Jump to content

dex

Član foruma
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dex's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Collaborator
  • Reacting Well
  • First Post
  • One Month Later
  • Dedicated

Recent Badges

82

Reputation

  1. Eno nam se Neda izvinjava za timski nedopustivu partiju.Vec vidim da ce da natrpa Zadar.Zalgiris ce preskociti.
  2. Sta je sa malim Miladinovicem?Izuzetan talenat.Do duse hvalise ranije i Gorfica i Katica, pa ne bi nista od njih.
  3. Ne mislim da sadasnja uprava nema veze sa Sns-om.U okviru sire slike sve se desava iz odredjenih razloga jer jedan covek meri rejting i pravi odredjene kontrateze izmedju dva kluba, da ne bi izgubio niciju podrsku u potpunosti.A kadriranje grupa navijaca verovatno vrsi Novak Nedic (ili kako god se zvao taj lik).
  4. Vezano za novu upravu.Bice postavljena marioneta poput Ostoje, jos Sns kadra u upravi, a kada jednom budu otisli crta se da ce opet kosevi na dobos.Voleo bih da gresim i voleo bih da se tom scenariju suprotstavimo ukoliko je moguce.
  5. Tvoja pretpostavka je ocito da ja to ne znam.Znam i da je Radmanovic bio pod njihovom lupom kao i Aleksic, pa nisu otisli tamo.Da ne mesamo zvezdastvo i lojalnost sa ucinkom i nacinom igre, za koji rekoh da mi se nije svidjao i ne svidja ni sada.
  6. Ja ne targetiram nikoga.Zna se sta treba da isporuci magacioner koji ima platu 300 evra, a sta sef racunovodstva koji ima 1000.Oboje su radnici, obeje primaju platu, oboje imaju odgovornost ali im ona nije istog nivoa.Da ne bude da negin ni trpam, Nedovicev stil kosarke nisam cenio ni u prvom mandatu, a ni sada nisam fan njegovog lezernog i neodgovornog odnosa.Da li ima gorih generalno od njega?Naravno da da.Ima dosta kandidata.Uvazavam tvoj stav sta je tebi bitno.Ocekujem da uvazavanje bude obostrano.A ako bi da teramo mak na konac njegiv sut za pobedu je vazan jer je u prvom evroligaskom duelu.Kosevi Vilijamsa i Gudurica su bili za titulu.Kao i Beronov uostalom.
  7. Mislim da to vec spada u kategoriju nekorektne polemike.Ali ti valjda znas zasto.
  8. Tako je.Svasta mozemo podvesti pod istorijom.
  9. Jedne Sns clanove menjaju drugi Sns clanovi.
  10. Vidis kako se ljudi razlikuju.Meni eto u secanju Vilijams i 17 u nizu i Guduricev za pobedu.
  11. U Zvezdinoj istoriji ima bar 20 znacajnijih kosarkasa koji su Zvezdi doneli vise nego sto bi Nedovic da dozivotno igra za Zvezdu.I stvarno bih zavrsio sa njim.
  12. Iz ove perspektive je potpuno nebitno.
  13. Zaista nemam nameru da ulazim u polemiku.Kada nije trebalo ili nije bilo bitno sut za 3 mu je bio 6/7 a kada je trebalo bio je 0/4. 6/11 je odlican procenat ali ga nije bilo kada je bilo potrebno imati ono nesto sto neko ili ima ili nema.Toliko o Nedovicu.
  14. Tek uvid u roster mi je dao odgovor da je ovo bilo bez Pantera i Douzera ako se dobije ok...ako ne opet ok.Cuvamo se za EL.
×
×
  • Create New...