Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

413 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      125
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      102
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      101
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      16
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      327
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      69
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      7
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      72
    • Niko!
      168

Recommended Posts

56 minutes ago, NMX said:

Ako se izuzmu Plavsa, Mitar, Deda i Laza (ok, i Teo), u svakom, bukvalno svakom igracu ima onoliko zaliha za nastavak sezone.

I mi posle ovakvog gazenja ekipe sa sjajnim rezultatima pricamo kad nas grobari prestizu. Jebeno neverovatno 

Mora to kod ciganstura ...

• Like 1

Petrušev je definitivno više 5/4 nego 4/5. Zato kad se vrati Bolomboj treba da igra sve minute na 5 iza Džoela i da igraju povremeno zajedno. Daum je u EL igrač za 15 minuta.

Dobrić je večeras bio dobar, ali njemu se objektivno otvorio prostor zbog povrede Nedovića. Biće teško pronaći svima minute. Gidraitis je loše iskorišćen i sve sam više utiska da je on višak na ovom rosteru. 

• Like 3

39 minutes ago, Čočo said:

Je l teramo Sferopulosa? 

Je l kreće borba za 16.mesto?

Je l se Kodi konačno ustalio u poziciji smeća od igrača? 

Je l krenuo potop? 

S obzirom da smo oživili komšije kad nas preskaču na tabeli? 

Ua tim! Ua Janise! Najgori ste i nikad nećete biti najbolji. 

Brt, ti si ovde posle derbija kačio odranog vuka ili šta već, zbog Kodija...

• Like 2
  • Ha-ha 9

4 minutes ago, DameTime said:

Brt, ti si ovde posle derbija kačio odranog vuka ili šta već, zbog Kodija...

Pa kad je izgledao kao odran vuk. Nisam rekao da je smeće od igrača, prevara od igrača i novi Šabaz. Jedno je kritikovati igrača ako odigra loše(naročito nakon busanja u grudi pred derbi) a drugo je pljuvati i terati igrača jer je odigrao loše što se ovde nedelju dana provlačilo. 

Edited by Čočo
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1

Inace mi se svidja mindset njihovog trenera.

Nije kao Barcokas, covek nema problem da kaze "razbili su nas i to je to".

9 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Petrušev je definitivno više 5/4 nego 4/5.

Po meni Filip mnogo vecu stetu pravi protivniku kada igra kao petica. Mnogo je pokretan, ima sut spolja, ima sve sem eto malo snage za guranje pod kosem. To mu je jedini minus, ali kad pogledas sve je manje centara koji su teskasi. Sa druge strane nema teorije da mu ne izadjes na sut. Moras. A onda ostavljas prazan reket za ofanzivni skok.

• Like 1

9 minutes ago, djenkoslav said:

Jel moze neko ko je bio u Areni da da ocenu atmosfere? Meni delovalo otuzno. Cak i onaj period kad smo sipali i odvajali se bilo dosta pozorisno. Bile dobre "stojece ovacije" Dobricu, ali osim toga dosta tanko (pritom ne racunam period kad smo vodili 20+).

Hajde da pocnem s tim - navijanje mnogo bolje nego protiv Partizana. Apsolutno bolje. Rekao sam i nakon Partizana da ko je vodio navijanje, lik ili grupa, treba da budu izbaceni sa tribine. Ono je bilo tako promaseno da ne znam sta reci. Ovo sada, je bilo dosta bolje. Ne nesto vrhunsko ali dosta bolje nego prethodne nedelje.

Inace... razmisljao sam se da li da idem. Uspeo sam porodicne obaveze da prebacim na zenu, otkazao neki sastanak sa klijentom iz USA (sta su zapeli da rade dan posle praznika 🙂) i seo u auto da krenem... cvrc. Nece da upali. Svetli instrument tabla kao novogodisnja jelka, lampice se pale i gase, greska ova greska ona. Malo nedostajalo da odustanem. Nista, krenem na prevoz (koji inace nikada ne koristim), nemam pojma ni sta gde ide, u hodu guglam. Info koji nadjem nemam pojma da li je validan zbog promene linija zbog Savskog mosta... nekako dodjem na 2km od Arene i ostatak pesaka. Prijala je setnja, moram da priznam. Rekoh, ako sam se dzaba dolazio... nece biti dobro 🙂 

Utakmica pocinje odlicno - "Crvena zvezda le" skoro 5min jakim intenzitetom, mozda i najjaca petorka na terenu od starta, bas je bilo dobro. Sfero nije filozofirao kako kakav anticki grk, nego pustio ove momke da odigraju 9min cini mi se, bez promene, nisam mogao da verujem. O utakmici nema sta tu jos reci, kad nam na terenu nisu barem 3 od 5 startera, ne deluje dobro, osim ako utakmica nije u vec nekom lezernom modu, sto je ovde bilo vec sredinom 3/4. Bajern je bio bas ocajan, ali smo i mi bili bas dobri (cak i da zanemarimo ovo nabijanje stoka razlike poslednjih 15ak mintua). 

U povratku sam odlucio da jos vise ispesacim, do neke linije za koju znam da mi odgovara. I za promenu nisam se cimao oko parkinga... 😄 o kolima cu da razmisljam sutra 😕 da ne kvarim ovo lepo vece. 

p.s. mogao bi Nebojsa cesce da ne dolazi na utakmice. Nije ga bilo veceras...

20 minutes ago, Урош19 said:

Cenim da nisi išao u arenu?

Uprkos svemu - jesam, vidi iznad 🙂 

• Like 7
  • Thanks 3
  • WOW 1

23 minutes ago, djenkoslav said:

Jel moze neko ko je bio u Areni da da ocenu atmosfere? Meni delovalo otuzno. Cak i onaj period kad smo sipali i odvajali se bilo dosta pozorisno. Bile dobre "stojece ovacije" Dobricu, ali osim toga dosta tanko (pritom ne racunam period kad smo vodili 20+).

Sve si rekao. Nemam šta da dodam, osim da mora mnogo bolje. 🤷

3 minutes ago, Kooineeperk said:

Hajde da pocnem s tim - navijanje mnogo bolje nego protiv Partizana. Apsolutno bolje. Rekao sam i nakon Partizana da ko je vodio navijanje, lik ili grupa, treba da budu izbaceni sa tribine. Ono je bilo tako promaseno da ne znam sta reci. Ovo sada, je bilo dosta bolje. Ne nesto vrhunsko ali dosta bolje nego prethodne nedelje.

Inace... razmisljao sam se da li da idem. Uspeo sam porodicne obaveze da prebacim na zenu, otkazao neki sastanak sa klijentom iz USA (sta su zapeli da rade dan posle praznika 🙂) i seo u auto da krenem... cvrc. Nece da upali. Svetli instrument tabla kao novogodisnja jelka, lampice se pale i gase, greska ova greska ona. Malo nedostajalo da odustanem. Nista, krenem na prevoz (koji inace nikada ne koristim), nemam pojma ni sta gde ide, u hodu guglam. Info koji nadjem nemam pojma da li je validan zbog promene linija zbog Savskog mosta... nekako dodjem na 2km od Arene i ostatak pesaka. Prijala je setnja, moram da priznam. Rekoh, ako sam se dzaba dolazio... nece biti dobro 🙂 

Utakmica pocinje odlicno - "Crvena zvezda le" skoro 5min jakim intenzitetom, mozda i najjaca petorka na terenu od starta, bas je bilo dobro. Sfero nije filozofirao kako kakav anticki grk, nego pustio ove momke da odigraju 9min cini mi se, bez promene, nisam mogao da verujem. O utakmici nema sta tu jos reci, kad nam na terenu nisu barem 3 od 5 startera, ne deluje dobro, osim ako utakmica nije u vec nekom lezernom modu, sto je ovde bilo vec sredinom 3/4. Bajern je bio bas ocajan, ali smo i mi bili bas dobri (cak i da zanemarimo ovo nabijanje stoka razlike poslednjih 15ak mintua). 

U povratku sam odlucio da jos vise ispesacim, do neke linije za koju znam da mi odgovara. I za promenu nisam se cimao oko parkinga... 😄 o kolima cu da razmisljam sutra 😕 da ne kvarim ovo lepo vece. 

p.s. mogao bi Nebojsa cesce da ne dolazi na utakmice. Nije ga bilo veceras...

Uprkos svemu - jesam, vidi iznad 🙂 

Mala ispravka. Tetak s gospodjom je dosao nekad krajem treće, ili početkom 4/4 nisam siguran. Pretpostavljam da je gledao FMP-Dubai. 

Prioriteti se znaju. 🤷

Odlican mec, a bio sam bas skeptican da im ne krene sut. 

Petrusev je neverovatan. Inace i minimalan doprinos Tea i Luke odma stavra razliku u tim minutima predaha za Filipa. 

CMM sta je ono bilo? Umalo najcudniji DD sa 0 poena, al ga Sfero nije vratio da skupi jos tri skoka 😁.

Dobric odlican danas, pisao sam vec koliko nam trebaju minuti njega i Gidraitisa (nisam njihov fan), ako zelimo rezultat mora da im se nadje uloga, pitanje dal bi Dobric i igrao da se Neda njne povredio, nadam se da je Sfero sad video da moze da ga koristi. Jos samo da Rokas natrpa nekog u Italiji i svi srecni svi zadovoljni. 

Kenan se zadnje dve propisno ugasio 1/9 za tri, ali smo ga veceras lepo "pokrili", ako znamo da je on toplo hladno igrac, sve se crta da i on odigra jedan dobar nec u Italiji. 

Mislim da bi odlicno bilo da se iz Italije vratimo sa istim skorom kao iz Francuske. 

• Like 2

1 hour ago, PorodicneVrijednosti said:

Koliko jos ovakvih utakmica Filip treba odigrati da se za sva vremena prestane sa samozavaravanjem da mu petica nije najjaca pozicija? Momak je klasican missmatch igrac na 5, koliko god on imao probema sa jacim i tezim centrima (iako mislim da je to solidno prenapuhana prica) jos vise problema imaju oni s njim da ga isprate u kretnjama. Kad se Bolomboy vrati Filip i on moraju pokrivati apsolutno sve minute na 5 i Filip jos nesto malo na 4 kad igraju u paru.

I to kazes nakon utakmice u kojoj je prvi put uzeo minute na cetvorci? 🙂 

Hocete da kazete da kad se Bolomboj vrati, Filip nece igrati iskljucivo na 5 vec ce igrati i na cetvorci?! 🙂 

Nikad ne bih rekao...

Nisam se oglasavao posle derbija, osim sto sam komsijama cestitao najzasluzeniju pobedu u poslednjih 10god.

Uvek sam se bojao onih koji mi tepaju, tapsu me po ramenu i hvale me.

Tako su mi i preteski za citanje ovi koji cekaju prvu priliku da pokriju pizdarije i aljkavost vodecih ljudi kluba.

U svakom slucaju, lepa pobeda, posle razocaravajuce partije, tesko je verovati da ovaj tim moze pobedjivati u serijama, posebno protiv ekipa koje imaju kvalitetne centre.

Po mom misljenju, osim oznacenih, najvise sumnje imam u Grka.

Nije harizmatican, nije smeker, nije fleksibilan, nema neki svoj tm, a najgore od svega, deluje da nema kicmu.

Drago mi je sto je Dobric dobio sansu, nije mi jasno kako Rokas ima toliku prednost u odnosu na njega, drago mi je sto je Teo odigrao 6min i sto je Kodiju dato da bude vodja.

I dalje je tu previse losih igraca u kvalitetnom takmicenju, i mislim da toliki broj parazita ne bi podneo ni mnogo veci klub.

Inace tvrdim da Lazarevivci, Davidovci, Mitrovici...cine da godinama tas na vagi prevagne na negativnu stranu.

4 minutes ago, Kooineeperk said:

I to kazes nakon utakmice u kojoj je prvi put uzeo minute na cetvorci? 🙂 

Hocete da kazete da kad se Bolomboj vrati, Filip nece igrati iskljucivo na 5 vec ce igrati i na cetvorci?! 🙂 

Nikad ne bih rekao...

Poenta je da je Filipu petica primarna pozicija i da je na njoj najbolji uprkos tolikoj prici da je cetvorka.