Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

414 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      125
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      102
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      102
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      16
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      328
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      69
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      72
    • Niko!
      168

Recommended Posts

10 minutes ago, Guru said:

John Brown III prošle sezone 1.8 defanzivnih skokova za 25.2 minuta, pretprošle sezone 1.4 defanzivna skoka za 22.2 minuta. A tek pričati o nekoj atletici u ovoj fazi karijere kada je klasičan below the rim igrač... 

To sve stoji ali ne mozes reci da nije dobar defanzivac.

6 minutes ago, MarioKempes said:

3.9 skokova na 25.5min, teško da će nam skakački baš mnogo pomoći.

Verujem tebi, a i onome što je Guru napisao oko njegove statistike. Vreme ume da iskrivi percepciju. Možda imam suviše veliku želju da se to popravi kad vidim koliko su na primer Mitrović i Plavšić losi u tom pogledu.

• Like 1

Poenta je da mu ne umemo da nađemo normalnog igrača u punoj snazi, a ne 32+ igrače koji završavaju karijere.

Ovo mi deluje kao kad uzmem Footbal menager pa pokupim Ronalda i Mesija kao fri agente,a oni po 39 godina....jeee do jaja!!!

3 minutes ago, Plavi Dres said:

Verujem tebi, a i onome što je Guru napisao oko njegove statistike. Vreme ume da iskrivi percepciju. Možda imam suviše veliku želju da se to popravi kad vidim koliko su na primer Mitrović i Plavšić losi u tom pogledu.

Hustler je, pa to ostavlja utisak dobrog defanzivca i skakača.

Ima timova u kojima Braun može da bude koristan, ali mi to nismo. Naši plejmejkeri nisu pretnja u šutu spolja, pa su nam potrebne četvorke koje imaju prangiju. Četvorka bez šuta bi potpuno ugušila naš napad. To je moje viđenje.

• Like 3

Braun 3 bi bio tako KKCZ trejdmark nepotrebni dodatak. Ne daj Bože da se odmah pojurio neki zdravi skočko a la Kabengele, samo daj zvučnog makar ga palili na kurblu do aprila. Mogli su i Korija Higinsa da okrenu, ako je izvadio onu vodu iz kolena, šilbujemo Kenana i bombona. 

Edited by Molina23
  • Like 2

8 minutes ago, MarioKempes said:

Hustler je, pa to ostavlja utisak dobrog defanzivca i skakača.

Ima timova u kojima Braun može da bude koristan, ali mi to nismo. Naši plejmejkeri nisu pretnja u šutu spolja, pa su nam potrebne četvorke koje imaju prangiju. Četvorka bez šuta bi potpuno ugušila naš napad. To je moje viđenje.

Naši plejmejkeri su šareni u tom pogledu. Kodi u principu nije neka pretnja, mada mu se dese utakmice kao protiv Spartaka. Opet Teo i Jago poentreski ako nešto urade to je uglavnom šutem spolja. Teodosiću je gotovo samo to i ostalo. Braun, možda me opet sećanje loše služi, ima dobru poludistancu. OK, nema šut za tri, ako si na to mislio pod pretnjom spolja. Uglavnom, mislim da se tu svi slažemo, najviše zavisi u kakvom je Braun stanju. Ako treba da se čeka kao Tompkins onda je naravno potpis besmislen.

Ako utakmica ima ukupno preko 170 poena mi verovatno pobedjujemo.Prija nam igra na veliki broj poseda.Samo da se noge Bolomboja vrate sa priblizno slicnom brzinom.Ima vatre u ovim momcima.

P.S.Koliko god bila velika hala mora imati dobru ventilaciju.Svaki put kad igramo u Pioniru u Junu meni je frka da se neko ne povredi od 10 igraca na terenu koji ginu u finalima KLS i ABA lige.Pre renoviranja je bilo jos gore,izlazio sam bukvalno molar iz hale.

Brown III je i sa jednim kolenom i jednom rukom bolji od tandema penzionera Davidovac Mitrovic, vidim Guru kaci neke statistike gde je jos mitrovic ispade neki vrsni skakac. Samo kada vidis Brown III i Mitrovica ovako vizuelno dodje ti da obe ruke podignes za brauna III 

Ljudi pa nas su punili centri splita, djordje gagic, danas Miletic izgledao kao Hakim u odnosu na muku bas mu pristaje nadimak

Mitrovicu plaketa, zlatan sat i da se ne ljubimo, on pored protivnika u evroligi izgleda kao decak a protivnici za jedno 6 godina stariji od njega

14 minutes ago, Bejn said:

Još jedan TT. Postali smo sanatorijum a ne KK.

Pa vec 3 godine imamo mitrovica i davidovca tako da mi ne smeta

• Like 4

2 minutes ago, Mile1 said:

Brown III je i sa jednim kolenom i jednom rukom bolji od tandema penzionera Davidovac Mitrovic, vidim Guru kaci neke statistike gde je jos mitrovic ispade neki vrsni skakac. Samo kada vidis Brown III i Mitrovica ovako vizuelno dodje ti da obe ruke podignes za brauna III 

Ljudi pa nas su punili centri splita, djordje gagic, danas Miletic izgledao kao Hakim u odnosu na muku bas mu pristaje nadimak

Mitrovicu plaketa, zlatan sat i da se ne ljubimo, on pored protivnika u evroligi izgleda kao decak a protivnici za jedno 6 godina stariji od njega

Brown III je četvorka, kakav te sada Mitrović spopao, a sa njim i Gagić, Miletić i centri Splita, bukvalno niđe veze... Sve i da dođe Brown, peticu će igrati isti igrači koji su je igrali i do sada.

P.S. Mitrović ni po jednoj statistici ne ispada vrsni skakač, to si opet nešto pomešao

• Like 1