Polivalentni Stevica Posted July 31 Share Posted July 31 Ameri izašli sa potcenjivačkim stavom u drugo poluvreme.Kao da im prijateljska nije bila dovoljna opomena. Boli ih ona stvar da igraju odbranu i evo Sudana na -11.Sad i drhti ruka u napadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 31 Share Posted July 31 Imam osećaj da će im najbolja utakmica biti ona protiv nas, i šuterski i odbrambeno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted July 31 Share Posted July 31 Koliko su Jrue i White zahvalni igrači, za ovakav tip ekipe daleko upotrebljiviji od recimo Bookera i Tatuma. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 31 Share Posted July 31 5 minutes ago, DameTime said: Imam osećaj da će im najbolja utakmica biti ona protiv nas, i šuterski i odbrambeno... Pa dobro protiv nas su nalozeni sto je u neku ruku i razumljivo. Sudan ih ne radi toliko. A opet odradjuju ih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 31 Share Posted July 31 1 hour ago, DameTime said: Ne znam da li je bilo. Kostokondritis je gadna stvar, uhvatilo me jednom kad sam se klinčio da mogu da uradim ne znam koliko zgibova pa povredio te međurebarne mišiće, toliko sam se uplašio da nije srce da me je jedva lekar razuverio. @Eddard, ti beše doktor specijalista za ovakve slučajeve? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted July 31 Share Posted July 31 Misle da mogu da dodaju gas kad treba i ako im priđu ispod 10, što je tačno 😄 Protiv nas su morali sve vreme gas i onda ode na 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 31 Share Posted July 31 Anthony Davis Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 31 Share Posted July 31 Ne razumem šta se ovoliko bune Amerikanci. Izbiše čoveku bubrege i još se čude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 31 Share Posted July 31 9 minutes ago, Nicklord said: Misle da mogu da dodaju gas kad treba i ako im priđu ispod 10, što je tačno 😄 Protiv nas su morali sve vreme gas i onda ode na 25 Pa i mogu. Ovi se priblize i odmah ovi seriju naprave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 31 Share Posted July 31 Dobri JSudanci. U ovom momentu deluju kao znatno ozbiljniji protivnik od Portorika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 31 Share Posted July 31 Dobar Jones na kraju kad se igrale opusten odbrane, 1 minute ago, Chaos Is Me said: Dobri JSudanci. U ovom momentu deluju kao znatno ozbiljniji protivnik od Portorika. Svakako ali ovo su Ameri odradili u 1 brzini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 31 Author Share Posted July 31 (edited) 45 minutes ago, Ječmendo said: Koliko su Jrue i White zahvalni igrači, za ovakav tip ekipe daleko upotrebljiviji od recimo Bookera i Tatuma. Da, ubacivanje Whitea umesto Kawhia je stvarno odlican potez, gotovo sigurno puno bolji nego da je tu Brown. Booker i ne igra lose, ima ga u odbrani i pospremi neke suteve, dok je Tatum potpuno pogubljen i cini se kao i da nema pravu ulogu. Doduse to sto nije igrao protiv nas govori da ga Kerr bas i ne vidi u toj glavnoj rotaciji. Edited July 31 by Del Piero 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted August 1 Share Posted August 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 1 Share Posted August 1 30 minutes ago, Skyglider said: Covek ni u tim kategorijama ne moze da bude MVP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 1 Share Posted August 1 Pojavila se neka priča da je Tatum ispizdeo na Kerra jer nije igrao i da je rekao da treba da zovu Bronija umesto njega. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 1 Share Posted August 1 18 minutes ago, Chaos Is Me said: Pojavila se neka priča da je Tatum ispizdeo na Kerra jer nije igrao i da je rekao da treba da zovu Bronija umesto njega. Sad će Lempron da ga nabode i slomi ruku, a o istom trošku i Tatumu vilicu 😉 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 1 Share Posted August 1 Počelo, počelo... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 2 Share Posted August 2 Japanci bez Hačimure danas 😭 Povrijedio je list protiv Francuske, snimak je pokazao da postoji oštećenje. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted August 2 Share Posted August 2 1 hour ago, Beonegro said: Japanci bez Hačimure danas 😭 Povrijedio je list protiv Francuske, snimak je pokazao da postoji oštećenje. A ja taman roknuh kec na Japan, ni da se zapitam što je kvota skoro 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 2 Share Posted August 2 1 minute ago, Gavran said: A ja taman roknuh kec na Japan, ni da se zapitam što je kvota skoro 3 Pa dobro, igrali su Japanci dobro i bez Hačikoa skoro čitavu četvrtinu protiv Francuske, a Brazil je tanak, možda danas dobiješ i pare i status vizionara na ovom topiću 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 2 Share Posted August 2 Biće to epski duel midžeta Yago vs Kawamura. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 2 Share Posted August 2 (edited) Bruno se konacno pojavio protiv Japana Edited August 2 by Don Dusko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 2 Share Posted August 2 Ne odustaju Japanci, to im je možda i najjači adut protiv ovog Brazila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 2 Share Posted August 2 19 hours ago, Chaos Is Me said: Pojavila se neka priča da je Tatum ispizdeo na Kerra jer nije igrao i da je rekao da treba da zovu Bronija umesto njega. Ko mu je kriv što ima 11 boljih igrača od njega 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted August 2 Share Posted August 2 Monstruozna partija Kabokla...ispod koša rešava kao Jokić, a šutira kao Durent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts