Kosjan Willavić Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Greota za Drkusica sto ide, danas je bio fenomenalan 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 4 minutes ago, Čočo said: A što ne igra večeras Spajić? Da je bilo bitno, verovatno bi kiksara igrao, ovako kad je utakmica radi prestiža on sedi na klupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 2 minutes ago, Kosjan Willavić said: Greota za Drkusica sto ide, danas je bio fenomenalan Malo povrede, malo preterano forsiranje Spajića i na kraju je ostao nedorečen. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Znaci nama od startnih 11 veceras na leto ostaju samo Seol, Ivanic, Krunic i moooozda Elsnik? Sumnjam da ce Gutesa dobiti sansu da bude prvi golman, treba nam desni bek (ili levi u zavisnosti gde ce Seol), trebaju nam dva stopera, trebaju nam dva krila i treba nam spic. Lagana prica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Da ne ostane a da nije zapisano, Ivanić igra najbolju partiju od one u Milanu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Lep kraj jednog zanimljivog putovanja 😊 Kangica nam je doneo puno radosti i nekako ide da bude bas ovako veceras. Ivanic mi je bas prirastao za srce, tako nekako tiho svih ovih sezona ❣️ 11 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Potpuno zasluzena pobjeda. Lijepo je zavrsiti LS sa pobjedom, jos u gostima. Da smo igrali sa ovim stoperskim tandemom, bilo bi i vise bodova na kontu. Ovaj tim treba sacuvati i nadograditi. Nazalost, to je za nas naucna fantastika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Rece Markos - lagana prica. Vazda bilo i bice sa nasim fk... Ne ceka nas lepo sutra, to je sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Čestitke momcima. Pobeda je pobeda. Na kraju ostaje zapisano da smo igrali u novim formatu LŠ,da smo dali Studgartu 5 golova, I na kraju upisali 6 bodova uz dve pobede. Da je moglo bolje , verovatno DA, ali sve u svemu lepa kampanja, gde smo gledali svoj klub protiv najjačih ekipa Evrope. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Individualni kvalitet Kange resio mec. Bas lep gol. Seol mu je lepo aisistirao i ovaj ju je poklopio bas fino. 6 poenahmmm. Moralo je vise poena. Nije katastrofalan ucinak ali za mene ipak nezadovoljavajuci. Sve u svemu bolje od prosle godine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Izjava Mirka Ivanića samo pokazuje kakva je on momčina. Naš pravi kapiten. Na terenu i van njega. Nešto najlepše i najskromnije šta sam čuo u svetu fudbala. Ustati i pokloniti se. Mirko Mića Ivanić!!! ❤️ 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejn Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago (edited) Mnogo mi je drago zbog Kijaku-Kijaku brata Edited 19 hours ago by Bejn 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago (edited) Pa ono na kraju kada se sve sabere i nismo toliko loše prošli, ostaje žal za Milanom i Benfikom, ali generalno nismo imalo šanse da prođemo dalje svakako. Edited 19 hours ago by Don Juan 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Klasičan Milojev učinak na kraju. Utisak generalno loš ali opet ne toliko gorak jer se plasirao i nešto opet tu uradio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Na kraju ni 11 bodova nije dovoljno da se ide dalje. Generalno nismo imali šansu, pa ovo dodje naša mera. Izbacili Bode, uzeli 6 bodova, možda je još moglo bod -dva i to je to. ( benfika i Milan, a možda i psv jer smo bili do kraja u igri za bod) ali Generalno to je to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
muzipoz Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 3 hours ago, Markoss said: Terzic da kaze Milojevicu da se polije kofom fekalija na centru Marakane, prvo bi mu gundjao iza ledja jedno dva dana i ogovoarao ga iza svih coskova, a onda bi se polio sa osmehom i pitao: "Jel dobro Terza??". Tako da, to sto Milojevic kaze nema apsolutno nikakvu vrednost. Ako treba da se klima glava, klimace, ako treba da se skloni neko, sklonice ga. Najveci poslusnik medju trenerima i to debelo. Milos Milojevic je bukvalno olicenje autonomnosti za prezimenjaka mu, a da ne pricam o ostalima. Zato i odgovara ovima iz uprave. Uostalom, tog istog Radonjica taj isti Milojevic nije hteo letos, samo sto ga Terza nije ni pitao. Sto tad nije bio faca pa se pobunio i rekao - alo dovode mi igrace koje ne zelim? I sto je pre 10 dana pricao da je Radonjic igrac za Real i Siti? Smesan lik kompletno. I kao takav je opet najbolji trener kojeg mozemo imati 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 6 minutes ago, Мџе said: Klasičan Milojev učinak na kraju. Utisak generalno loš ali opet ne toliko gorak jer se plasirao i nešto opet tu uradio. Pa i nije toliko loš utisak na kraju, osim naravno kiks golova koje smo redovno primali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago 3 minutes ago, Мџе said: Klasičan Milojev učinak na kraju. Utisak generalno loš ali opet ne toliko gorak jer se plasirao i nešto opet tu uradio. Meni nije los utisak za ovu evropsku sezonu. Ja sam mogao da odgledam svaku utakmicu a da nemam mučninu koju sam imao protiv Totenhema i Bajerna. Jedino drugo poluvreme protiv Monaka i prvo poluvreme protiv PSV je nedopustivo bilo. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleksa7 Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago Шест од осам Звездиних противника на крају је завршило на некој од првих 17 позиција! Само ми и Болоња можемо да се "похвалимо" таквом статистиком. Са таквим распоредом, ни математика не дозвољава да наш учинак буде бољи. Вреди запамтити овај податак, па га искористити кад дежурни пљувачи омаловаже ових само шест бодова и само 13 постигнутих голова; и то без да се спомињу пљачке у Монаку и Милану и недостатак среће и сувог играчког квалитета против Бенфике и ПСВ-а. Звезда се није обрукала у овој сезони Лиге шампиона и то је велики напредак у односу на претходне мандате. Осим тога ни њен тренер, ког је све популарније попљувати, се није избламирао кад се узме у обзир да нас је мало ко надиграо и ако ико рутинирао. Његова кривица сигурно да постоји код одабира играча који су нас закопавали у појединим утакмицама индивидуалним грешкама, али системских пропуста је било знатно мање него што се наговештавало пре почетка ове европске сезоне. Сигуран сам да наш тим, чак и да не буде квалитетнији, следеће сезоне може уз повољнији распоред до 10-11 бодова и проласка у наредну фазу. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago Just now, TB Told said: Pa i nije toliko loš utisak na kraju, osim naravno kiks golova koje smo redovno primali. Meni su prve tri utakmice baš razočarenje potogovo jer je posledica nemanja bekova pa smo gledali Elšnika, Olajinku i Rodića na beku. Mislim da su generalno loše spremljene i da je to dosta uticalo na naše samopouzdanje kasnije. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago Dosta dobro odigrano,mogao se i ranije dati gol,Šerif promašio nemoguće. Kanga brat svaki put kad udje sa klupe u Evropi,odmah prangija sa distance.Večeras je fenomenalno pogodio. Šteta što je Drkušić mučio muku sa povredama i što odlazi,večeras je bio dobar,za Spaju kapitena je Alesandro Nesta lično. Očekivao sam ovaj bodovni saldo,smatrao sam 6 do 8 bodova nam je puna kapa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago Kako je Djiga dosao,ne postoji covek koji nije sumnjao u taj transfer Bas opasan igrac a kako je sva prilika da pali zelim mu svu srecu i veliku karijeru. Pravi stoper kakvog nismo skoro imali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
muzipoz Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago 10 minutes ago, Мџе said: Meni su prve tri utakmice baš razočarenje potogovo jer je posledica nemanja bekova pa smo gledali Elšnika, Olajinku i Rodića na beku. Mislim da su generalno loše spremljene i da je to dosta uticalo na naše samopouzdanje kasnije. I sto su nam dva od tri pojacanja dosli nedelju dana pred ls i igrali odmah u prvoj postavi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago 13 minutes ago, Milko Miller said: Meni nije los utisak za ovu evropsku sezonu. Ja sam mogao da odgledam svaku utakmicu a da nemam mučninu koju sam imao protiv Totenhema i Bajerna. Jedino drugo poluvreme protiv Monaka i prvo poluvreme protiv PSV je nedopustivo bilo. Meni su vala one taktičke akrobacije bile baš mučne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago UEFA nagrade za ovu sezonu: Učešće: 18,62 miliona Desetogodišnji koeficijent: 3,11 miliona Market pul: 3,74 miliona Poeni: 4,2 miliona Konacan plasman: 2,32 miliona Ukupno: 31,99 miliona 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts