Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

5 hours ago, oʞɐdoɐu nɾ said:

Pečat na najodvratniju sezonu u EL bi mogao da bude pobeda u Istanbulu, koju ama baš niko ne očekuje. Medjutim, verujem da će gazda deliti premije da se ne zapinje. 

 

Igraci u fazonu:

 

patrick-melrose-spending.gif

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, СтелаРоса said:

Nemam informacije, ali mi sva logika govori da smo bili blizu Sengelije i da je Duskova procena bila da ga cekamo i ne potpisujemo Monekea koji je prosle sezone (koja mu je ujedno i jedina u EL) imao 13 minuta i 4 poena u proseku. Sa Sengelijom se izjalovilo, a Moneke je u medjuvremenu potpisao za Baskoniju.

Moneke je potpisao za Baskoniju 19. jula. On reče da je samo od njih dobio ponudu, što je po meni sasvim realno jer ako se vratimo na taj period kada je on realno bio "mačka u džaku" onda je sasvim drugačiji pogled na stvari nego sada kada je on eksplodirao. Najlakše je koristiti naknadnu pamet i sa vremenske distance nekoga kritikovati.

 

Baskonija je oduvek imala odlične skaute.

  • Like 16
Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, fasper said:

Izgubiti od Splita da bi se sastali s njima u 1/4 finalu?

Ili dobiti Split da idemo na Studentski centar?

Pitanje je sad.:-)

Kec ko kuca. Shorter i Sullivan nas resavaju, a onda ce se druga ploca vrteti protiv njih u plej-ofu. 🤣

Link to comment
Share on other sites

Ja baš mislim suprotno od velike većine.

Mislim da ukoliko kojim slučajem tokom utakmice uspemo da budemo u egalu( što je veoma malo verovatno), zapećemo svim silama da probamo da pobedimo kako bi se Robotičar narednih 7-8 dana busao u grudi i gostovao po svim redom jutarnjim programima i objašnjavao kako je veći Srbin od Najvećeg Srbina u istoriji, i kako se Zvezda bori za dobrobit srpske košarke… 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, City said:

Da, da..morace zestoko da im plati da ne oduvaju rutinski Larkina, Clyburna...i ostalu boraniju iz Efesa.


Verovatno nisi gledao utakmice sa npr. Barsom, gde smo bili egal do kraja, izgubili 5 razlike, pa sa Olimpijakosom dva puta egal, pa Fener razbili 30 razlike kući i dobili 9 razlike u Carigradu. iako su to trenutno bolji timovi od Efesa. Ali dobro, barem si pokušao da ispadneš duhovit. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

34 minutes ago, Kooineeperk said:

Kada se iz Turske vratimo kao pobednici, svima vama koji se sad sprdate bice krivo sto ste momke ovako ispratili na put za Stambol... 

 

 

  Reveal hidden contents

 

 

 

Hahaha kunem ti se da nisam otvorila ovaj spojler 😂

Link to comment
Share on other sites

Covic opet u svom elementu:

 

Quote

„Nama je sezona loša sa aspekta Evrolige iz jednostavnog razloga što nismo imali sreće, a sa druge strane u skautingu smo napravili greške oslanjajući se na iskusnog trenera i čoveka koji jako dobro poznaje košarku Duška Ivanovića. Šabaza Nejpira smo doveli da bude prvi plejmejker, a on nije bio ni peti. A kad vam se sruši kuća na pleju onda znate šta se događa. S tim što je Jago doveden da bude treći plej, pa je postao prvi. Pratilo nas je i mnogo povreda, nismo imali dovoljan stepen posvećenosti u skautingu i platili smo cenu tih promašaja preko Evrolige“, rekao je Čović

 

Dakle, za sve blamaze ove sezone je odgovoran samo trener.

 

Quote

Prvi čovek crveno-belih kaže da je Beograd zaslužio da ima dva evroligaša.

„Moramo da se borimo za našu poziciju. Zašto Beograd ne bi mogao da ima dva evroligaša, a Atina može.

 

Mozda zato sto su klubovi iz Atine u vlasnistvu dve bogate porodice? Kada Covic iz svog dzepa bude davao 15 miliona evra za napad na F4 EL, onda neka se igra menadzera i zahteva da mu se da A licenca.

 

Quote

Zašto bismo patili što naši zapadni susedi ne razumeju, neće i ne žele da razvijaju košarku. Slažem se, Cibona je veliko ime. I Olimpija je veliko ime, bez dodatka Cedevita. Oni su nekad bili evroligaši, neka sad ulože, neka se angažuju oko toga.

 

Ako nemaju hleba, neka jedu kolace.

 

Quote

Beograd ima dva evroligaša i mislim da mnogo doprinosimo – i Zvezda i Partizan. I ne vidim razlog da se stalno svađamo. Uvek smo gurnuti u sudar Zvezde i Partizana. ABA liga treba da bude kreirana onako kako se dogovore ta dva kluba, pa nek je zovu velikosrpskom ABA ligom i nek joj precrtavaju znak! Ako smo velikosprski, nemojte da igrate sa nama. Nemojte da se bavite nama, pustite nas, mi smo zaostali, primitivni i šta sve već. E, sad će da se ’upale’ oni, koji se bave nekim drugim disciplinama koje nisu olimpijske – to je nacionalizam, šovinizam… Mislim na ove sa novom disciplinom autošoviniste.“

 

Dnevna doza nacionalistickog busanja u prsa jer je SNS odlucio da pokaze na evropskoj klupskoj kosarci koliko je Srbija jaka i silna (na srecu ili nazalost, za sada su samo uzalud bacili milione evra na jedan plasman u TOP8 EL). Ovo oko kreiranja ABA lige kako se dogovore bahati celnici dva kluba me podseca na ideju da se Jugoslavijom treba upravljati iz Beograda i da svi treba da slusaju sta Srbi imaju da kazu - znamo kako se to zavrsilo.

  • Like 4
  • Thanks 1
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Cinjenica da Covic sa osmehom najavljuje ko ce ga naslediti mozda vec sledece sezone me ne raduje uopste. Po mom misljenju to znaci da nas sledece godine ne ocekuje veci budzet nego ove. Da se ocekuje veci budzet sledece sezone Coviceva sujeta ne bi pustila da neko ima vece sanse sledece sezone da napravi ono sto on nije mogao napraviti ranije sa manjim novcem.

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, ErxaCZV said:

Da li neko zna da li ce danas debitovati Thompkins? Hvala

 

Prlina pise da je otputovao i da ce igrati, a da su u Beogradu ostali Teo, Gidra i Dzoel.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

45 minutes ago, ErxaCZV said:

Da li neko zna da li ce danas debitovati Thompkins? Hvala

Можда данас. Колико сам начуо ми њему плаћамо само рехабилитацију, а уколико буде иоле спреман за озбиљнију кошарку, потписаћемо уговор за нову сезону.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Da li Tompkins ima pravo danas da nastupa za nas s obzirom da mu danas ističe ugovor? Ili smo već produžili ugovor a samo se čeka da nas sutra obaveste. 

Elem, danas Tompkins daje 25p, Čović ga potpisuje na 2.godine.

Edited by Čočo
P. S. Kako se čuvaju Teo, Bolomboj i Rokas za Efes. Toliko o putu u Stambol sa namerom da se izgubi.
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Darko said:

Kada će da zaigra Top? 4-6 nedelja odsustva ode na 3+ meseca.

U zavisnosti od trenutka kada zaigra napokon cemo uspjeti da damo odgovor na enigmu proslog vijeka. A to je koliko je jedna nedelja trajala kod Maja. Naime, do sada se vjerovalo da je jedna nedelja za njih predstavljala duplo, ali posto se Top i dalje nije vratio, postoji mogucnost da im je nedelja na kraju ipak trajala duze. Kada se ustanovi nedelja kod Maja, bice moguce dati odgovor koliko im je trajao jedan dan, sto je krucijalno zbog mogucnosti konacnog odredjivanja smaka svijeta koji je prema prvobitnim kalkulacijama trebalo da bude 21.12.2012. Svi znamo da se to tada nije desilo sto je dovelo u pitanje teoriju o duplom racunanju nedelje. Izgleda da je ipak vise od toga. 
ono sto mene najvise plasi je da za kalkulacije ne bude prekasno i da sa stupanjem Topica na parket ne padne dan koji su Maje oznacile kao smak svijeta.

  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...