propolis Posted Tuesday at 08:19 PM Posted Tuesday at 08:19 PM Edin navija za sve klubove protiv kojih ja navijam 😄😄 1 1
forumko topic Posted Tuesday at 08:20 PM Posted Tuesday at 08:20 PM Zaslužio je Pao. Jesu ih gurale malo i čudne odluke, ali ovi ništa da ubodu 1
MC Thunder 2 Posted Tuesday at 08:20 PM Posted Tuesday at 08:20 PM Just now, Sector said: Gotova je ova serija. Zvezdaš in a nutshell 😆😁 4 1 3 1
DameTime Posted Tuesday at 08:20 PM Posted Tuesday at 08:20 PM 1 minute ago, Papanikolesku said: Prodao Efes jako Podseća me na jedan drugi tim hehe Jbg, na kraju se svede na to da ili pogodiš šuteve, ili ih ne pogodiš - PAO svoje jeste. 1
Problem sa licnim greskama Posted Tuesday at 08:21 PM Posted Tuesday at 08:21 PM Taktički lisac Ataman 😄😄 Imaju 9 života i to treba ceniti i prihvatiti. Svaka čast.
Zadnji vezni Posted Tuesday at 08:21 PM Posted Tuesday at 08:21 PM Počeo opasno da mi ide na živce ovaj izvikani Edin,prenosim i pričam kroz nos, ili kako li se zove koji otvoreno navija za ovaj odvratno Pao. 1
Zadnji vezni Posted Tuesday at 08:22 PM Posted Tuesday at 08:22 PM Just now, Don Dusko said: Tompsona vratiti u Istambul. Upropastio ih u 4/4. 1
berti Posted Tuesday at 08:23 PM Posted Tuesday at 08:23 PM Kakva skupina odvratnih likova. Od Atamana, pa dalje 5
berti Posted Tuesday at 08:25 PM Posted Tuesday at 08:25 PM 4 minutes ago, Zadnji vezni said: Upropastio ih u 4/4. Moze da dođe kod nas
Pero_Cameron Posted Tuesday at 08:26 PM Posted Tuesday at 08:26 PM Ne postoji gotivna glava u Panati. Bukvalno su iskukali pobedu plačući sudijama konstantno. 6
MrTripleDouble Posted Tuesday at 08:26 PM Posted Tuesday at 08:26 PM Gabriel sa 40% daje oba bacanja, na drugoj strani Larkin masi drugo
Čvarkov Posted Tuesday at 08:27 PM Posted Tuesday at 08:27 PM Ma da, nema veze pritisčić na sudije i gurkica malena, pa ti se rival vrati u meč, onda se stegne i rukica i promaši neki šutić. 1
BattleBender Posted Tuesday at 08:30 PM Posted Tuesday at 08:30 PM 20 minutes ago, Don Dusko said: Hahaha sada faul odbrane a pre 2 poseda za isto svirali faul u napadu Poaireru. Skandal, do tog momenta nisam bio siguran za kog da navijam.
Barkley#34 Posted Tuesday at 08:31 PM Posted Tuesday at 08:31 PM 4 minutes ago, Čvarkov said: Ma da, nema veze pritisčić na sudije i gurkica malena, pa ti se rival vrati u meč, onda se stegne i rukica i promaši neki šutić. Neki šutić? Da su promašili još nešto otišli bi u minus sa procentom.
Čvarkov Posted Tuesday at 08:34 PM Posted Tuesday at 08:34 PM Just now, Barkley#34 said: Neki šutić? Da su promašili još nešto otišli bi u minus sa procentom. Karikiram. Jesu promašili dosta otvorenih šuteva, ali hoću da kažem ajde da vidimo kako će ekipe šutirati bez prethodnog uticaja sudija. I onda ok, promašio si i to je to. 1
Manu Posted Tuesday at 09:05 PM Posted Tuesday at 09:05 PM Neverovatan je PAO i mentalitet koji im je usadio Ataman. Ljudi celu polusezonu igraju jednu utakmicu 30 minuta, a onda samo upale motore i pređu na 3 stepena prenosa više u poslednjih 10. I niko to ne uspeva da kazni. 4
Dzo23 Posted Tuesday at 09:45 PM Posted Tuesday at 09:45 PM Pao pokazao još jednom zašto su šampionska ekipa! Kad je najbitnije, u 4/4, udavili su Efes, da bukvalno nisu mogli da kupe koš. Nestvarna odbrana! Nisu mi dragi zbog nekoliko njih u toj ekipi na čelu sa polupanim predsednikom i odvratnim trenerom, al kapa dole za sve, nema šta. 3
Papanikolesku Posted Tuesday at 10:17 PM Posted Tuesday at 10:17 PM @Čvarkov Nisi čestitao pobedu u derbiju, samo da znaš da si time navukao lošu karmu, a univerzum i košarkaški bogovi će te kazniti kao da si sišao sa postolja. Dao sam ti fore 24h, sada je kasno. 3
Mile1 Posted Tuesday at 10:33 PM Posted Tuesday at 10:33 PM Kod slobodnih bacanja Larkin a, cini mi se da je Hernangomez dirao mrezicu a sudije ostale neme na to 3
Igor_ Posted Tuesday at 10:56 PM Posted Tuesday at 10:56 PM 22 minutes ago, Mile1 said: Kod slobodnih bacanja Larkin a, cini mi se da je Hernangomez dirao mrezicu a sudije ostale neme na to I njegova silazna isto.. Dosta gresaka sudija. Cudi me to od Belosevica 😂
Recommended Posts