Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

474 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      110
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      112
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, DameTime said:

Možeš primetiti da i na to reagujem, mada na ovom 4umu nema direktnih pisanija tog tipa.

To često kažem, ali nekad je teško to prihvatiti.

Reagujes ali ne napises Zeljko i ekipa su najbolji deo Partizana.

Navijaci su recimo bili fenomenalni u hali, a i ne mislimo svi na forumu da je neuspeh uci na ovaj nacin u 10, naprotiv, ima podosta cestitka.

Tako da ne kontam bas.

• Thanks 1
Posted
2 minutes ago, Cavani said:

Navijaci su recimo bili fenomenalni u hali, a i ne mislimo svi na forumu da je neuspeh uci na ovaj nacin u 10, naprotiv, ima podosta cestitka.

Tako da ne kontam bas.

Najbolje da pišem onako kako ti smatraš da treba, a ne ono što ja smatram da treba.

Posted

Jos ne mogu da se oporavim od zadnjeg napada. Pritom, ne slazem sa sa ovim u vezi preostalog vremena.Tesko da bi ista uradili…

Jbg, Kodi je morao da iskoristi svoje najjace oruzje i krene na ulaz. Pritom, mozda bi bilo i 2+1 jer je imao Larkina naspram sebe… Pregazis ga i dobijes utakmicu.

Steta, bas steta!

• Like 7
Posted

Sta bi neki drugi dali da su u top 10? Mogu samo da mislim.

Vecerasnja partija je bila prava 1/4 finalna. Atmosfera u hali izvanredna.  Bolomboj je falio za pobedu. Mozda ce nam za plejof trebati pobede protiv Pariza i Bajerna. 

• Like 5
Posted
35 minutes ago, Nini3112 said:

Ja ne branim Sferopulosa ali kakav sastav on ima? 

Nedovic,igrac koji nikad nije igrao u timu sa ozbiljnim ambicijama

Dobric koji izgleda kao penzioner, svaki igrac sa dobrom kontrolom lopte ga izbaci iz tezista

Teodosic penzioner koji nas unistava celu sezonu

Daum pola sezone povredjen

Bolomboy takodje

Luka Mitrovic bespotreban i kao treci centar

Gidra koji je u teskom kanalu iz kojeg verovatno nikad izaci nece.

Pa sto ih je potpisao? Etu mu ih sad

• Like 1
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted

Ova ekipa ima 8 pobeda pre nas. 

Ova ekipa je pre dve nedelje ponizila komsije u istoj ovoj hali i nanela im najtezi poraz u istoriji kuci.

Ova ekipa ce doci do majstorice u plej ofu mmw.

I mi smo jedina ekipa koja se OVAKO posibala sa njima u poslednja dva i kusur meseca.

Steta sto nas je jedan kos delio od savrsene veceri.

Pariz ili Barselona (u nekom bas ludilu) u gostima u plej inu, not great not terrible. Mozemo i tamo da se posibamo. Zal za post kup utakmicama ostaje ali jbg.

Svi koji pljuju ekipu, pristup ili trenera, u kosarku se razumeju ko Marica u kriv kurac.

• Like 27
  • Love 1
  • Thanks 3
Posted
6 minutes ago, Don Dusko said:

Jasno no predstavlja se kao da smo mi eto veliki klub(u evropi nismo) koji ulazi svake godine u TOP 8 ili F4 a ne klub koji je boardline sto se tice toga.Pa je sramota biti 10....

Svakako pre 2 godine su drugi uslovi bili jbg.

Sve pet brale, razumemo se. Malo se ide u krajnosti s obe strane jer su nam svima vruce glave. Nismo jos zavrsili sezonu sto je opet pomak dalje s obzirom na neke nase fejlove, imali smo nekih utakmica za ponos. S druge strane, nikada nismo imali veci budzet, trener je imao slobodu vecu nego njegovi prethodnici, navijaci su se ponadali istorijskom rezultatu ali su isplivale neke stare boljke te se ode u preterano sivilo pod naletom emocija. Ovo najvrv deseto mesto je negde bilo i realno. Ne bi ga trebalo kategorisati ni kao ne znam kakav uspeh, ali ni kao neuspeh.

Posted

Ovaj tim je pokazao karakter, karakter da se ne predaje i pored svim svojih nedostataka. Pa mi smo večeras igrali praktično bez cele centarske linije. Bolomboj,Mitrovic, Daum....

Večeras je i Sveropulos skratio rotacije,  igrao sa 10 igraca ....što se ispostavilo kao pun pogodak. 

Ne treba se predavati ni u Atini. Nikad se ne zna. Kad smo mogli Oli, možemo i njih, pogotovo kad je sve rešeno na tabeli.

Za Plej in bi trebalo da budu i Daum I Bolomboj sa ekipom. 

• Like 1
Posted
20 minutes ago, Don Dusko said:

Eto mi smo u prethodnih 10 sezona 9 puta igrali plej of da nam je plej in ispod casti.

A tih 9 sezona smo zadrzavali sve igrace koje smo mogli jel tako? I dovodili koje smo htjeli? I imali budzete po 25 miliona?

Ali najgore je kad pocne pricati i mazati oci da se polako sistem pravi, da je ovo uspjeh za klub prvo plej in par godina pa onda mosda plej of i tako dalje. 

A Paris odmah prve sezone ulazi u plej in i imace vise pobjeda od nas, a on slavi 18 pobjeda i 10. mjesto.

• Like 9
  • Tuzno 1
Posted

Mi smo gubitnicki navijaci a samim tim i ekipa.Ja sam zadovoljan, ja sam prezadovoljan, ovo je uspjeh, tu nam je mjesto, kakva grupa luzera i luzerskog razmisljanja.Neuspjeh je ako se ne udje u plejof i tacka.Ako tako ne postavite ciljeve na pocetku sezone onda zasto i igramo.

Sansa jos postoji i nadam se da cemo uspjeti.

Mi smo gubitnicki navijaci a samim tim i ekipa.Ja sam zadovoljan, ja sam prezadovoljan, ovo je uspjeh, tu nam je mjesto, kakva grupa luzera i luzerskog razmisljanja.Neuspjeh je ako se ne udje u plejof i tacka.Ako tako ne postavite ciljeve na pocetku sezone onda zasto i igramo.

Posted
4 minutes ago, Valensija said:

Jos ne mogu da se oporavim od zadnjeg napada. Pritom, ne slazem sa sa ovim u vezi preostalog vremena.Tesko da bi ista uradili…

Jbg, Kodi je morao da iskoristi svoje najjace oruzje i krene na ulaz. Pritom, mozda bi bilo i 2+1 jer je imao Larkina naspram sebe… Pregazis ga i dobijes utakmicu.

Steta, bas steta!

Imali su još jedan time out.

Jeste Larkin bio ispred ali je Šmits krenuo da pomaže, a Poarje trčao iza njega, pitanje kako bi se to završilo. Zameram što nije primetio Jaga samog na trojci.

Posted (edited)
11 minutes ago, Cavani said:

Tako da ne kontam bas.

Da jbt, navijanje je bilo fenomenalno . Protiv Reala mozda jos bolje, navijaci su osetili momenat i polozili ispit ( da se razumemo, i semenkari i Vucicevi neimari ). Sad treba i po njima srati jer smo se svi razocarali na kraju i pored bodrenja

Edited by Kosjan Willavić
  • Like 4
  • Thanks 1
Posted

Nema se mnogo šta večeras zamjeriti! Žal je velika, ali ovo smo izvukli na nevjerovatnu želju i atmosferu. 

Izgubljenu utakmicu malte ne smo uveli u produžetak, protiv mnogo jačeg protivnika. Svaka cast realno.

Ne mogu se mnogo ljutiti na Nedovića što ne pravi faul nakon čega primamo 4 laka poena. 

Na Dobrića što bazen olimpijski ne može da pogodi sam ko duh. Ili što Kodiju mozak baguje. Prosto to su oni, to je taj kvalitet realni. 

Hvala Dušku što nas je pobjedom uveo u plej in.

Napravljen je pomak u odnosu na proslu sezonu, ali ruku na srce za nešto više od 10. mjesta nismo. 

Odigrati pošteno play in, pa da se na ljeto napravi mnogo jača ekipa za play off i možda napad na f4.

Posted

Jedino sto mi je mucnije od Nedovica i vec nabrajanih imena, jesu lazni moralisti.

I ne samo sto se tice Zvezde, to je masovna pojava u drustvu.

Ovaj forum gaji oduvek "netflils" agendu, pa je tesko procitati nesto iskreno, sve vrvi od lazne patetike, glorifikaciji protivnika i casnom porazu.

Nit je Real Golijat nit Zvezda David.

Nije Efes Musa Kesedzija koji ima tri srca.

Poraz ne moze da se slavi, to cast i srce ne dozvoljava.

• Like 7
Posted

Na kraju kad se podvuce crta za top 6 morala je da se ispuni ona deviza da ekipa mora biti zdrava. Posto nismo bili zdravi sve vreme ovako smo zavrsili.

Posted

Kodi 32 minuta, Kalina 36, Petrušev 37. Naklon do poda svoj trojici. Da je tu Bolomboj, verovatno bi bilo drugačije, Petrušev i Kalinić bi delili minute na 4, jer Daum nije ništa specijalno pokazao i da je zdrav. Braun je takav minus faktor u napadu, neverovatno šta promašuje. Opet loša doselekcija. Davidovac dobar, pobio se u reketu par puta, ubacio neke važne poene. Jago je igrao dobar meč, trudio se, možda je zaslužio više minuta. Ako se ukrstimo sa Parizom, što je najverovatnije, sve je moguće. Oni su tipična rng ekipa i ako im ne krene šut… Nismo bez šansi za plej of. 

• Like 4
Posted
54 minutes ago, DameTime said:

Bullshit. Bukvalno te ova utakmica demantuje.

Razumem te, ali nije bullshit. Lepo je boriti se, vratiti se... Ali, kad ti takve tekme pred domacom publikom gubiš, onda jeb'ga...

