Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

469 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      109
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      85
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      191

Recommended Posts

Posted (edited)

Kakva je trenutna situacija bio bih presrećan kao malo dete da budemo i 10. na kraju. Daj šta daš. 

Edited by Čočo
  • Like 1
Posted
21 minutes ago, BojanaCZV said:

Sa ovom groznom povredom Bokija, ocigledno losim odnosima u ekipi i podelama na tribini, zaista su nam sanse minimalne.

Ja to ne vidim. To što su neki igrači nervozni na terenu ne znači da su međusobno loši odnosi. Štaviše ja primećujem da su odnosi između većine igrača odlični, odnosno da se međusobno bodre tokom utakmice.

• Like 4
  • Thanks 1
Posted
5 minutes ago, Čočo said:

Kakva je trenutna situacija bio bih presrećan kao malo dete da budemo i 10. na kraju. Daj šta daš. 

Biti 10 je totalna glupost, bar za nas.

Prvo da bi ušao u top 8, moraš 2 puta da brejkneš ozbiljne ekipe, a tamo te čeka Oly gde bi igrao bez centra i samo se blamirao.

Ili 7-8 ili da ispadnemo, lakše svima.

Posted (edited)
6 minutes ago, TB Told said:

Ja to ne vidim. To što su neki igrači nervozni na terenu ne znači da su međusobno loši odnosi. Štaviše ja primećujem da su odnosi između većine igrača odlični, odnosno da se međusobno bodre tokom utakmice.

Nisi video kad Kalina izlazi besan, Filip ulazi, i ovaj ga uhvati za ruku i kaze mu da doda loptu.

Pa nastavlja ka klupi i psuje.

Meni se iskreno takvo ponasanje bas ne svidja.

Edited by BojanaCZV
  • Like 3
Posted
28 minutes ago, BojanaCZV said:

Pa onda gledam kako Bobua sutira trice fazon 5/5, Panter, Braun, cak i onaj A.Mike isto tako.

Pa razmisljam kada je poslednji put neki nas igrac vezao 3 trojke, ili sutirao trice 5/6.

Nedović protiv Pariza u prvom kolu.

• Like 1
Posted

Kad god smo pričali ovaj tim naredni koji nam dolazi, moramo dobiti, mi smo dobili po nosu. Tako je bilo I sa Zalgirisom, pa onda lozenje kako moramo dobiti u Nemačkoj, pa sad meč odluke protiv armanija....

Ovaj tim ne može da dobije kada su očekivanja velika. Treba ih pustiti kao u prvom delu sezone da igraju bez pritiska,  jednostavno smanjiti očekivanja pa dokle doguramo. 

Gledam večeras Oli -Pao....treneri skratili rotacije igrali sa 10 igraca, samo ovaj genije kod nas, ortak sa svima, batica, drug i sta je vec , deli minute i šakom i kapom.  Nemoj samo da se neko slucajno naljuti. 

Ponaša se kao da su ovo pripreme,  pa isprobava razne varijante. Samo nikako da ga neko obavesti da su trenutno utakmice gde se vrši rasplet i da bi trebalo odavno da ima iskristalisan tim, a ne da luta kao guska u magli.

• Like 1
Posted
10 hours ago, JPM said:

Što se tiče utakmice sa Olimpijakosom, treba zamoliti da Petrušev igra. Oni su ionako prvi, mi smo u teškom kanalu. Bilo bi korektno.

Misliš u stilu "ti ga nećeš ni osetiti, a meni bi mnogo značilo"...