Jump to content

Borky

Član foruma
  • Posts

    854
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Borky

  1. Imam osjecaj da smo mi ekipa koja prima najvise trojki u el.
  2. Svi mi koji ovo jos gledamo 2024.😀
  3. U metu. I sad je svima Duljaj takticki genije koji je majstorski smislio autobus i valjanje po travi jer legitimno je posto ima bod prednosti al se zaboravlja kad je Zvezda igrala bezidejno sa Milojem i Dekijem a imala vise bodova od Partizana pa su tad svi pisali igramo ko picke i umjesto da ih razvalimo mi jajarimo. Inace odigrali smo jedan od boljih derbija zanjih x godina. Utakmica je podsjecala kao kad igramo sa Vozdovcem ili Javorom pa nam uvaljaju neki suganer i onda mi ganjamo rezultat dok se oni valjaju i nabijaju loptu sto dalje od svog gola. Ja da sam navijac Partizana ozbiljno bi bio u k posle ovoga sto su oni "odigrali" i nasta im lici tim al vidim po mrezama da je kod njih opste narodno veselje.
  4. Ono kad imas osjecaj kao da gubis od Javora. 🤦‍♂️
  5. Kakva je krs ovaj Partizan! Bas odavno nisu imali losiju ekipu.
  6. Opa Bukari mjenja kopacke za trcanje za ove koje daju golove.😄
  7. Mene uopste ne cudi sto Obradovicu sudjenje nije bilo dobro ako se setim da mu je bilo savrseno prosle godine kad je Kampaco dobio 5 licnih,Partizan sutirao 40 slobodnjaka,Lesor tukao koga je stigao a bio zasticen kao beli medved. Svako sudjenje koje njemu ne ide niz dlaku je lose i to je tako navikao jer ima i reputaciju i drugarske odnose sa sudijama narucito ovim starijim koje poznaje godinama i sad nasla se ova trojca da se dokazuju jbg.
  8. Slazem se al opet pitanje da li on gleda neutralno ili smatra pod dobrim sudjenjem kad on ima uticaja na njih.
  9. Ma daj nidje veze,prvo je faul na Hangi od sad vec cuvene sekirice Doziera.
  10. Laza kralj, hoces mi uzeti loptu malo morgen.🤣🤣🤣
  11. Hehe Nedovic i kljucni momenti utakmice.🤦‍♂️
  12. Bez Hange ili Lazica nemamo sta traziti,jedan uvek mora biti na terenu! Nije mi jasno sto smo poceli veceras bez njih obojce pa nam se Panter raspucao?!
  13. Pa zato sam i napisao da je bila odlicna utakmica i da se bojim da sad ne krene "klasicni" derbi gdje se vise prica nego igra pa traje 3h. Ok "mulj" mozda nije najbolja rec al.mi je prva pala na pamet. 😄
  14. Kompezacije,izcudzavanje jednih i drugih,hvatanja za glavu i pritisci na svaku odluku.... sve manje i manje ritma a samim tim manje i dobre kosarke.
  15. Evo krecu pritisci standardno a stvarno sam prijatno iznenadjen kako su sudili. Sad krece mulj.
  16. Ne nismo to radili bar ne napocetku vec uglavnom u drugom poluvremenu kad su nas i stizali oba puta al se tad to prepisivalo umoru i kasnjenju na preuzimanje. Takodje u zadnja dva derbija Panter se u prvom poluvremenu nije mogao ni dici na sut a kamoli da ostaje na trening sutu al doduse tad smo kretali sa Lazicem na njemu ili Hangom zasto nismo sad jbg.
  17. Uzdamo se da najbolja suterska ekipa u europi nece pogoditi otvorenu trojku jer je Kaminski super opasan na 5m? Ajd dobro.
  18. Dobar rez. kako je izgledalo i koliko su otvoreni suteva promasili posle nasih udvajanja centara na 5m od kosa.
  19. Jbg realno kod nas su sve ovo rolle igraci a takvi igraci ti mogu donjeti poneku pobedu al za neku ozbiljnu kosarku na duze staze nema sanse. Ako uopste budemo igrali el slsdece godine trebace citava petorka da se dovede.
  20. Kad Mitar da trojku uvek gubimo.🤦‍♂️
  21. Ma daj laganica preko Jaga ,svaka cast Jagu za utakmicu u napadu al Evans nas je unustio preko njega jbg.
  22. Jbt da se toliko plasi jebene blokade u pm, sta hoce ga zajebavati na mrezama ako dobije blokadu?! Kakva p.!!!
  23. Gile 3/3 ,Zalgiris u bonusu... jbg moramo ovo iskoristiti.
  24. Udvajamo kao u 2p protiv Partizana.
×
×
  • Create New...