Jump to content

Recommended Posts

Posted
44 minutes ago, Elias said:

Što se taktike tiče valjda je uvideo da taktika od Vimbldonskog finala je potpuno samoubilačka protiv Alkaraza. Plus kaže da je puno spremniji ovde tako da valjda će igrati svoju igru sutra, bez puno izmišljanja tople vode.

Alkaraz je naravno u svakom slučaju ogroman favorit, ali bar da mu ne pokloni pobedu, da malo zakomplicira život Španskom kiborgu, i da ga natera da se pomuči za zlato.

MIsha Zverev tipuje na Novaka i kaze da nikako ne treba porediti Vimbldon sa danasnjom igrom.

Kaze da je Novak ljisica, da je u savrseno drugoj i formi (narocito mentalnoj jer je totalno opusten i smiren),

iskusan je, zna za sopstvene slabosti i prednosti, iznad svega zeli zlato i Misha je siguran da ce zlata i da bidne💕

• Like 9
Posted

Kakav bi to završetak karijere bio da uzme zlato i već danas kaže da je kraj. Inače se od početka godine muči sa motivacijom, a i povrede počinju da ga načinju.

• Like 14
Posted
1 hour ago, Selina said:

jer je totalno opusten i smiren

Ne znam otkud mu to, Novak nikad nije opušten i smiren na OI, ali vidim da pokušava ovih dana sebe da ubedi u to pa da se nadamo najboljem :classic_smile:

Noskova ima dansku zastavu na suknji :classic_laugh:

Posted
50 minutes ago, ChrisJudd said:

Zorana Mihajlović bivša ministarka energetike, sada ljuta opozicionarka.

Lelelelele, nadam se da ipak nije ta😁

Posted
45 minutes ago, Barkley#34 said:

Hvala. Možda ti vidiš ali meni pokazuje da treba da se prijavim. :classic_smile:

Meni se sa PC uvek uspešno otvaraju ovi linkovi, dok sa mobilnog ponekad insistiraju da se otvore pomoću aplikacije, a ponekad ne, nisam provalio gde je tu kvaka.

• Like 1
Posted

Jbg ne moze mu Nole nista, jedino da ovaj upadne u neki crnjak i ispuca 10 lopti za redom u aut. Realno za svaki poen se spanac pita.

Posted (edited)

Šteta za brejk. Dobar je Nole. Baš fokusiran. Sušta suprotnost Novaku sa Vimbldona. Karlos, mlad, brz, jak. Jbg. 

Edited by Čočo
Posted
Just now, Borky said:

Jbg ne moze mu Nole nista, jedino da ovaj upadne u neki crnjak i ispuca 10 lopti za redom u aut. Realno za svaki poen se spanac pita.

Ovo malo ružno zvuči ali zaista i meni tako izgleda.