Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

449 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      37
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      352
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      91
    • Niko!
      182

Recommended Posts

10 minutes ago, Dzo23 said:

Ne može Nedo pa to ti je. Drag je svima jer je naše dijete ali je sinonim za "hodajuću povredu". 

Ne treba ga pljuvati. Treba mu pružiti maksimalnu podrsku do kraja sezone i da se na lijep način rastanemo.

Mi da dovedemo nekog mladjeg, čvršćeg igrača, a on da zabode još jedan dobar ugovor u nekoj "egzotičnoj" ligi. 🤷

Covek je dobio udarac kolenom u zadnju lozu. Bas me interesuje da li bi ti mogao da hodas par dana da te neko tako udari.

4 jake utakmice u 7 dana, pa nesto mora da trpi. 

• Like 2

Ja sam pisao i nakon poraza u prvom kolu da Dubai može natrpati svakog kad im je dan (ok, najviše su nas), a vi ste se smejali. :classic_dry: U suštini su po kvalitetu odmah iza bg blizanaca uz Budućnost što pokazuje i tabela, ali svakako nisu el nivo. Imaju dobre praćke koje kad su vruće, mogu svakog da zatrpaju i igraju jedno takmičenje gde imaju mnogo više vremena za pripremu utakmice i odmor od ekipa koje igraju po 2,3 utakmice nedeljno. I to je to. Svakako se nadam da ćemo se sresti u plejofu i otresti i njih i Anđušu.

• Like 5

U teoriji imamo glomazan roster da se ovo ne bi desavalo, ali u praksi protiv ekipe kao sto je Dubai opet moraju da povuku nosioci, ne mozes da igras sa rezervnom petorkom veci deo meca. Los pristup od pocetka, ovi se razigrali i zasluzeno dobili.

Kalina se stekao danas fino, nadam se nekoj vintage partiji sledece nedelje.

• Like 9

31 minutes ago, fradler said:

Ovi su mi bas ekstremno odvratna ekipa, bljutav jedan projekat i zato mi je krivo sto su nas dvaput drknuli, inace jbg, crtalo se ovo

Tuzna smo publika, postoje 2-3 aba domace utakmice kad je momcima potrebna podrska i ni tad nismo u stanju da ispunimo halu. Onda nije ni cudo sto dodje 1 Saso Petek i izvacari te za sve pare, slinavi Andjusic se iskurci, a drvo od Duverioglua ispogadja sva bacanja

Pa nije loša atmosfera bila...bio je solidan pritisak koliko se videlo preko tv. za utakmicu aba lige...a nije bila ni loša brojka ljudi ...( 8.200) navijača.

Treba reći da je pre samo dva dana bio Pariz i 20.000 ljudi....

• Like 1

Dubai je Evro Kup ekipa, nista slabija od Dejinog Baskasheshira ili onog Turk Telekom, zapravo mozda imaju i bolje strance od njih. Dokazne rutinere, startere iz NBA lige, fizikalce, a imaju i sutere.

I kad se spremaju citave nedelje za jednu utakmicu vikendom, bez emotivne i svake druge potrosenje during the week, onda naravno ti kad ima naletis ovako nemotivisan, ispraznjen, na manje od dva dana nakon Paris utakmice, naprosto sve i da hoces, ne mozes da si energetski na tom nivou.

Ovo naravno apsolutno NIJE nikakve opravdanje, jer ne moze NIKADA da postoji opravdanje kad primis 107 poena, to samo znaci da si debelo zasrao domaci zadatak i da se odigrao bukvalno za odbijanje od mesecne plate, to je taj nivo motivacije bio.

I pre ove utakmice sam bio misljenja da ce veoma tesko da se dobiju i Monako i Fener u dva dana, pa sve i da si domacin, a sada nisam siguran da ce i jedna pobeda da se ostvari.

Naprosto, ne volim ekipe koje biraju utakmice, bez ozbira na istrosenost, moglo je da se rotira i da se pokaze veca zelja. Ovo sto su danas pokazali je isto kao i Zelimirova ekipa lani, otaljavanje u ABA ligi, max zalaganje u Evroligi.

I nije samo do ove utakmice, 70% utakmica Zvezde u ABA ligi je ovakvog nivoa zalaganja, samo su rivali slabiji od Dubaija.

Edited by Ljubitelj baklave
  • Like 1

Jeste verovatno je i Duverioglu proveren EL centar. Daj da se ne zezamo i pravimo od Dubai-a neku vrhunsku ekipu. 

Samo nas ocajan pristup je doveo do ovoga, vidi se manja motivisanost u Aba ligi kod pojedinih igraca. 

Dobijamo Fener i svi ce zaboraviti ovaj mec. 

• Like 8

Zasluženo smo poniženi i poraženi u svakom smislu.

Ludački raspored i umor uzima danak pa su nam danas ovi strpali skoro pa 110 poena.

Razumljivo je ovo i očekivano posle velike evroligaške potrošnje.

Ali nije razumljivo od čega je mučeni Mitrović umoran pa je pokretan kao parking sat a nije mu jeo burek sa glave i skakao mu po istoj samo onaj koje nije bio tad na parketu u protivničkoj petorci.

Majstore uzeo si trofeje ,nakrcao 500 tekmi zavoljeni klub,zaradio dobre love od CZ ,daj idi u neki Dubai ,rekreacija,kinta i penzija.Meni je mučno gledati čoveka na paketu koliko je nemoćan i inferioran u svakom obliku.

Žao mi zbog poraza,ali daj da mi cepnemo nekog u duplom kolu i da idemo ka plej ofu.

Edited by Zadnji vezni
  • Like 5

Težak poraz iz dva razloga. Prvi je matematički. Moji Titograđani nam beže jednu utakmicu. Dolaze u BG ali i dubaji je večeras bio u istom. Pod moranje je da ih dobijemo ali mi idemo partizanima i opet će bežati za jednu. Ako oni sve dobiju do kraja mi smo treći a onda mi njima idemo na noge međ onu podivljalu masu. Uz to Dubaji nam je za vratom i to sa dve pobede nad nama. Teško i mučno će do kraja biti u ABA. Drugi razlog je psihološki. Ovakvo zavrtanje ušiju po sred BG i primljenih 107 poena (jesmo li ikada primili ovoliko u ABA) može poprilično loše da utiča na ekipu a slede nam dva preteška meča u EL. Jesu bili umorni ali glavni razlog je bezmuda igra po principu "lako ćemo". Nepotreban i potencijalno težak poraz. Videćemo šta će biti i u EL ove godine i u ABA i u EL za dogodine...

• Like 1
  • Ha-ha 2

Dubai EL ekipa 🙂

Oni su neka solidna eurocup ekipa ranga Budućnost Voli. 

Ogromna je razlika kad imas 7-8 dana izmedju utakmica i možeš da se pripremas samo za abaligaške utakmice u odnosu na nekog ko je igrao EL prije manje od 48h utakmicu visokog intenziteta i vrlo iscrpljujuću utakmicu u svakom smislu. 

Dubai da igra eurocup imali bi još nekoliko poraza više u aba ligi. 

Nadam se da ćemo se sresti u PO, da vidimo kako to izgleda kad se isključivo budemo fokusirali na njih, uz više od jednog dana treninga i priprema. 

Kažu ljudi sramota ih, nema opravdanja, i to nakon spektakularnih pobjeda u Španiji, i one od prije dva dana protiv Pariza koji je 'by the way' mnogo bolja ekipa od Dubaia.

Ajdeee? 🙂 

Svakako im treba čestitati na zasluženoj pobjedi, a mi idemo dalje. Trenutno imamo mnogo važnijih poslova "radnim danima". 🤷

• Like 10
  • Thanks 1

Umor i los pristup utakmici doneli su poraz. Idemo dalje maksimalan fokus na Fener i Monako. Nešto razmišljam da smo mogli da dovedemo Lojda kad je napustio Makabi koliko bi nam značio. Šut za tri, prodor i dobra odbrana, imam utisak da bi nam baš legao. Nemamo takav tip beka u ekipi.

