BattleBender Posted June 24 Share Posted June 24 Dalic je go kurac od trenera, usralo ga da dobio dobru generaciju igraca, i to komplementarnu, predvodjenu najboljim fudbalerom sveta u poslednjih 20 godina. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted June 24 Share Posted June 24 Jebem ti Madjare Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 24 Share Posted June 24 Mi, Česi i Gruzijci porazi, jedino Slovenci mogu da zeznu Hrvate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted June 24 Share Posted June 24 Pravda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 24 Share Posted June 24 23 hours ago, woolgatherer said: Predlog za moderaciju da kazni svakog ko bude pomenuo da možemo sa dva boda u drugi krug 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 24 Share Posted June 24 (edited) Ali RTS koji u svom kajronu ispaljuje hajlajt da je Španija i osmi put pobedila Albaniju u odigranih osam susreta. Blago onom kome je taj info ulepšao ponedeljak. Edited June 24 by Wingwalker 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 24 Share Posted June 24 Dvojac RTS koji se javlja iz Nemačke: Glupan i Tupan (Albijanić i Strajnić) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 24 Share Posted June 24 Surovo. Hrvatska je samu sebe izbacila. A Italijani uvek nađu način. Na tri od četiri meča trećeg kola golovi u poslednjim minutima. Biće ludo do kraja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 24 Share Posted June 24 Inace sam izneverovao kad sam video da Fagioli ulazi. Ne mogu da verujem da je upao na spisak iako nije igrao 7 meseci zbog suspenzije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 24 Share Posted June 24 3 minutes ago, Perkos2 said: Predlog za moderaciju da kazni svakog ko bude pomenuo da možemo sa dva boda u drugi krug A jel možemo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irski_srbin Posted June 24 Share Posted June 24 Vraća se Hrvatima za zadnja dva svetska. Kad se setim sta je Lukaku promašivao protiv njih… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 24 Share Posted June 24 Šta se gleda nakon žutih kartona u slučaju istog broja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 24 Share Posted June 24 2 minutes ago, Drug Crni said: Potrošili ste dosta Kviska prethodne 4.godine,jbg. Inače,igra vam je tri utakmice bila gola kurčina. I umalo da prođete sa 4.boda...puno bi bilo ipak..ne može ni Dalić stalno da se provuče.. Jbg, to je nogomet na turnirima. Primili smo 6 komada u skupini. To na turnirima primaju dno ekipe. Znači, ako ne možeš dobit Albaniju, čemu se nadaš? Okrenuti se novim izazovima. Thompson će pričekati SP valjda. Na EP samo sportske tragedije. Doći će valjda i to polufinale jednom. Ovaj put teško i da smo prošli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 24 Share Posted June 24 7 minutes ago, Čvarkov said: Italijani ✅ Španci ✅ Englezi ⏳ Portugalci ⏳ Turci ⏳ Živiš! Šta kažu, koliko promila Piksi sme da ima, kakav je tu uslov? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki1988 Posted June 24 Share Posted June 24 Slusati Joska Jelicica posle ovoga - neprocenjivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted June 24 Share Posted June 24 Španija do sada najozbiljnija repka na EP. Hrvatska i Italija su tu negdje ali potrošili se džokeri u špilu za Hrvatsku. Italijani zaslužili neriješeno. Ende. Kalkulacije me ne zanimaju, samo pobjeda protiv Danske. Može biti da maštam al’ ajde. 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted June 24 Share Posted June 24 Ovo sam ih ja prokleo kad mi sjebaše prelaz u singlu iz 2 u 1 na kladionici protiv Albanije. Iz usta mi oteli pare. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 24 Share Posted June 24 1 minute ago, Barkley#34 said: Šta kažu, koliko promila Piksi sme da ima, kakav je tu uslov? 2 promila za 2 boda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 24 Share Posted June 24 7 minutes ago, Kooineeperk said: A sta ako Poljaci dobiju Francuze? Ah da, izjednacavaju se sa Austrijom i svakako ispadaju. Austrija je jaca tu. A iz E grupe svejedno je sta ce biti tamo treceplasirana ekipa ne moze imati manje od 3 poena. Tesko ce Slovenija izgubiti tri razlike od Engleske, ostalo je moguce. Slovenci nas jedino zaustavljaju 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 24 Share Posted June 24 Šta je to Hrvatska posebno odigrala večeras pa je sad ovo kao neka sportska nepravda? Nije ni Italija nešto pokazala, ali eto remi je skroz pravedan rezultat. Italija je makar dobila Albanija a Hrvatska nije. Mogli su da ne prime ovaj gol na kraju, ali kad se sve sabere odigrali su loše EP i nijesu zaslužuli da prođu dalje. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted June 24 Share Posted June 24 8 minutes ago, Kooineeperk said: A sta ako Poljaci dobiju Francuze? Ah da, izjednacavaju se sa Austrijom i svakako ispadaju. Austrija je jaca tu. A iz E grupe svejedno je sta ce biti tamo treceplasirana ekipa ne moze imati manje od 3 poena. Tesko ce Slovenija izgubiti tri razlike od Engleske, ostalo je moguce. Sloveniju jedan bod najverovatnije vodi dalje, teško da će srljati zbog toga a samim tim je i teško da im Englezi uvale tri komada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 24 Share Posted June 24 2 minutes ago, Gistro Bančo said: Španija do sada najozbiljnija repka na EP. Hrvatska i Italija su tu negdje ali potrošili se džokeri u špilu za Hrvatsku. Italijani zaslužili neriješeno. Ende. Kalkulacije me ne zanimaju, samo pobjeda protiv Danske. Može biti da maštam al’ ajde. 😁 Imate ih. Mitrogol riješava 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted June 24 Share Posted June 24 Al ovaj komentator na RTS-u ono je baš neprofesionalno komentarisanje, ja ne znam kako je na HRT ili gde god kada igra Srbija niti me nešto interesuje preterano... ali ovo je baš neukusno a nije da sam tužan bio kada je pao gol 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 24 Share Posted June 24 8 minutes ago, Čvarkov said: Italijani ✅ Španci ✅ Englezi ⏳ Portugalci ⏳ Turci ⏳ Živiš! Može da se prođe dalje i ako Srbija odigra 1:1 sa Danskom, a Češka 0:0 sa Turcima, nije potrebna baš pobeda Turaka. Samo je potrebno da imaju više kartona od nas, a za sad mi imamo samo jedan više. Gruzija i da odigra nerešeno, ne mogu nam ništa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 24 Share Posted June 24 Pre ce Hrvati da prođu, da im se sve poklopi, nego Srbija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts