Jump to content

Систем те лаже

Član foruma
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Систем те лаже's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular
  • One Month Later
  • Dedicated
  • Collaborator
  • First Post

Recent Badges

191

Reputation

  1. Зар је могуће да је управа одлучила да игра на Велики петак? Најтужнији дан у години није за забаву и весеље. Бојкот ове утакмице је једино решење.
  2. Клуб је требало да изађе са саопштењем да партизан одреди судију за куп. Ево, кога год желе, а онда на терену доказати да смо много бољи. Сутра се надам паметнији партији у смислу да ми поведемо и држимо конце у својим рукама. Очекујем хркљуш утакмицу, са пуно тензија и набоја.
  3. Други гол Партизана је нерегуларан, пошто је игра морала бити прекинута при бацању димне бомбе у шеснаестерцу.
  4. Време је за ресетовање у клубу, нема никакве дилеме. Ипак, није одабран прави тренутак да се тера управа, нарочито не у 1/4 утакмици плеј офа, када смо убедљиво губили. Потребна је подршка екипи да преокрене резултат , да некако изгура сезону, а Човић се може терати на крају сезоне. Да ли би се чуло скандирање да смо на миран и сигуран начин одиграли меч? Човић је предложио Дрчелића за наследника, али ми он не улива поверење, јер нема довољно искуства, и мање ће знати да се "бори" са свим ветрењачама. У најважнијем делу сезоне екипа не изгледа добро, а Сферопулос као да није кадар да изнесе сезону до краја. Мислим да је он бивши тренер, како год окончали Аба и домаћу лигу.
  5. Мали Топ је санирао повреду, тренира са екипом и нема разлога да не игра. Међутим, не пита се клуб, већ Мишко и Миленко, који не желе да Топ заигра пре драфта, да се не ризикује повреда.
  6. Ја сам спавао мирно, иако смо доживели најтежи пораз у историји ЕЛ, али задовољан што су играчи испунили задатак. Причаће се о "дебаклу" неколико дана, до првих утакмица 1/4 плеј офа Аба лиге. Свашта сам прегурао за својих 42 године праћења Звезде, тако да ме се овај "пораз" уопште не дотиче. Окрећем се утакмицама плеј офа Аба лиге и КЛС.
  7. Рутински одрађено прво полувреме. Чувамо адуте за плеј-оф Аба лиге.
  8. Што се тиче сутрашње утамице у Истанбулу, држим се старе наше изреке: "Да комшији цркне крава".
  9. Можда данас. Колико сам начуо ми њему плаћамо само рехабилитацију, а уколико буде иоле спреман за озбиљнију кошарку, потписаћемо уговор за нову сезону.
  10. До сада је било на основу актуелне сезоне.
  11. Лично нисам очекивао да ће Партизан и ове године играти КЛС, с обзиром да већини страних играча уговор истиче по завршетку Аба сезоне. Додатно је отежавајућа околност за клуб што ће Жоц због казне одсуствовати четири утакмице.
  12. Добра утакмица за гледање, лавовски смо се борили и нема се шта екипи замерити. Претерујете из утакмице у утакмицу са критикама на рачун Недовића, па чак и када одигра добро, као што је био случај вечерас. Колико сам чуо Јанис, који вероватно остаје на клупи, не рачуна на Рокаса наредне сезоне, и можда је то разлог његових лошијих игара у последње време.
  13. Ја немам дилему да ћемо играти ЕЛ. Калина хоће да се врати, али тражи да саставимо респективан састав за врх ЕЛ, а ово исто је тражио и Тео. Они неће да већ у марту играмо рекреативно ЕЛ.
  14. Увек ћу пружати подршку клубу,без обзира на стање на табели. Не чини Човић клуб, већ армија верних навијача, која је на утакмицама и када нема шансе за даљи домет. За мене сезона и даље траје, пошто смо у игри још за два трофеја.
  15. Није пораз смак света, али би неко требало да се добро запита зашто се вређа човека који је хуманитарним акцијама толико помагао српски народ.
×
×
  • Create New...