Jump to content

fasper

Član foruma
  • Posts

    454
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by fasper

  1. Stvarno je bas jeziv Sferopulos. Sama pojava tokom utakmice, drzanje, govor sve je nekako jezivo, neprijatno da se gleda i slusa.
  2. Obrazlozenje mi je da kad god je tvrdo muda mu se stegnu.
  3. Himara 4/18 😂 Ali ne razumemo se mi u kosarku, ipak on igra odlicnu sezonu.
  4. Znate, Nedovic igra odlicnu sezonu. Znate, vi cigani se ne razumete u kosarku. Doci ce opet neki momci posle ove utakmice da vam objasne kako Nedovic igra odlicnu sezonu.
  5. Koja je poenta Lazarevic pre Smarta? Da sutira ove centarsuteve na vrh table sa trojke? Da svaku odbranu igra rukama ali je ovo ABA pa mu ne sude bar tri faula u svakom napadu. I takav igrac pre Smarta? I Sferopulos slobodno neka kupi prnje, na kraju sezone da se ne ljubimo.
  6. Daj samo da se zavrsi ova sezona da ne gledam vise ove bezmudase u Zvezdi. Na celu sa ovim najvecim na klupi. Samo neka on ode pa ne mora niko da dodje, neka samo njega vise ne gledam ovakvog bez emocija. Tuzna tuzna sezona u svakom smislu. A posto ostaje Covic i dalje da jase ocekujem i sledece sezone istu pricu.
  7. Davidovac, Ilic Mitrovic, Plavsic, Bolomboj Centarska linija taman za Evrokup.
  8. Bukvalno. Kad pogledas ± ima najgori u ekipi, skoro uvek. Da ne pominjemo da odbrana svaki ali SVAKI put puca na njemu.
  9. Navijaci kosarkaskog kluba Crvena zvezda su idealni navijaci za Nebojsu Covica. Kad bi nekim slucajem on sam pravio navijace po svojoj meri kapiram da bi napravio losije po njega od ovog sto ima sada. Ne znam koliko dublje treba da gurne prst u oko navijacima da bi oni konacno reagovali. Do sada nam je nabio ne samo prst, vec celu saku, javno svaki drugi dan nam se smeje u lice i sprda nas, ali avaj...mrtvo puvalo smo mi. Realno i ne zasluzujemo boljeg od Covica sta god ko pricao. Bukvalno Vucic ce da padne sa vlasti jednom ali doktor masinstva ce da jase i dalje.
  10. Sve nekako ali Sferopulos je bas sramotan. Cela njegova pojava kad ga gledas sa tribine nikako ne uliva poverenje. Bukvalno da ga zazalis kad ga vidis onako jadnog, nit reakcije nit emocije, ravna linija od prvog do poslednjeg minuta. Cista silazna Lesora sad na kraju umesto da napravi pritisak, da napravi tu usranu tehnicku on ko neka devojcica. Da prostis ebes ti takvog trenera. Nije on za ovaj mentalitet ovde.
  11. Stojiljkovic, Causic, Meleg, Ebisilio, Kafu, Van la para, Kanjas, Jirka, Zander, Sumaila, Garsija. I Miloje je imao bas mnogo promasaja za nepune dve godine prvog mandata.
  12. Jedini gori igrac od Serifa je Kraso. Kakva je ono nonsalancija i bol u k. Pa ja na terminu u balonu igram ozbiljnije i sa vise zara. Trebalo bi neko da mu skrene paznju gde je dosao. Olajinka i Serif se makar bore, trce a ovaj...
  13. Da je usla ona Stameniceva u 3. minutu bilo bi 4:0 do poluvremena. Otvorili bismo ih na vreme i ubili iz kontri. Ovako ostaje u domenu sta bi bilo kad bi bilo.
  14. Pismen stoper uz Dragovica Levi i desni bek Umesto Kange neko Rasan strelac u napadu I na leto ta ekipa moze daleko u Ligi Evrope. Milojevic pokazao da odlicno sprema utakmice. U prvom mandatu od govana pravio pitu a a veceras utisao sve one koji su sumnjali da ce da izadje da igra na nulu. Jedino jos da je on usao veceras da utera loptu u mrezu. Jedina zamerka morao je od starta Mimovic umesto Mijailovica. Mijailovic nije fudbaler a svakako nije bek. Imao sam skepse prema Miloju ali ovo veceras sto sam video me odusevilo. I do crvenog smo bili mnogo bolji a posle crvenog smo ih razneli. Ako ovako budemo igrali i u buduce nema zime. P.S. penal Antica nad Serifom kao kuca!
  15. Bukvalno. Mene je sramota sto pojedini odavde navijaju za isti klub kao ja. Koja kolicina autosovinizma!
  16. Dobro ste se setili. Vazno da kad se vredja Pukl ili tako neko veoma ste azurni za kaznjavanje i banovanje. A ovamo se nedeljama tolerise vredjanje trenera Zvezde.
  17. Jedna stvar je da li ti se svidja nacin igre, to je individualno. Ni meni se ne svidja iskreno kako Milojevic igra ziheraski. Ali da ti najuspesnijeg trenera Zvezde od Barija nazivas pogrdnim imenima i vredjas. Trenera koji je najzasluzniji sto uopste igramo Evropu, pre njega su Grofa tovarili Kairat, Sasuolo i slicni na sred Marakane. A najgora stvar je sto moderacija dozvoljava da se takav trener naziva raznim imenima. Nemam reci iskreno...
  18. Nisam ispratio, jel od sad dozvoljeno da se na forumu vredja i naziva Sisoje i slicno? Cisto da znam ako je doslo do promene pravila foruma?
  19. Jbt Zeljko Obradovic je tri puta u roku od mesec dana izgubio od ove grupe gradjana!
  20. Rutinski nas dobili kao da je prijateljska negde na Kipru u julu mesecu. Sreca pa ih mrzelo da se cimaju inace bi nam ubacili 120+ lagano. Ne postoje vise reci kojima bih vredjao Nedovica. Nije problem u igri koliko je sramotan njegov stav na terenu. Proslogodisnja Zvezda bi ovu sad otresla 20 razlike.
  21. Nemoj tako, ovde neki tvrde kako on igra dobru sezonu. Uprkos nama hejterima.
  22. Sta smo mi Bogu zgresili pa da gledamo ovog luzera u Zvezdi. N.N 26
  23. Nemanjica se izmakao Edvardsu da slucajno ne napravi faul.
×
×
  • Create New...