DameTime Posted August 8 Share Posted August 8 Čim se uvedu u pozicionu igru gube se, to je jasno. "King" da zahvali najboljem šuteru svih vremena i najboljem igraču prethodne decenije što ne gubi 30 razlike. 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted August 8 Share Posted August 8 (edited) Šta god bude do kraja, Kari je podvukao da je srpski trenerski Goat. Gledati ih ovako bedne i izbezumljene evrobasket klinikom, stvarno jebeno neprocenjivo. Već vidim kako se Greg Popovič smeška, nazdravlja i navija za otadžbinu ❤️ Edited August 8 by Molina23 12 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 8 Share Posted August 8 Momcima objasniti da ne ulaze u pricu sa sudijama i ovim pateticnim likom. Igrati svoju igru. Uvesti ih jos vise u nervozu. Kerr se pogubio sa petorkama. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted August 8 Share Posted August 8 Priznajem da nisam previše gledao Lebrona, je l’ on uvek ovakva placipi**a ili je ovo izuzetak? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted August 8 Share Posted August 8 Odlicna utakmica, zasad. Americka odbrana u drugoj polovini 2/4 je bila strasna. Odrzali smo razliku na Aleksinom ludilu i jednoj Bogdanovoj trojci - ne na sistematski izgradjenim napadima, i to je ono sto brine. Odbrana je i dalje dobra, sa momentima gde pukne koncentracija pa se Curry ostavi sam, ali to je protiv ovakvih azdaja neminovino. Nadam se da cemo uspeti da pojacamo kontakt jos u drugom poluvremenu, pre svega, ali i da cemo uspeti da ponovo uhvatimo vise poena iz izgradjenih napada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 8 Share Posted August 8 Kerr im je bukvalno najslabija karika. Njima je bolje da se on skloni i da Spou tablu. Kapiram da bi nas za 3 minuta sjebali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 8 Share Posted August 8 Just now, DameTime said: Čim se uvedu u pozicionu igru gube se, to je jasno. "King" da zahvali najboljem šuteru svih vremena i najboljem igraču prethodne decenije što ne gubi 30 razlike. Ejjjj malo jace za onu dvojicu iz zadnjeg reda. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 8 Share Posted August 8 Oni ce izaci da nas zgrome u trecoj. Treba da nalete na tvrdo 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted August 8 Share Posted August 8 Aleksa igra nevjerovatan meč 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 8 Share Posted August 8 (edited) Prvi put u I poluvremenu se javljam braćo i sestre. Odlično, samo polako. Samo koncentracija do kraja. Ušla im je voda u uši. Ne znaju šta ih je snašlo. Najbitnija četvrtina u poslednje dve decenije. Da se nastavi u ovom ritmu. Edited August 8 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted August 8 Share Posted August 8 Kakvo jebeno prvo poluvremee.. 10 trojki smo dali… kod njih samo Carry dosao na utakmicu… ja se bojim jebene statistike 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Light Yagami Posted August 8 Share Posted August 8 1 minute ago, K.Dot said: Priznajem da nisam previše gledao Lebrona, je l’ on uvek ovakva placipi**a ili je ovo izuzetak? Jeste. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 8 Share Posted August 8 Ne ložim se. Samo izaći pametno i jako i bez straha. Mirniju glavu imamo od njih. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 8 Share Posted August 8 Matori je sve rekao - lopta što više u našim rukama a što manje u rukama Amerikanaca. Odbijamo da trčimo sa njima i sečemo svaki pokušaj tranzicije, na svakoj lopti smo bili. U Q3 još tvrđe i pun fokus jer će napasti jako. Dobro je što sem Stepha niko nije razigran. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted August 8 Share Posted August 8 2 minutes ago, Don Dusko said: Pa da Petrusev nije nas(jos Zvezdas) bio bi i medju nama omrazen jbg. Dosta se toga proguta kad je neko u nasim redovima. Ne mozes da poredis dokazanu smradinu Embida i Petruseva koji samo ima takvu 'why always me' facu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted August 8 Share Posted August 8 Ljudi...u planinama sam u Austriji i treba mi neki dobar stream...pomagajte... Ovi šabani prenose sve osim košarke...😐 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 8 Share Posted August 8 Izaći opet čvrsto i sa borbenim stavom, izaći hrabro pa šta bude, da nemamo za čim da žalimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torresinho Posted August 8 Share Posted August 8 Ali ludi Ker sto me pusta Tejtuma i Halija pa druze daj da vas slomimo 30 ako moze Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 8 Share Posted August 8 Pasce Aleksa u drugom, to je neminovno. Jokic ce morati da tresne neku trojku, ovako cemo biti isuvise predvidljivi. Nece se moci ovo prodavati jos 20 minuta 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 8 Share Posted August 8 Ovde jedino Vasa EL MVP nedostaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted August 8 Share Posted August 8 Ovo poluvreme ce se pamtiti decenijama kako god da se zavrsi, a moze da se desi i da ode u vecnost. 10 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted August 8 Share Posted August 8 Just now, cabke said: Ljudi...u planinama sam u Austriji i treba mi neki dobar stream...pomagajte... Ovi šabani prenose sve osim košarke...😐 https://freestreams-live.my/basketball-12/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted August 8 Share Posted August 8 1 minute ago, SteveFrancis#3 said: Pasce Aleksa u drugom, to je neminovno. Jokic ce morati da tresne neku trojku, ovako cemo biti isuvise predvidljivi. Nece se moci ovo prodavati jos 20 minuta Isto mislim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 8 Share Posted August 8 Neko je juče ovde napisao da je potrebno da ih uvedemo u nervozu da proradi Bronov ego da krene da glavinja. Sve vreme mislim na to, kad je krenuo da gura ramenom. Ubaci nešto ali da nema Stefa mrka kapa. Sad samo izaći isto, kao da je 0-0. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 8 Share Posted August 8 Just now, ScepanScekicSto said: Isto mislim Zato sto si pametan covek 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts