Marko Posted June 4 Share Posted June 4 2 1 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 4 Share Posted June 4 Čekajući da finale počne.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 4 Share Posted June 4 46 minutes ago, Marko said: Prepravi to Srbi na Nugetlije i Jokicevci. Srbi su od 1 dana uz Doncica osim naravno izroda delgada ali njega mogu da i razumijem, strah je izmakao kontroli jer decko za ovih 6 sezona je napravio dar mar tako da ni 22 sezone nekog nece pomoci kada bude summa summarum 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 4 Share Posted June 4 12 hours ago, Miki28 Teoljub said: 💪💪💪 Lako je njemu, i dalje ima očinsku figuru Lebrona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 4 Share Posted June 4 20 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Prepravi to Srbi na Nugetlije i Jokicevci. Srbi su od 1 dana uz Doncica osim naravno izroda delgada ali njega mogu da i razumijem, strah je izmakao kontroli jer decko za ovih 6 sezona je napravio dar mar tako da ni 22 sezone nekog nece pomoci kada bude summa summarum Miki je li mora ovako? 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 4 Share Posted June 4 4 minutes ago, Horium said: Lako je njemu, i dalje ima očinsku figuru Lebrona Kyrie i Lebron uopste nisu u extra odnosima, cisto PR prica kad se vide i nesto malo popricaju. 2 minutes ago, Don Dusko said: Miki je li mora ovako? Sta je tu pogresno? Taj cio zivot navija protiv Srbije i Srba u svakom sportu, ne znam samo sta sam netacno iznio? Grubo mozda zvuci ali u mom kraju je to od milosti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 4 Share Posted June 4 9 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Sta je tu pogresno? Taj cio zivot navija protiv Srbije i Srba u svakom sportu, ne znam samo sta sam netacno iznio? Grubo mozda zvuci ali u mom kraju je to od milosti Jer je to nesto najgore na svetu Miki. Njegovo pravo. Ne mora se zbog toga nazivati "izrodom". 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 4 Share Posted June 4 1 hour ago, Marko said: @Manu 😂🫶 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted June 4 Share Posted June 4 Bojim se ako krenemo da se prebrojavamo na forumu ko za koga navija sad u finalu biće nas 5 za Boston i to je to 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 4 Share Posted June 4 Prejako 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 4 Share Posted June 4 Teško će mi biti navijati za neki tim u finalu. Ova grupa igrača iz Bostona bi mi bila prezanimljiva da nisu iz Bostona. Sa druge strane, Luka je baš iritantan, da mi je čudno da ga još niko nije nab'o. Iskren da budem, sve mi je jasnije zašto su ljudi igrali prljavo na njemu. I naravno izdajica Irving, koji je ukapirao da nije ništa drugo, nego vodonoša vodećem igraču u ekipi. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted June 4 Share Posted June 4 Kažu Lakersi su na ivici da angažuju Redicka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted June 4 Share Posted June 4 moze kouc redik ako vec ne moze kouc lue. jos da se ratosiljamo kljakavog bezveznjaka i idemo po titulu. u finalu navijamo da obe ekipe izgube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 4 Share Posted June 4 3 hours ago, stefan81888 said: Bojim se ako krenemo da se prebrojavamo na forumu ko za koga navija sad u finalu biće nas 5 za Boston i to je to 😄 Čega je manje, to više vredi, Stefko. ☘️ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted June 4 Share Posted June 4 i naravno tim delgado, uvek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 5 Share Posted June 5 od prvog dana uz Dallas Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 5 Share Posted June 5 Uzece Boston, prilicno sam uveren. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 5 Share Posted June 5 13 hours ago, Miki28 Teoljub said: Prepravi to Srbi na Nugetlije i Jokicevci. Srbi su od 1 dana uz Doncica osim naravno izroda delgada ali njega mogu da i razumijem, strah je izmakao kontroli jer decko za ovih 6 sezona je napravio dar mar tako da ni 22 sezone nekog nece pomoci kada bude summa summarum Nisam ni ja uz prgavog Slovenca. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 5 Share Posted June 5 Pretvaramo se u takozvane Doncicevce braco takozvani Jokicevci! 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 5 Share Posted June 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted June 5 Share Posted June 5 11 hours ago, Skyglider said: Kažu Lakersi su na ivici da angažuju Redicka Morace se mjenjat avatar 😄 Ko god da je doveden sad da LAL vodi je ono predodredjen da bude zrtvovan i da failuje pa sa razlogom nije bilo previse kandidata za taj posao. Zao mi donekle jer mi je JJ gotivan da ovako se na njega svali sve za te eventualne neuspjehe koji ce da uslijede no kad se vec sa Lebronov uhvatio i kroz podcast i sad ko coach, nek se nada da ce ga imat u vidu da kad ocekivano posle igracke karijere uzme tu expansion fransizu u Vegasu njega dovede da tu bude trener, a ovo u LAL da mu posluzi da se tu malo uci zanatu 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 5 Share Posted June 5 13 hours ago, stefan81888 said: Bojim se ako krenemo da se prebrojavamo na forumu ko za koga navija sad u finalu biće nas 5 6 za Boston i to je to 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 5 Share Posted June 5 Saciri > konjostip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 5 Share Posted June 5 1 hour ago, Problem sa licnim greskama said: Pretvaramo se u takozvane Doncicevce braco takozvani Jokicevci! Himna prebega Moj ocka ma konjicka dva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 5 Share Posted June 5 @Miki28 Teoljub jel' ovo sa JJ Redickom gotova stvar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts