СтелаРоса Posted February 6 Share Posted February 6 2 hours ago, robespierre said: Legendo trpiš i prihvataš Čovića 13 godina zbog kupa, klsa i aba lige (kad ne ukradu). Ali ovi sledeći, e to je već dlaka u supi. Ne govorim uopste o njihovim licnostima nego o nacinu na koji ce da nam funkcionise i da se finansira klub. I ove sezone mi je vec postalo malo bljutavo kada je uletela veca lova u klub i cekao sam da se kompletira roster da odlucim da li cu uzimati sezonsku. Da smo letos na sva ona pojacanja doveli jos i Ntilikinu i Sengeliju to bi preslo granice onoga kako ja gledam i shvatam ovaj klub i sigurno sezonsku ne bih uzimao. Ne zelim da nam se na leto dovede 10 top igraca novcem iz drzavne kase. Ovaj klub za mene predstavlja mnogo vise od nekog top8 ili trofeja i ne bih mogao bilo sta da prihvatim samo zarad rezultata. Covic je bitanga i to uopste ne sporim, vreme mu je da napusti klub, ali fokus mi je na nacinu na koji se finansiramo i rosteru koji sklopimo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 6 Share Posted February 6 (edited) 1 hour ago, dex said: Vezano za novu upravu.Bice postavljena marioneta poput Ostoje, jos Sns kadra u upravi, a kada jednom budu otisli crta se da ce opet kosevi na dobos.Voleo bih da gresim i voleo bih da se tom scenariju suprotstavimo ukoliko je moguce. A ovi trenutni kadrovi su šta anti sns Edit: Mislim ako već mora da bude neka SNS glava i da bude sve kroz državu daj nek bude bar neko ko se neće mešati u stvari o kojima nema pojma pa da bar zaličimo na neki ozbiljniji klub a ne da gledamo cirkus kao poslednjih 7-8 godina. Edited February 6 by Урош19 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted February 6 Share Posted February 6 Toma Mona, idelna spodoba za nas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted February 6 Share Posted February 6 Baskonija sigurno ne dovodi igrače po principu našeg FK,ko dobro odigra protiv nas,odmah da ga dovedemo. Oni njega prate dok je igrao u Manresi,samo što se letos poklopilo da im je dostupan,i nisu pogrešili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted February 6 Share Posted February 6 А ово што се провлачи код неких да се Човић шатро још од раније одупирао СНС-у је у рангу комшија да су опозиција 3 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted February 6 Share Posted February 6 3 minutes ago, berti said: Toma Mona, idelna spodoba za nas. Da dobijemo nadimak balkanski manekeni 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted February 6 Share Posted February 6 44 minutes ago, Chaos Is Me said: Izgleda da ti nisi gledao uopšte Monako prošle sezone. Lik se raspadao tamo, ispod 50% za 2 i nijedna (nula) pogođenih trojki cele sezone u EL. Moneke nije znao gde tera u Monaku, imao je dvocifreni indeks na samo 2 od 16 evroligaških utakmica prošle sezone, to su neke Deki Davidovac teritorije. Svaka čast ako si ti video nešto što niko nije. Aha, znači statistika kaže da je imao uticaj na tim nešto kao Stefan Lazarević? Jedno je da napišeš da je imao slabiju sezonu, a drugo da je bio očajan. Evo, npr. Despot igra na istoj poziciji i imao je više ubačenih trojki od Monekea prošle sezone. Zaključak, statistika kaže da je on bolji igrač. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted February 6 Share Posted February 6 2 minutes ago, suptil said: Da dobijemo nadimak balkanski manekeni 😄 Таман да се апдејтује: Није Версаће,није Армани,то је дрес Звездин,ви монакени! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex Posted February 6 Share Posted February 6 Ne mislim da sadasnja uprava nema veze sa Sns-om.U okviru sire slike sve se desava iz odredjenih razloga jer jedan covek meri rejting i pravi odredjene kontrateze izmedju dva kluba, da ne bi izgubio niciju podrsku u potpunosti.A kadriranje grupa navijaca verovatno vrsi Novak Nedic (ili kako god se zvao taj lik). Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 6 Share Posted February 6 Haha volim sto se ovo siri da se vidi koliko su glupi 9 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted February 6 Share Posted February 6 1 hour ago, Miki28 Teoljub said: 3.9 poena i 3.1 skokova za 12 minuta po mecu, sjajan ucinak. Odigrao mec sezone protiv Baskonije, to ga preporucilo bivsem treneru Baskonije. Znaci Partizan ce nam preuzeti Gilespija, ako ga ne produzimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted February 6 Share Posted February 6 Pitam baš sad ženu što je zagoreo ručak. Samo reče: "Duško kriv". 2 1 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted February 6 Share Posted February 6 3 minutes ago, Čvarkov said: Pitam baš sad ženu što je zagoreo ručak. Samo reče: "Duško kriv". Dušku je ponuđeno da se smanji ringla sa šestice na četvorku, ali je on odbio. 2 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted February 6 Share Posted February 6 14 minutes ago, srlepajce said: Haha volim sto se ovo siri da se vidi koliko su glupi I posle se ljudi pitaju zasto neki igraci ne zele da dodju kod nas.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 6 Share Posted February 6 14 minutes ago, srlepajce said: Haha volim sto se ovo siri da se vidi koliko su glupi Jel može neko ovom četničkom vojvodi da pojasni da je danas 2024. godina i da se sva sranja koja on iskenja na svoja usta veoma brzo prošire internetom. Zanimljivo, još nije u upravi a već nas bruka. 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 6 Share Posted February 6 Koja kvota da ce Moneke prokomentarisati? 😁 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted February 6 Share Posted February 6 Imali smo tim za f4 slusajuci Covica i Gurovica, ali taj zli Dusko sram ga bilo 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 6 Share Posted February 6 Koliko je jadno ovo da svaljujes krivicu za svoje neuspehe na coveka koji je par hiljada km daleko a uz to jedan veliki gospodin, pa verovatno ne zeli da prlja ruke sa Gurovicem ili ulazi u to blato. Bas je kao Gangula, fali samo jedan Sefik da prevaspista i ovog njegovog kosarkaskog pandana. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 6 Share Posted February 6 9 minutes ago, Čvarkov said: Pitam baš sad ženu što je zagoreo ručak. Samo reče: "Duško kriv". Kriv i za ljubavne probleme Nemanje Bjelice Kad se setim natpisa samo da ode Dusko i vraca se treninzima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 6 Share Posted February 6 11 minutes ago, Čvarkov said: Pitam baš sad ženu što je zagoreo ručak. Samo reče: "Duško kriv". Sta sam ti ja kriv majke ti? :D 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 6 Share Posted February 6 (edited) Što ne kažu kad su se raspričali, ko je doveo Davidovca i produžio Mitrovića, Lazarevića, Kuzmića i Lazića? Kad ode bagra imaćemo više resursa i za bolje trenere ovako nam ni jedan kvalitetan čovek neće doći. Edited February 6 by Čočo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted February 6 Share Posted February 6 Just now, Don Dusko said: Sta sam ti ja kriv majke ti? 😄 SKANDALOZNO Čvarkov napao makazama Don Duška zbog ručka. 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 6 Share Posted February 6 3 hours ago, MarkoKep said: https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2024&mm=02&dd=06&nav_id=2477248 Kakva je ovo promaja u glavi... Taj Petkovic je ocigledno seljacina na kub, ali nije ni Bjelica cvecka niti je neduzan u toj prici. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 6 Share Posted February 6 Just now, Čočo said: Što ne kažu kad su se raspričali, ko je doveo Davidovca i produžio Lazarevića, Kuzmića i Lazića? Kad ode bagra imaćemo više resursa i za bolje trenere ovako nam ni jedan kvalitetan čovek neće doći. Brisao onaj balvan sva pitanja tog tipa Ali jasno da je njih Dusko hteo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 6 Share Posted February 6 25 minutes ago, Čočo said: Što ne kažu kad su se raspričali, ko je doveo Davidovca i produžio Mitrovića, Lazarevića, Kuzmića i Lazića? Kad ode bagra imaćemo više resursa i za bolje trenere ovako nam ni jedan kvalitetan čovek neće doći. To sam napisao sinoc nakon one emisije gde je gostovao... em sam trulom Telekomu zbog toga uplatio opciju vracanja gledanja od 100din/mesecno em sam protracio sat vremena slusajuci kako ni na sta nije odgovorio. A bio je pitan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts