema Panatinaikosa pa i ajde. Ali Boze dragi kako ova horda flegmaticnih igraca u Feneru moze biti odvratnija od bilo koga. Sve dobrica do dobrice. Skakajuci Saras je sigurno nekim iritantan, ali igraci Fenera tesko. 1
DameTime Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 hours ago, Romantik said: Kako kome, meni ubedljivo najodvratniji tim u celom plejofu. Lakse bih podeno da mrski zeleni uzmu ponovo trofej nego ova grupa gradjana, ali valjda ce momci iz Pireja resiti jos ta dva meca pa de se ne mora birati manje zlo. Gudura mi je dovoljan da već budu simpatičniji od ostalih (mada i nije neka konkurencija), a i niko od igrača nije iritantan. Na Šarasa ću da zažmurim. Oly je precenjen tim, sa sve precenjenim glavnim igračem i olinjalim Bartzokasom, koji mi je gori i od Atamana... PAO je old news sa ovom pričom da su ludaci i neki villains, bili su zanimljivi prošle sezone, a i igrali najbolji basket. Monaco mi ne izaziva apsolutno nijednu emociju, što je najgore od svega 1
BattleBender Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago I meni je Monaco takav, zato mi se najmanje navija za njih. Nigel Hayes je nekad bio moj nick ovde, a Gudura je jedan od omiljenih kosarkasa sada. Znaci navija se za pravoslavnu braću, both crvenu i zelenu.
Sector Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Težak F4 u najavi. Možda prvi put ikada da nemam ništa protiv da Olimpijakos osvoji. 1
NikolaTest Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago "Prema informacijama dobro obaveštenog novinara Hosea Ingasija Ugueta, Šengelija je sa Barselonom parafirao ugovor na tri sezone, s tim da je poslednja godina opciona. Pominje se da će mu godišnja plata biti oko 3.000.000 evra!" Ili su ovi debelo promasili cifre ili je Barsa debelo preplatila Sengeliju.
JPM Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Barselona bas smanjuje budzete, moram to opet da primetim. Placaju igrace po dva miliona, sad ce ih placati po tri miliona. To je smanjenje od 50 %, zar ne 😛 ? 1
Sharp Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 6 minutes ago, NikolaTest said: "Prema informacijama dobro obaveštenog novinara Hosea Ingasija Ugueta, Šengelija je sa Barselonom parafirao ugovor na tri sezone, s tim da je poslednja godina opciona. Pominje se da će mu godišnja plata biti oko 3.000.000 evra!" Ili su ovi debelo promasili cifre ili je Barsa debelo preplatila Sengeliju. Ili opet pišu cifre bruto kao nedavno za Puntera. Neto je to skoro 50% manje. 1
Kooineeperk Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Gotovo sigurno je bruto, jer inace je bolesno prevelika plata za takvog igraca. Panter je na konto drzavljanstva Srbije imao manji porez (vodi se kao non-EU igrac, a ne kao US igrac) a i potpisao je samo na godinu dana jer u prvoj godini imas manje poreza nego u narednim godinama. Porez moze da ide i do 50% sto nije ovde slucaj, manji je barem u prvoj godini... verovatno mu je negde oko 2mil neto plata s tim da ce opasti ako odradi ceo ugovor.
Smrtokapa Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Baš dobra serija Pao - Efes, šteta za Efes jer su mi gotivna ekipa i igraju super basket. Biće dobar F4, pun antipatičnih njuški. Fener - neću biti srećan ako osvoji ali preživeću nekako Monako - biće baš sranje ako osvoji Oli - ovde ću tek da budem besan, mnogo su gadni i ako osvoje nastradaće neki predmeti po kući Pao - da uzmem konopče i da se obesim. 2
Kooineeperk Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago On 4/19/2025 at 12:40 PM, MC Thunder 2 said: Oli-Real 3:1 Pao-Efes 3:2 Fener-Paris 3:1 Monako-Barsa 3:2 Pregledao sam sve predikcije i ako nesto nisam pogresio niko nije pogodio sve tacne rezultate, ali je @MC Thunder 2 bio najblizi jer je omasio samo za jednu pobedu Pariza. Za dlaku sinko, ali cestitke za najtacniju prognozu. Ima nas nekoliko, kao ja, koji smo omasili za 2 pobede (ja sam Barsi i Parizu uskratio po jednu) ali smo pogodili sva 4 kluba na F4. 1
Sector Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 38 minutes ago, JPM said: Barselona bas smanjuje budzete, moram to opet da primetim. Placaju igrace po dva miliona, sad ce ih placati po tri miliona. To je smanjenje od 50 %, zar ne 😛 ? Ne smanjuju, samo ga loše troše na veterane i preplaćuju domaću osovinu.
JPM Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 14 minutes ago, Smrtokapa said: šteta za Efes Premalo igraca sa mudima za takvu seriju. Larkin, Dozier, Poarije, Oturu. Ovi ostali ili nekonstantni ili losi. Posebno se to odnosi na Brajanta i na Tompsona, koji je, ovaj potonji, izgledao uzasno. Krio se po coskovima umesto da ponese ekipu. U Panatinaikosu pak kada naredi skrbavi Ataman, svi krenu da biju kao ludi. To je donelo razliku.
MV91 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago После завршетка регуларног дела и плеј офа, мада тај утисак носим већ једно пар година, морам да кажем да је Београд постао најизвиканији домаћи терен у ЕЛ од ових тзв "врућих" домаћинстава. Смешна атмосфера, претерана нервоза око паркета и неки непотребан притисак који кочи домаће играче оба близанца, још са овим неукусно великим улагањима у пакету доноси утисак усиљености и вештачке приче. 3 3
NMX Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 27 minutes ago, Урош19 said: Upravo krenuo ovo da okacim. Nadrealno. Hvala li ovo napredna statistika? @Guru
Recommended Posts