Insistiranje na Dobricu mi nije jasno. U napadu nista, u odbrani mozda malo vise od toga.

CMM nas je vratio, ali zadnji napad je slika i prilika njegovog delovanja. nadovrseno remek-delo. Yago je bio sa glupostima, ali i on je izmisljao poene kad smo stizali. Bukvalno smo prelako prosuli prednost sa poluvremena i onda kao protiv Reala kaskali da se vratimo. ja nisam mislio da se mozemo dovuci do produzetka, ali... I onda opet, ćurak.

Usli smo u 10. i crta nam se gostovanje Parizu. Ili?

Neverovatno koliko smo imali srece kad smo gubili utakmice i koliko su nam isli drugi rezultati na ruku. A opet, kad smo dobijali vec ono sto smo prezalili (Oly recimo), tad su rezultati ostalih ekipa bili meh...

Cinjenica ja da smo od zadnji 5 utakmica kuci uspeli jedino da pobedimo Virtus. Porazi od Zalgirisa, Milana, Reala i Efesa su neoprostivi za ekipu koja je imala sticajem svih okolnosti sansu za 4. mesto. Takvu sansu dugo necemo imati. Plasman u 10 je ok, ali apetiti su tokom sezone porasli tako da je ovo slabo. U ABA ce biti tesno, na neki nacin jedva cekam da se sezona zavrsi.

Posle toga se oprostiti od Teodosica, Lazica, Mitrovica, Dobrica, Nedovica, Dauma i eventualno Davidovca. Politika fetiša domacih igraca po svaku cenu nije bas izuzetna, a nije ni jeftina. Sferopulos mi je granično podnosljiv.

• Like 2
Posted
7 minutes ago, TB Told said:

Teško da je adekvatno poređenje. Mi smo sa ovim budžetom tu negde oko sredine, a Javor bi sa 100 miliona imao najveći budžet u takmičenju.

I ne treba da bude bukvalno poredjenje. I cak i ja mislim da je donji deo plejina neki realan nivo igrackog kadra, ali Sferopulos stalno potencira rezultate proslih sezona sto je totalno bezmisleno. Kakve veze ima sta je klub sa drugim finansijama, drugim igracima i drugim trenerom uradio? Mozes da koristis prosle sezone ako je 90% isti tim, pa kod jednog trenera 11. mesto, kod drugog trenera 13. mesto i sad se cudimo sto smo kod treceg trenera deseti.

Posted
17 minutes ago, TB Told said:

Teško da je adekvatno poređenje. Mi smo sa ovim budžetom tu negde oko sredine, a Javor bi sa 100 miliona imao najveći budžet u takmičenju.

Тако некако, мало јаче од средине, београдски вечити су седми и осми по нето издвајањима за екипу, после грчких, турских и шпанских клубова. Остали су сви испод, укључујући и Армани и Монако.

• Like 2
Posted

Luda utakmica i verujem da su svi neutralni uživali. Osećanja su pomešana ali na kraju idemo u play in gde će svaka utakmica biti priča za sebe. Efes baš opaka ekipa, mora se reći da smo imali sreće da se Rodi povredi i da Larkin očito nije baš svoj bio danas. Izvlačili smo se iz teških rupa i to je za pohvalu. Neki igrači ovde jednostavno nemaju dovoljan kvalitet i to je to. Sfero po meni vodio utakmicu vrhunski, jahao nosioce koliko je mogao, zalepio mlohavog Nedovića za klupu, imao i sreću da Teo nije mogao da igra...odmarao je najvažnije igrače samo kad je morao, par lepih specijala, jbga bez Bokija smo niski i neatletični. Ko je Kalinić a ko Nedović i zašto su im takve karijere kakve jesu videlo se večeras. Bravo za Codija, niko sad ne priča o onoj suludoj trojki koju je pogodio a koja je bila preteška, napravio je dobru poziciju za poslednji šut al jebiga, nije bilo ni tajmauta pre toga, inercija nosi. Nismo mi za top 6 koliko god neki smarali sad sa tim, mi smo bliži Žalgirisu i Baskoniji nego Realu i Efesu. Još uvek. Daj da probamo u Atini da ostavimo dobar utisak pa da vidimo šta nosi taj play in. Hvala Dušku, gospodski nas pogurao ali toliko smo makar zaslužili.

• Like 27
  • Thanks 5
Posted
2 minutes ago, Milko Miller said:

I ne treba da bude bukvalno poredjenje. I cak i ja mislim da je donji deo plejina neki realan nivo igrackog kadra, ali Sferopulos stalno potencira rezultate proslih sezona sto je totalno bezmisleno. Kakve veze ima sta je klub sa drugim finansijama, drugim igracima i drugim trenerom uradio? Mozes da koristis prosle sezone ako je 90% isti tim, pa kod jednog trenera 11. mesto, kod drugog trenera 13. mesto i sad se cudimo sto smo kod treceg trenera deseti.

Dobar deo igrača je bio tu i prošle i pretprošle godine. Skoro niko od tih igrača nema iskustvo borbe za visok plasman u EL, tako da je sasvim smisleno to što on priča.