Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

449 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      37
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      352
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      91
    • Niko!
      182

Recommended Posts

47 minutes ago, Čočo said:

Danas pušten novi kontigent karti za Fener i Monako. Za dva sata rasprodat Fener a kako stoje stvari do sutra će i za Monako da se rasproda. Uh, brojim sitno. 😍🔥

Eno ima i dalje karata koliko hoces za Fener.

Po obicaju cinculiraju sa pustanjem karata.

• Like 1

3 hours ago, MrTripleDouble said:

Dajte neke informacije kako do karata u Berlinu... koliko ranije se moraju uzeti, koliko ih jedna osoba moze uzeti i ostalo

Bas sam proveravao danas sa klubom i agencijom, nece biti putovanja sa ekipom kao sto je bilo za Kaunas, Fra i Spa, korsitice 99% redovan let, ne čarter.

Za kupovinu karte:

Ovo je link : https://www.ticket-onlineshop.com/ols/euroleague/en/el/channel/shop/areaplan/venue/event/572172 (mozes da probas na foru srpskom karticom, ako nece- neka ti uzme nas neko u Nemackoj za guest section).

Druga opcija je da pises KK Alba da kupis direktno kod njih, onda ne moras guest section, izaci ce u susret narocito ako uzimas neke skuplje karte blize terenu.

Treca je poziv KKCZ.

• Thanks 1

Ne može Dobrić da zamijeni Nedović. Ja čak mislim da je pogrešno što se Dobrić gura na 2. Njegova idealna uloga je da bude rezervno krilo za 10-15 minuta po utakmici ali za tu ulogu imamo Gidraitisa. Baš se bojim neke startne postave tipa: CMM, Dobrić, Kalinić, Davidovac, Bolomboj. 

• Like 6

10 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Ne može Dobrić da zamijeni Nedović. Ja čak mislim da je pogrešno što se Dobrić gura na 2. Njegova idealna uloga je da bude rezervno krilo za 10-15 minuta po utakmici ali za tu ulogu imamo Gidraitisa. Baš se bojim neke startne postave tipa: CMM, Dobrić, Kalinić, Davidovac, Bolomboj. 

Upravo. Nedovića zapravo nema ko da zameni, osim Kenana, koji ne može da igra 40 minuta, a i često je nekonstantan. Dobrić je krilo i spot up šuter, ne zna mnogo šta sa loptom da uradi, tek je nešto bolji ball handler od Lazića, koji je dibidus. I ja mislim da Nedović neće igrati prvu utakmicu, što je u ovom trenutku njegove uzlazne forme, a i forme celog tima, baš hendikep. Verovatno Miša upada u 12. 

• Like 5

4 hours ago, Cavani said:

Eno ima i dalje karata koliko hoces za Fener.

Po obicaju cinculiraju sa pustanjem karata.

Уместо што клуб пушта неколико хиљада више људи у Арену, боље да обезбеди нормалан пролаз до седишта, да пролази на степеницама буду проходни, да се створе нормални услови за гледање утакмице. 

На утакмици против Партизана у Аба лиги, моја два сезонска седишта клуб је продао, тј. пустио у продају. Безобразлук!

• Like 4

15 minutes ago, Систем те лаже said:

Уместо што клуб пушта неколико хиљада више људи у Арену, боље да обезбеди нормалан пролаз до седишта, да пролази на степеницама буду проходни, да се створе нормални услови за гледање утакмице. 

На утакмици против Партизана у Аба лиги, моја два сезонска седишта клуб је продао, тј. пустио у продају. Безобразлук!

Takodje nema na svakom ulazu redara, npr neko sa kartom gde je navijacka tribina moze lako da udje na neku drugu tribinu i time obesmisli razliku u ceni sezonskih karata za razlicite tribine. 

• Like 1

Најјаче је кад продају карте за регионалну лигу за различите секторе по различитим ценама, а док сезонац не подвикне на неког ко му је заузео место сви седе где им је мило, небитно за који су ниво купили улазнице. Јуче један једини навијач није био горе, а доле све пуно. Пре свега безобразно према сезонцима, а затим безобразно и према људима који су поштујући правила и упутства неискусно покуповали скупље карте за ниво 200 иако могли су ући и са оним за ниво 400 (да не кажем и без карте).

Немам неку потребу да цепидлачим око таквих ствари, али ти ситни детаљи које смо имали и у прошлости сугеришу да клуб не поштује своје навијаче. Имају среће да им добро иде у Евролиги, а и да реално ми звездаши трпимо више него ико икад игде, па да им се то не враћа на неки лош начин.

• Like 2

To sa Nedom ko ona scena iz Mucki kada u Raginoj glavi spadne perika onom Australijancu, svi mu se smeju a on kaze 'vi sigurno mislite da sam celav ali nisam', a Albert mu kaze 'Onda imas silan razdeljak'. 

• Like 1
  • Ha-ha 15

Janis ima dve opcije za krpljenje minuta iza Kenana. Jedna je Teodosic, druga je Dobric. Obe imaju prednosti i mane, naravno.

Ja bih licno pre koristio Teodosica na poziciji 2, nego li Dobrica. Kao sekundarni kreator, ako nije pod pritiskom prevodjenja lopte, moze dosta vise da otkljuca napad nego li Dobric, koji je u principu najkorisniji kao 3&D igrac.

Samo ne znam koliko je Teo uopste u ritmu a ne znam ni koliko se na njega racuna uopste.

• Like 3