Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

475 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      111
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      87
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

Ne moze bez suta, ne moze bez bekova, ne moze bez cetvorke.

Kalinicev sampionski gen, Kodijeva borba i Filipova klasa, to je sve sto imamo i zbog njih trojice mi je mnogo krivo.

5 miliona evra bacenih na Kenana, Nedovica, Jaga, Dobrica i Brauna bolje da smo iskoristili kao toalet papir.

Sudije... bolje da cutim.

• Like 9
Posted (edited)
1 minute ago, quentin said:

Iduće sezone kad ostanemo bez Filipa imaćemo još matoriji tim koji će još manje koncentracije u završnicama imati. 

Koncentracija ajde ali gubimo ozbiljno na kvalitetu. Ne može se nadoknaditi njegov kvalitet.

Edited by Problem sa licnim greskama
Posted
2 minutes ago, СтелаРоса said:

I onda umesto dva bacanja za Kodija daju dva bacanja Bukeru jer je gurnuo Kodija?!dva bacanja Bukeru

Nisu bila dva bacanja.

• Thanks 1
Posted
5 minutes ago, Markoss said:

Kenan je jedino razocarenje. Svi drugi su igrali u skladu sa onim sto znaju. Bilo je ups and downs, ali jedini je ovaj odigrao daleko ispod ocekivnja u jako bitnoj utakmici.

Djavola Kenan jedino.

Nedovic nije odigrao nista sezonu, Gedraitis nista, Jago mnogo losije nego proslu, Dobric se raspao, Brown promasaj u selekciji, Teodosic nije postojao.

Jedini koji su bili konstantni su Kodi, Filip, Kalina i Bolomboj ovo sto je odigrao. Njih bih samo i zadrzao.

Ostale raspustiti, a potovo Nedovica koji skretnici poslednjih 15 minuta sasran do ledja i uspaniceno trazi Kodija i Kalinu da im uvali loptu.

• Like 2
Posted (edited)
14 minutes ago, srlepajce said:

Jeste sudjenje bilo diskutabilno ali nije bas da je odlucilo

Jbt imali smo 3x 0/2 sa bacanja 

Jbg, kad na 16 sekundi do kraja pri nerešenom rezultatu izmisle faul kojim Bajern dobija 14 sekundi za napad naravno da je odlučilo

Edited by Урош19
  • Like 2
Posted

CMM pokazao u finišu el sezone da nije samo vuk na društvenim mrežama. Najveći mudonja uz Kalinu u timu, dok je Petrušev ofanzivno naš najbolji igrač. Falio je Bokiboj i nadam se da se vraća za aba plej of. Verujem da možemo da osvojimo aba ligu sa četvrtog mesta i kls nakon toga. Nepopularno mišljenje, ali ovom timu nije potreban totalni reset. Uz par korekcija na leto, možemo biti još bolji sledeće sezone u EL. 

• Like 22
  • WOW 1
Posted (edited)

Kalinic je rodjeni pobednik i mislim da je njemu najteze.

Kodi je odlican i svaka mu cast za kraj sezone,nadam se da ce ostati jer moze da bude samo bolji.

Dati sve pare da Filip ostane a osloboditi se skarta kako domacih tako i stranih.

Pored Bolomboya dovesti pod obavezno jos jednog centra,jer ce covek postao bas cedto povredjen,fali nam skok i kad je Filip tu i nije,Filip nije dobar skakac

I da treba nam bek sa onim dole(Guduric)

Edited by Nini3112
Posted
4 minutes ago, Howie Roseman said:

Iskreno se nadam da ćemo odjebati EL i igrati Fiba LŠ, pa makar i pred 2000 hiljade ljudi u Pioniru uz budžet od 4 miliona, dosta su nas budalama pravili.

A jesi li ti taj jedan od 2000? Jer ako nisi, odjebi jer ja želim da gledam Zvezdu u Evroligi 

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Slobodna bacanja su nas direktno izbacile iz ovog smećarsko-kriminalnog takmičenja,posle toga ovi smradovi od sudija.npr.Faul nad Bukerom 16sec do kraja kad uzimamo loptu i imamo napad za pobedu.

Imati u rosteru ,na bekovskim pozicijama Kenana,Kumića,Yaga,Matorog Tea ,pa onda Dobrica,Dedu,Mitrovića,rekovalescenta Brauna....uz povrede Joela i Dauma .je uspeh doći u priliku da igraš za plej-of.

Nisam razočaran,momci se bore koliko mogu i znaju i to je to Jbg.

Loša selekcija igrača,još gori menadžment i sve ovo nabrojano iznad nas svrstava upravo ovde gde jesmo sada.

Za kraj,treba da nas je sve sramota koji smo polivali govnima što Kalinića,što CMM.nosili nas zadnjih par utakmica i igraju pošteno,mudima i srcem,sa svim onim što mučeni Nedović nema.Žali Bože fizikalija i talenta.

Debela rekonstrukcija za sledeću sezonu ako težimo ka nekom većem iskoraku u ovoj lopovskoj i smećarskoj ligi.Daš milion i po da bi ušao u istu dok te bagra krade.

Edited by Zadnji vezni
Posted

Mrtvi cannan 1/6 iz igre...

Momentalno nogu u dupe u da se nosi...koji put ovaj covek ovako igra, koji put pravi glupe faulove za 2+1....ajde bre vise...

Deda pre izlaska masi 3 slobodna bacanja za redom....

Propuštena je šansa da se u prvom poluvremenu napravi veća razlika s obzirom na igru. Oni su svaki put u poslednjoj sekundi na kraju četvrtine dali koš. 

22% za tri poena....56 % bacanja....pa naravno da ne može bolje od poraza u produžetku.

• Like 3
Posted
2 minutes ago, Princeton said:

Sta je bilo na kraju sa Kalinom i onim Kanadskim supkom?

Herbert se zakacio s Lazicem nesto, pa je nabrijani Kalina resio da ga zatera u kurac. Imao je Herbert nekoliko wtf reakcija danas,  nije se bas ponasao primereno

• Like 2
Posted
1 minute ago, Čočo said:

Za sledeću sezonu samo Kodi, Petrušev i Bolomboj. Ostali metla. 

Necu se buniti ni ako Kalina ostane...

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Henry Chinaski said:

A jesi li ti taj jedan od 2000? Jer ako nisi, odjebi jer ja želim da gledam Zvezdu u Evroligi 

Naravno da nije. To je onaj princip "naljutio se pop na selo". 

Posted (edited)

Ja stojim pri tome da smo odigrali cistu, zivu kosarku, bolje za 10-15 pts. Sto sam rekao da ce i biti posle prva 2,3 minuta utakmice.
Ovo sto smo izgubili su bacanja. I sudije. Oni su kao tim koji sutira 83% sutirali 86%, mi smo tim koji sutira 73% a sutirali smo 56%. Da smo mi dali 18 ili 19 bacanja. 5pts na bacanja, i 5-7 poena na sudijske kradje. To bi bilo to.

Bili smo bolji. Izgubio je bolji tim.
Ovo je prvi put u zivotu da tako nesto kazem za kosarkasku utakmicu. Za fudbalkse sam pisao, za kosarku nikada. Ali nikada. Sada je tako bilo.

Edited by BattleBender
  • Like 8
  • Thanks 1