Jump to content

Panda

Član foruma
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Panda's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • One Year In
  • One Month Later
  • Collaborator
  • Week One Done
  • Dedicated

Recent Badges

37

Reputation

  1. Oni ni iz čega 2 gola, mi nekako uspesmo da ne pobedimo nakon ovakvih šansi. Ne verujem da će Partizan kiksnuti do kraja, pre će se nama desiti još jedna ovakva utakmica. O Rodiću i Mijailoviću stvarno više nema šta da se kaže, skoro da mi služe da se tešim da bilo koji tim koji njih ima na bekovima ne zaslužuje ništa.
  2. Ko ima nerava ili je baš mazohista, vanredno obraćanje gospodina Terzića u 13h. https://sportal.blic.rs/fudbal/srbija/crvena-zvezda/zvezdan-terzic-zakazao-vanredno-obracanje/2023122108444263549
  3. Ovo je apsolutno tačno, iako možda nekome deluje nerealno. I meni bi, da ne poznajem 4 osobe koje su izašle i zaokružile Nestorovića. Svo četvoro obrazovani, situirani i generalno skroz na mestu, svo četvoro u fazonu "kad već izlazim na izbore, daj da se sprdamo, ionako je stvar propala". Tako da se malo prelako njegovi glasači trpaju u isti koš. Zapravo, uz sve napisano na ovoj temi, takve neke stvari pokazuju koliko je politička svest u Srbiji i mentalitet cirkus za koji nijedna analiza nije dovoljna.
  4. Većina je verovatno videla, ali može da se postavi i ovde, baš je nesvakidašnja vest. Nisam imao pojma da je Jovelja ozbiljan šahista, svaka čast momku. Nije EP u šahu mala stvar. https://www.b92.net/sport/pojedinacni/sah.php?yyyy=2023&mm=12&dd=14&nav_id=2450423
  5. Milojević je uradio toliko za klub, mislim da će proći godine, možda i decenije da bi neko mogao da se uporedi s njim, bez ikakvog preterivanja. Baš zbog toga ne bih voleo da se vrati na našu klupu jer je nemoguće ponoviti ili nadmašiti već urađeno. Bio bih iznenađen da Bahar ne ostane do kraja sezone, iako je zaslužio da već bude smenjen.
  6. Obrni-okreni, mi u svakoj formaciji i sastavu imamo ogromnih nedostataka. Pogotovo protiv ovako ozbiljnog tima se vidi baš. Gde god pogledaš - ne valja.
  7. Apsolutno. Na kraju krajeva, mogla bi i uprava. Blamira i sebe i klub ovakvim epizodama, baš neozbiljno.
  8. Nije neka mudrost ni novost, ali jedan od preduslova osvajanja trofeja, dobijanja teških utakmica i svega sličnog je pouzdana odbrana. Jeste da očigledno imamo momke koji će sami da dobiju utakmicu svojim kvalitetom, ali neće se uvek završavati ovako. Deluje da može svako da nam uvalja par golova, samo ako proba.
  9. Panda

    Bliski Istok

    Baš iznenađujuće ozbiljna akcija, ozbiljnu štetu im je napravio Hamas. Sad vidim da Hezbolah najavljuje podršku u slučaju da Izraelci krenu u kopneni kontrapad, koji je izgleda upravo počeo. Biće ovde jada velikih po svoj prilici.
  10. Većina ključnih stvari je već napisana, dodao bih i moj utisak da imamo veliki potencijal napadački koji tek povremeno zablista. Imamo igrače koji mogu i ozbiljnim timovima da naprave problem. Neuigranost, čudne odluke u izboru prvih 11 su nas već koštale i verovatno će ponovo. Da smo pozadi poprilično tanki, jasno je. Takođe i uloga nekih igrača: opravdano se kritikuje Mitrović, ali po meni on uopšte ne može da igra ovo što nama treba na toj poziciji, iako se očigledno forsira. Mnogo bi bolje delovao u nekom osrednjem timu gde bi imao totalno slobodu napred, bio meta za kontru i ceo taj fazon. Mislim da je u sličnoj opasnosti i Lučić, ako ovako nastavimo, čovek će polako zaboraviti šta i gde igra. Previše se improvizuje sa tim pokušajima krpljenja pozicija, ni mnogo kvalitetnije igrače ne možeš tek tako po terenu kako ti volja. O tome da nam Mićko igra beka u LŠ...cirkus. Ako ništa drugo, ova sezona sigurno neće biti dosadna ni malo.
  11. I moj je utisak da ima mnogo istine u ovome što je Pajtić napisao. Takođe mi se čini da Psiho ili stvarno nije znao za ovo, ili je bio nemoćan da spreči upravo zbog toga što mu deo ekipe izmiče kontroli. Ono što sigurno znamo je da je bilo pomeranja naših snaga dole i to prilično ozbiljnog, svi mediji su preneli. Kako god, apsolutno nam ovo nije trebalo, a pozadinu i pravu priču teško da ćemo ustanoviti skorije.
  12. Šanse da Rusi urade nešto u Zaporožju su iste onolike kolike su bile da su digli "Severni tok" u vazduh. Na žalost, na ovoj planeti ima i onih kojima bi takva katastrofa išla u korist. Kao i kretena koji bi poverovali.
  13. Ako je suditi po ovome što ovde čitam i po onome što čujem, pritisak je stvarno nikad veći, ali i problemi sa ispunjavanjem kvota za miting. Konkretno, Aranđelovac: danas su telefonom pozivali penzionere, čak i one koji nikakve veze sa SNS nemaju niti su ikad imali. Kompanija "Bekament" koja je procvetala u ovim nesretnim vremenima, dužna je da duplira broj radnika koje će poslati sutra, sa 100 na 200. Valjda je ipak lakše napuniti buseve njima nego onima na državnim jaslama. Kad već pišem, red je da pomenem da je najveća privatna firma u gradu, "Fortuna", sa oko 700 zaposlenih, kao i svaki put do sad odbila bilo kakav dil sa ološima. Zaslužuje da bude napisano, iako možda nekome ne deluje bitno.
  14. Ma sama činjenica da je pucao, ubijao svoje vršnjake...sa par metara, gledao ih u oči. Sve i da je svaki dan išao u streljanu. Pucaš u metu, u pišljivo parče papira. A dečak od 14 godina da u sebi ima to da isplanira i napravi ovaj pokolj...razumem da svi imamo ljudsku potrebu da pronađemo razloge i nađemo nekakvu logiku u svemu, ja je prosto ne vidim i nemam snage da je tražim. Makar ne danas. Da ste mi svi dobro i zdravo, ljudi. I nek nikoga ne snađe ovakvo zlo nikad.
  15. Odavno nisam u gejming vodama, osim onako površno, zbog klinca. Jedan od serijala koje sam posebno gotivio i provodio sate igrajući je S.T.A.L.K.E.R., ne znam ni da li je uopšte mesto za ovakvu vest i ovakav post, ali jedan od tvoraca tih sjajnih igara je poginuo u okolini Bahmuta. Vladimir "Fresh" Yezhov. Samo jedna od sigurno bezbroj tragičnih priča, ali pre par sati sam video i baš me onako pogodilo kao da sam lično znao čoveka. https://stalker.fandom.com/ru/wiki/Ежов,_Владимир_Анатольевич#Смерть
×
×
  • Create New...