• Like 1
  • Ha-ha 1

19 minutes ago, Bejn said:

. Ako oni sve dobiju do kraja mi smo treći a onda mi njima idemo na noge međ onu podivljalu masu. Uz to Dubaji nam je za vratom i to sa dve pobede nad nama. Teško i mučno će do kraja biti u ABA.

KKCZ je full play off modu sa 100% fokus, za klasu jaca od Buducnost i potpuno nebitno da li imaju prednost domaceg terena ili ne. Ovde pisemo o mogucem top 4 u Evroligi, a pise se neke bajke o Buducnosti, Evro Kup timu koji nije cak ni u prvih 6 u svojoj grupi.

Aj malo realnosti.

Postujem, ja svakog, ali pre svega postujem sebe, a potcenjivanje sebe u sportu i generalno, je veci problem od precenjivanja rivala. Postuj svakog, ali pisati sada na polovini sezone o nekim kalkulacijama u ligi gde si KKCZ i KKP daleko iznad ove lige, je smesno.

Regularne sezone i utakmice u tom periodu su dva razlicita sveta sa play off utakmicama.

Dzaba i publika, kad se sve resava na terenu, naprosto je velika razlika u kvaliteti dva BG tima i ostatka lige. To cak i ova prividna izjednacenost na tabeli, ne moze da anulira. Naprosto je play off drugi par patika, u svemu.

• Like 8
  • Thanks 2

Niko i ne kaže da nismo bolji ali kada se igra na jednu utakmicu i to pred onakvom publikom, ne pobeđuje baš uvek bolji. Zna Alempije. Pričali smo to i za EC ekipu Dubai.  No, ako tvrdiš da ćemo mi bez po muke da izbacimo Partizan ili Budućnost sa manjkom domaćeg terena onda mogu mirno da spavam.

Edited by Bejn
  • Like 1

7 minutes ago, Sector said:

Ma daj jbt, neću gubiti vrijeme na raspravu je li Dubai EL ekipa. 

Ako ti stvarno misliš da jeste, sve ok. 

Ne mislim da su legitimna EL ekipa, ali da su barem u rangu Albe i Makabija, imaju jednog Bertansa, dubinu, iskusnjare. Po imenima ni Pariz nije nesto bolji.

Ne mozes da otaljavas posao sa njima kao mi danas, moras da udjes sa EL energijom da bi se dobilo.

Nisam imao utisak da naši nisu želeli pobedu. Dubai nas nadigrao, verovatno zbog više energije, bolje pripreme i odredjenog kvaliteta koji poseduju, a mi nismo uspeli da im doskočimo i nametnemo našu igru. Neda...šta reći, drag lik i košarkaš, ali mili Bože zaista je staklen i ne vredi...I da, ko je jbni političko-korektno-snsovski komentator na jbnoj Areni, koji me dotuče aplauzima protivničkim bravurama i  odama talentima svakog jbnog tima, protiv koga smo igrali....? Mator sam, ali lik me izludjuje!

Edited by blade runner
  • Like 5

15 minutes ago, Bejn said:

Niko i ne kaže da nismo bolji ali kada se igra na jednu utakmicu i to pred onakvom publikom, ne pobeđuje baš uvek bolji. Zna Alempije. Pričali smo to i za EC ekipu Dubai.  No, ako tvrdiš da ćemo mi bez po muke da izbacimo Partizan ili Budućnost sa manjkom domaćeg terena onda mogu mirno da spavam.

To vazi kad su rivali slicne snage, KKCZ je za klasu jaca od Buducnosti, to se mozda ne vidi sada u regularnoj sezoni kad je fokus na Evroligu, stalna putovanja, dvokola, fokus ni blizu  nije kao u play offu na te ekipe, ali nemoj da ste u zabludi, KKCZ I KKP su daleko iznad ove lige.