Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

405 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      23
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      123
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      100
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      14
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      322
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      15
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      11
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      163

Recommended Posts

Meni je broj slobodnih bacanja sasvim logičan i nikakva krađa kao što se ovde paranoiše večito. Isterali su nas iz reketa, mi ni nemamo nešto puno poena iz reketa, Lessort je prilepio par puta Plavšu kao juniora, mi smo šutirali trojke i kad treba i kad ne treba a oni su em fizikalnija ekipa em su im bekovi veštiji i prodorniji. Sutra da igramo opet sa PAO naguzili bi nas 20 razlike. 

Imamo vrhunski raspored narednih 5 utakmica za EL uslove i mindset treba da bude da probamo da dobijemo svih 5. Nismo favorit samo u Monaku, ali nisu ni oni Real ili PAO pa da idemo samo turistički tamo. Kalinatora odmoriti sad u ABA, mogu to Rokas i Dobrić da pokriju. On je prosto umoran, vrhunski je čuvao Nunna u prvom poluvremenu, čoveka koji je najbolji napadač u EL verovatno.

• Like 11

Dzaba imamo dobar raspored kad nemamo klasicnu peticu, sudije jesu zasrale, ali krivac smo sami mi, usli smo u sezonu bez popunjene 4 i 5, nakrcali se ovamo nekakvim gedraitisima i dobricima na nizim pozicijama, pa ocekujemo vrh tabele sa Dedom i Mitrom.

Nece da moze.

Na dno tabele sa takvom politikom, i sa ovim "za malo" jer drugacije ne umemo.

• Like 1

4 hours ago, Wingwalker said:

Luku odjaviti iz EL tekmi.

I bez osvrta na statse degradirajuće je i za tim i za navijače gledati tu nemoć i pogubljenost. Luka u nastavku sezone sigurno neće naučiti da se zagradi i da skoči. Ovo već nije ni do forme. ABA će tek pokazati u kakvom je raspadu. 

Teodosić se sam nikada neće zapitati kada je 2 much. On sinoć jaše istog sudiju koji ga je isključio prošle sezone a Kinan mukica je već naučio da budalu u tim trenucima ne sme niko dirati rukama pa samo dva puta telom ulazi izmedju njega i sudije.

Nemamo ni domaćeg igrača koji sme išta, ikad da mu prebaci na terenu ili van njega.

Za takvo ponašanje, štetu koju pravi i srozavanje autoriteta trenera nema opravdanja ni da nas je ne znam kako zadužio do sada a ni da je legenda kluba. Jer to nije i očigledno neće biti. On je neprikosnovena legenda srpske reprezentacije. Za titulu legende svog omiljenog kluba i njemu je jasno da je došao tri godine prekasno a sada bi mnogo hteo.

Pretera ga Miloše.

Meni je jace sto je grk kod zadnjeg tajmauta posle kojeg je Neda sutnuo onu poludistancu morao dobrano da se izdere na Milosa jer ovaj nije ucutao prvih 20 sekundi tajmauta.

Kad se sve sabere ovo generalno nije loš rezultat i igra . 3/4, a imali smo Fener, Real,Barselonu, Panatinaikos,  zalgiris tamo....top 4 tima...Falila je bar još jedna pobeda da to bude upotpunjeno.

Sa Igrom kojom smo pružili protiv Barse, Panatinaikosa u zadnja dva -tri kola mi itekako imamo čemu da se nadamo. Sad je potrebno takvu igru preneti i na Albu, Asvel , koji nam slede,  da se to dobije i ponovo uhvati zalet.

Tri utakmice pa skoro na jednu loptu Barsa,Pao , Žalgiris u kratkom periodu,  e sad treba izaći jači, I siguran sam da će se vratiti sa ovakvim pristupom. 

Ovo je zvezda koju želimo,  zvezda koja ne odustaje ni protiv sampiona Evrope, nego grize do kraja.  

Za razliku od ranijih godina imamo itekako čemu da se nadamo.

• Like 7

Kad god je Jago bio dobar, mi smo izgubili utakmicu. I kad god je Teo na terenu kad se resava, sve ode u ku..c. To ti je aksiom, ne dokazuje se.

Kodi mora da igra min 25min, i to je tako, covek je najbolji kad mu se da sloboda i velika minutaza, a ima i telo i staminu da guli 30+ minuta, i igrac je kome prija veliki usage. Teo da udje na 2x5 min kad zabaguje napad, i to nikako u poslednjih 5 minuta, a Jago samo kad bas nikome od bekova ne ide, ili kad imas ispred sebe neku run 'n' gun ekipu sa slabotelesnim bekovima i bez ultimate rim protektora. Deckonja ima muda, ali ne i mozga, a u odbrani je krater. Kad imas Kenana i Nedovica na dvojci, i Kodija na 1, Teo i Jago treba da budu zakrpe, nikako ozbiljni protagonisti

Edited by Gudura
  • Like 5