Čočo Posted July 28 Share Posted July 28 Ovaj je lud. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted July 28 Share Posted July 28 Ljudi igramo protiv ekipe koja ima luksuz da bude na 70% šuta iz igre bez učinka Dejvisa, Tejtuma i Embida. Jezivo bre. O čemu pričamo. Odlični smo. Mir u glavi, vatra u srcu. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 28 Share Posted July 28 Dobri smo, KD vanzemaljski jebiga a i sut je tek krenuo pred kraj barem minimalno. Samo tako dalje i ogroman boost pred nastavak takmicenja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 28 Share Posted July 28 Sve pogađa KD, arealno. Na poluvremenu dva šamara kapitenu i Jokiću pa da igramo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 28 Share Posted July 28 Nerealno.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 28 Share Posted July 28 KD tata... nema tu sta. Sve pogodio iz svih mogucih i nemogucih pozicija. I Lebron nista nije promasio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 28 Share Posted July 28 1 minute ago, Kooineeperk said: Na ovakvim turnirima je stvarno strasno sto postoji ovako smuseno sudjenje... 😕 Kako zna da bude sa sudijama ovog ranga, ovo je bombona 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 28 Share Posted July 28 Spajka mu lija... Sve pogodi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 28 Share Posted July 28 Inace Petrusev treci put lezerno trci oko bloka KDu, pa covece napravi barem faul. Generalno moramo podici intenzitet ako za to imamo fizicki uopste snage nakon jurnjave sa njima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 28 Share Posted July 28 (edited) Mi samo da smo pogadjali otvorene suteve za 3 bili bi u egalu, i pored ves masina Durenta. Edited July 28 by Zvezdinho 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted July 28 Share Posted July 28 Komentar da nije igrao Durant mi bi vodili, ja nivou basketa ispred zgrade… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted July 28 Share Posted July 28 Dosta potpuno otvorenih suteva smo dozvolili, plus ovakav Durent. Super smo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted July 28 Share Posted July 28 5 minutes ago, СтелаРоса said: Ma iskocio bi neko drugi da njega ne ide, jbg prejaki su Odlican nas otpor s obzirom da ovi sutiraju 12/16 za 3pt, ali sto je najgore Ameri mogu bolje i od ovoga... Ma jeste, ali ovaj bukvalno sve pogađa ostale nekako možeš da zadržiš ali ovoga očigledno nikako 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted July 28 Share Posted July 28 Šta se dešava sa ovim Marinkovićem?Na svetskom je nešto i igrao ovde je momak izgubljen. Od Gudure ništa i ne očekujem ali baš sam očekivao malo više od Vanje. Milutinov takodje jako loš ,uplašen i nesiguran. Najbolje delujemo sa Avramovićem,Dobrićwm i jokićem ,Bogdan će se valjda pojaviti uz Još nekog da učinimo bar utakmicu zanimljivom. Mi moramo da udjemo u kost i tucu od jurnjave nema Leba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted July 28 Share Posted July 28 Dobar rezultat s obzirom koliko Amere ide šut. 75% za tri,bolesno. Durent nije normalan,vrhunska partija. I zamolio bi bez pljuvačine po našim košarkašima,razumem da se gleda utakmica pod velikim nabojem emocija. Igramo protiv moćne reprezentacije,prvog favorita za zlato. Samo borba i da smanjimo broj grešaka,za sada dobro guramo. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 28 Share Posted July 28 Na 70s do kraja je bilo 3 razlike. Svasta su pogadjali. Ne verujem da ce KDu stati sut, dapace. Nastavljace da trpa. Ali moramo i mi konstantno da pogadjamo spolja da bismo ostali koliko toliko u zivotu. Generalno sam zadovoljan. Uz sve gluposti i sav respekt muski odigrano. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 28 Share Posted July 28 Mora da se pogadja spolja protiv njih, nema tu previse filozofije. Cak i da smo defanzivno bili mnogo bolji, pitanje je da li bismo imali egal sa brikfestom koji smo demonstrirali. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 28 Share Posted July 28 Just now, Zadnji vezni said: Mi moramo da udjemo u kost i tucu od jurnjave nema Leba. To čuvamo za sledeći duel sa njima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted July 28 Share Posted July 28 KD je najbolji Fiba igrač u istoriji. Čovek igra ovo od njegovog prvog SP do danas. On protivnika nema na ovom nivou, samo da se moliš da mu je izgorelo nešto u glavi i da se samoisključi iz meča. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted July 28 Share Posted July 28 (edited) covjek je znalac i to je to. S druge strane kad vidim da matorac vadi iz igre Jokica, muka mi bude. Kao u fazonu treba odmor Jokicu a covjek provede i 48 min. u Denveru. Prijatelju bez njega na terenu ne postojimo. Kad on sam satrazi izmjenu, onda ga vadis. Sa +8 do -8 smo dosli dok je Jokic bio na klupi. Nas sut za 3, kao ni sramotnog Gudurica ( vec 2 sezone ), necu ni komentarisati. Edited July 28 by Abizolirni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted July 28 Share Posted July 28 Super je ovo rezultat za sad, što smo na ispod 10 razlike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irski_srbin Posted July 28 Share Posted July 28 (edited) U dva navrata smo napravili veću seriju i to u trenucima kada se činilo da će nas prelomiti. Za razliku od 2014/2016 to je napredak, a i dalje imamo živu utakmicu. Steta za bar 3 šuta sto su iscurela. Meni je ovo za sad ok. Edited July 28 by Irski_srbin 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted July 28 Share Posted July 28 1 minute ago, Zadnji vezni said: Šta se dešava sa ovim Marinkovićem?Na svetskom je nešto i igrao ovde je momak izgubljen. Od Gudure ništa i ne očekujem ali baš sam očekivao malo više od Vanje. Milutinov takodje jako loš ,uplašen i nesiguran. Najbolje delujemo sa Avramovićem,Dobrićwm i jokićem ,Bogdan će se valjda pojaviti uz Još nekog da učinimo bar utakmicu zanimljivom. Mi moramo da udjemo u kost i tucu od jurnjave nema Leba. Ne moze fizicki da im parira, bas je ocigledno. Bice on ok na igrama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted July 28 Share Posted July 28 Ljudi, pa njima Tejtum nije ulazio...😏😏😏 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted July 28 Share Posted July 28 S Jokićem na parketu +6, za samo 4'35'' bez njega -15! Bojim se da će u eliminacionoj fazi morati da igra svih 40 minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts