KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni! - Page 897 - Košarka - VOX92 Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

Mislim da smo mi ekipa u najlosijoj formi i najlosijoj situaciji od svih koji su oko crte i bore se za plej in. Efes, Real, Barsa su se ocekivano digli i u naletu su. Armani mi je od svih njih najmanje ubedljiv, ali umeju da odigraju dobro i imaju bruka tandem na 4-5. Koliki god optimista bio kada je u pitanju nas klub, zaista nas ne vidim na preko 18 pobeda, a i 18 ce biti uspeh. Virtus se mora pobediti i da se nadamo da nekome u preostale cetiri utakmice nece biti dan pa da pobedimo jos jednu. Izjavicu sad nesto ludo, ali povreda Bolomboja ce zahtevati promenu stila igre i to bi na neki nacin moglo da bude iznenadjenje za protivnike koji nas cekaju. Verovatno ce to biti neke varijante sa Dedom, mozda i Daumom, na 5 cime cemo dobiti spejsing i opciju vise na sutu za 3. Bilo bi lepo i kada bi se Luka vratio jer donosi neke dobre stvari u napadu, uz jasno gomilu problema u odbrani, ali ostaje da se nadamo da ce se desiti bar jedna ona utakmica kada nas sve ide i kada svi daju doprinos. 

• Like 7
Posted (edited)

Kakva je trenutna situacija bio bih presrećan kao malo dete da budemo i 10. na kraju. Daj šta daš. 

Edited by Čočo
  • Like 2
Posted
21 minutes ago, BojanaCZV said:

Sa ovom groznom povredom Bokija, ocigledno losim odnosima u ekipi i podelama na tribini, zaista su nam sanse minimalne.

Ja to ne vidim. To što su neki igrači nervozni na terenu ne znači da su međusobno loši odnosi. Štaviše ja primećujem da su odnosi između većine igrača odlični, odnosno da se međusobno bodre tokom utakmice.

• Like 8
  • Thanks 1
Posted
5 minutes ago, Čočo said:

Kakva je trenutna situacija bio bih presrećan kao malo dete da budemo i 10. na kraju. Daj šta daš. 

Biti 10 je totalna glupost, bar za nas.

Prvo da bi ušao u top 8, moraš 2 puta da brejkneš ozbiljne ekipe, a tamo te čeka Oly gde bi igrao bez centra i samo se blamirao.

Ili 7-8 ili da ispadnemo, lakše svima.

Posted (edited)
6 minutes ago, TB Told said:

Ja to ne vidim. To što su neki igrači nervozni na terenu ne znači da su međusobno loši odnosi. Štaviše ja primećujem da su odnosi između većine igrača odlični, odnosno da se međusobno bodre tokom utakmice.

Nisi video kad Kalina izlazi besan, Filip ulazi, i ovaj ga uhvati za ruku i kaze mu da doda loptu.

Pa nastavlja ka klupi i psuje.

Meni se iskreno takvo ponasanje bas ne svidja.

Edited by BojanaCZV
  • Like 6
Posted
28 minutes ago, BojanaCZV said:

Pa onda gledam kako Bobua sutira trice fazon 5/5, Panter, Braun, cak i onaj A.Mike isto tako.

Pa razmisljam kada je poslednji put neki nas igrac vezao 3 trojke, ili sutirao trice 5/6.

Nedović protiv Pariza u prvom kolu.

• Like 1
Posted

Kad god smo pričali ovaj tim naredni koji nam dolazi, moramo dobiti, mi smo dobili po nosu. Tako je bilo I sa Zalgirisom, pa onda lozenje kako moramo dobiti u Nemačkoj, pa sad meč odluke protiv armanija....

Ovaj tim ne može da dobije kada su očekivanja velika. Treba ih pustiti kao u prvom delu sezone da igraju bez pritiska,  jednostavno smanjiti očekivanja pa dokle doguramo. 

Gledam večeras Oli -Pao....treneri skratili rotacije igrali sa 10 igraca, samo ovaj genije kod nas, ortak sa svima, batica, drug i sta je vec , deli minute i šakom i kapom.  Nemoj samo da se neko slucajno naljuti. 

Ponaša se kao da su ovo pripreme,  pa isprobava razne varijante. Samo nikako da ga neko obavesti da su trenutno utakmice gde se vrši rasplet i da bi trebalo odavno da ima iskristalisan tim, a ne da luta kao guska u magli.

• Like 2
Posted
10 hours ago, JPM said:

Što se tiče utakmice sa Olimpijakosom, treba zamoliti da Petrušev igra. Oni su ionako prvi, mi smo u teškom kanalu. Bilo bi korektno.

Misliš u stilu "ti ga nećeš ni osetiti, a meni bi mnogo značilo"...

• Ha-ha 12
Posted (edited)

Još jednom svaka čast Kalini i Dedi, nadam se da će se pridružiti i ostali igrači protestima. Bukvalno svetlo na kraju tunela i jedna velika pobeda sinoć.

Edit. Ako budu snosili konsekvence, moramo svi stati uz njih.

Edited by Čvarkov
  • Like 21
  • Love 9
  • Pumpaj! 12
Posted
2 minutes ago, Cavani said:

Ako bude posledica po njih dvojicu bojkot kluba.

Na prvoj utakmici u kojoj se vide posledice, napustiti halu.

• Like 11
  • Pumpaj! 1
Posted
5 minutes ago, Čvarkov said:

Na prvoj utakmici u kojoj se vide posledice, napustiti halu.

Ako se to stvarno desi ili pumpanje svih 40min ili napustiti halu. Verujem da necemo gledati taj scenario jer ocekujem da bi i ekipa stala uz njih.

• Like 5
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)

Čini mi se da ih dogodine neće biti u rosteru. Doduše, neće biti ni mnogih drugih.

Edited by Bejn
Posted

Posledice po Kalinu i Dedu onih koji su "neutralni" kada mrcina ukljuci zvučni top na one koji odaju počast ljudima koje je on ubio 

Pa mamlazi jedni, nema vise neutralnih. Ko ne podrzava studente i koga ne zanima to sto je hulja juce umalo napravio masakr, taj je na strani hulje. Ko nije sa nama, taj je protiv nas. Kratko i jasno. Vise se zabrinuli da li je pala neka ukrajinska selendra nego to sto je juce bilo dece i beba u kolicima na koje je pusten zvucni top. Gadite mi se, vi ste bruka ne Zvezde, vec Srbije. Napravite zastavu Delije Ćacilend, niste za bolje.

• Like 15
  • Love 1
  • Pumpaj! 1