Mirage93 Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) 4 minutes ago, Stefi88 said: Koliko je los Yago boze, on ne vidi kos uopste... Uzas. Bitna pobeda, mogao bi Teo da odmori protiv Borca, valjda Yago aba ligu moze da igra... Ne vidim gde bi mogli pojacanje da dovedemo, puni smo, a sada je dobra hemija u Ekipi... Bez uvrede brate moj, ali sa ove dve recenice si pokazao da se ama bas ni malo ne razumes u kosarku, bas ic. Jago je doveden ovde kao treci plej. Za ono sto treba da igra, igra odlicno, nije on kriv sto je dobio 3 puta vecu ulogu. Ali ajde, moderno je pljuvati po njemu i Nedovicu. Ovo za pojacanja ne bih komentarisao uopste jer nema potrebe. Edited January 11 by Mirage93 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) Miloše, odvedi Ilajdžu nakurve. Pogin'o sa vama. Momci još jednom hvala za ovo ❤️ Džukelo udbaška odjebi! Edited January 11 by Molina23 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Систем те лаже Posted January 11 Share Posted January 11 Браво за екипу, која је доказала да је непредвидљива. Нејпир је штеточина који вуче екипу у амбис. Победа ми је још дража због њега. Секторе, признај да је Деда био фактор x.😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 11 Share Posted January 11 Ova 3 od poslednja 4min gde smo igrali bez pleja mi je delovalo kao srpski fudbal i mentalitet jednog Vladana Milojevica (ili random srpskog trenera) - branimo rezultat. Znaci sve karte na odbranu, branimo +10 na 4min, pa sta bude. Hanga i Lazic. Deda kao da pripomogne, a niko tu ne moze nista da organizuje - ni Hanga ni Deda. Sreca da je Lazic dobio 5. faul pa do tada prilicno los Milos usao i resio stvar. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted January 11 Share Posted January 11 Bukvalno je nebitna pobeda jer ako je Nedovic out ostajemo sa.. Ako se 2 pojacanje sutra ne pojave na treningu, cao zdravo Teo, Jago NIKO Hanga, Lazic, Gedraitis Davidovac (gore neko niko) Mitrovic Bolomboj, Gilespi 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted January 11 Share Posted January 11 6 minutes ago, Stefi88 said: Koliko je los Yago boze, on ne vidi kos uopste... Uzas. Bitna pobeda, mogao bi Teo da odmori protiv Borca, valjda Yago aba ligu moze da igra... Ne vidim gde bi mogli pojacanje da dovedemo, puni smo, a sada je dobra hemija u Ekipi... Covicu, brate mili, aj molim te mani se ovog foruma 4 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted January 11 Share Posted January 11 @Dropkick Murphys 😉 Lozenje! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 11 Share Posted January 11 5 minutes ago, Knipex said: Tačno sam pomislio da se Nedović sjebao prilikom onog zakucavanja u kontri jer je bilo baš čudno, jedva ušla lopta jer je zakačio prvi obruč pa se posle zateturao. Sad Ilija priča isto. Valjda nije ništa strašno. Ja iskreno nisam iako je pomalo bizarno izgledalo to zakucavanje..ali jesam pomislio kako se skoro povredio u onom doskoku..kad ono izgleda da stvarno jeste Neverovatno koliko je staklen i malerozan. Želim mu brz oporavak. Mi igramo sa mnogo oscilacija..bukvalno se ne zna u kakvom izdanju ćemo se pojaviti na terenu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 11 Share Posted January 11 Kako se prodrao Rokaas 🤣 6 1 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted January 11 Share Posted January 11 Ps: onog momenta kad je Nejpir gurnuo Hangu znao sam da dobijamo. Hanga po stoti put pokazao sampionsko srce, alal vera njemu i celoj ekipi 24 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted January 11 Share Posted January 11 Kakva smo mi luda družina... Ne zna se ko je luđi navijači ili igrači Crvene zvezde... 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted January 11 Share Posted January 11 Ja iskreno nisam iako je pomalo bizarno izgledalo to zakucavanje..ali jesam pomislio kako se skoro povredio u onom doskoku..kad ono izgleda da stvarno jeste Neverovatno koliko je staklen i malerozan. Želim mu brz oporavak. Mi igramo sa mnogo oscilacija..bukvalno se ne zna u kakvom izdanju ćemo se pojaviti na terenu.Još ja pomislim što ide na kucanje, povrediće se bezveze, što ne položi ..Boki imao bar 5 top ten poteza večeras. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 11 Share Posted January 11 24 6 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 11 Share Posted January 11 Prastajte ali ovo mi najdraza pobjeda ove sezone. Naucen sam da ne mrzim ali Voldemort hmmm Jos iednom bravo momci. Kako su se borili i pored svih problema i gluposti, kapa dolje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 11 Share Posted January 11 Zasluzio je Gilepsi da se nadje na parketu u drogom pol. Ne znam zasto je cedio Bolomboja 33 min. Al dobro, Boki se napunio snage(zlobnici bi rekli da je bio na godisnjem nedelju dana)😏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted January 11 Share Posted January 11 5 minutes ago, Kooineeperk said: Ova 3 od poslednja 4min gde smo igrali bez pleja mi je delovalo kao srpski fudbal i mentalitet jednog Vladana Milojevica (ili random srpskog trenera) - branimo rezultat. Znaci sve karte na odbranu, branimo +10 na 4min, pa sta bude. Hanga i Lazic. Deda kao da pripomogne, a niko tu ne moze nista da organizuje - ni Hanga ni Deda. S druge strane, imam utisak da da se igralo još pet minuta, oni ne bi dali tih 10 poena koliko su bili u zaostatku. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 11 Share Posted January 11 Mora se priznati da je bar deset posto Teove asistencije zacinio Ilija Kovacic🤷♂️ 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fromthecorner Posted January 11 Share Posted January 11 Ono sto je bitno da mi imamo do kraja 3 vise domacinstava nego gostovanja, treba to iskoristiti. Ako na Baskoniji napravimo atmosferu kao na derbiju nemaju šanse ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 11 Share Posted January 11 Koliko volim Gidru 5 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted January 11 Share Posted January 11 Јурохупс на Тњитеру јавља да је Јанис рекао за Тобија и Недовића да имају "muscle problems". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted January 11 Share Posted January 11 Slika koja govori vise od reci, Covicu nabijem te na kurac. 16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted January 11 Share Posted January 11 27 minutes ago, nunilo said: DzabA pada u ponedeljak, stativa. pa nije posno valjda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted January 11 Share Posted January 11 I Real je ispostovao, jos braca i Makabi sutra i tu smo 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted January 11 Share Posted January 11 Da, gledam Ilijin izveštaj o gradskom prevozu u Milanu, sto pitaš? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dundermifflin Posted January 11 Share Posted January 11 3 minutes ago, Cavani said: Slika koja govori vise od reci, Covicu nabijem te na kurac. Eh sada nam pokazi poziciju 5 pa da vidimo. 2 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts