Jump to content

Srbija na Evropskom prvenstvu 2024


Recommended Posts

Just now, Don Juan said:

Ne znam šta će da se promeni. 

Pa Vlahovic je brži i sa više snage od Mitrovica koji igra na stare zasluge. Covek nema kondicije za 30 min, a i realizacija mu ne ide na ruku što se tiče ovog prvenstva. 

Birmancevic je aktivniji igrač u fazi napada od Živkovića...klasično krilo, koje ne okreće du.p pri svakom kontaktu sa loptom, nego ide licem ka golu...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Uz sve već napisano, stvarno je neverovatno da čovek koji je bio onakav čarobnjak fudbala ne uspeva da kao selektor bilo kakvu trunku fudbala uspostavi, bukvalno bilo šta da vidiš i kažeš "aha, to je zamisao i to su spremali". I pored toga, Jović rešava u 74. minutu, donji desni. Neka bude prvi i jedini šut. 

Link to comment
Share on other sites

Samardzic za sada pokazuje da neko moze biti i manje pokretljiv od Mitra. 

Stisnuti smo malo ali ok, bolje i tako nego da se srlja. Ali nama ovako da igramo do sutra nista ne znaci, morace nesto da se menja.

 

 

On a more positive note:

- Rajkovic siguran

- Ne panicimo

- Micko ne komplikuje iako me i dalje hvata jeza kad vidim da ga ostave samog po boku u odbrani i polako mu osvajaju teren i uvlace ga u 16. 

- ...i to bi bilo to. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Najjezivija reprezentacija ikad viđena na EP. Gibraltar je naš nivo. Hoće li ova prevara na klupi da se i dalje busa u grudi kako je bolji, kako je najbolji kako je sve u redu i kako ide na pobedu a ušao u utakmicu polovinu terena da ne pređe. Još jednom ponavljam, ovu tugu od reprezentativnog fudbala zakonom u Srbiji zabraniti. 

Edited by Čočo
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...