Howie Roseman Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 (edited) 12 minutes ago, božija noga said: Simonović na spisku https://www.euroleaguebasketball.net/euroleague/news/top-10-signings-from-the-nba-to-the-euroleague-this-summer/ Pa kad je samo 10 igrača i došlo iz NBA u EL. Edited September 28, 2023 by Howie Roseman 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 16 125 prodatih sezonskih karata. Svaka čast Cigani! 4 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 16 125 prodatih sezonskih karata. Svaka čast Cigani! Za Maru? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 Koliko znam, ne postoji problem na relaciji Dusko - Bjelica. 19 2 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 35 minutes ago, Markoss said: Koliko znam, ne postoji problem na relaciji Dusko - Bjelica. Hvala. I sta je onda fora u pisanju poluinformacija i dezinformacija? Razmisljajte pre nego sto napisete nesto. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 mogu i poverovati da Belom Dusko ukaze da treba da popravi fizicku spremu ali u price da bi ga izbacio iz ekipe i sl. ne mogu nije izbacio jednog Raduljicu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 (edited) Razumem sve ali brate ajde malo iskulirajte sa rekla kazala pricama(popodne je Guru reagovao).. Ili recite tacno sta se desava(ako imate info) ili nemojte pa da se ovde okolisava i razvodnjava tema. Smatrajte da je ovim diskusija oko Belog i njegovog odnosa sa Duskom i nacin treniranja zavrsena. Edited September 28, 2023 by Don Dusko 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 (edited) 2 hours ago, Dropkick Murphys said: 16 125 prodatih sezonskih karata. Svaka čast Cigani! Tek sad sam skontao kontekst, a taman da pohvali. Fuck. U ostalim vestima...Neda i Teo na koncertu u cetvrtak uvece, utakmica u subotu i to gostovanje. Da, zaista stroga disciplina kod Duska. https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1835064/Nedovic-Teodosic-koncert-Aleksandre-Prijovic.html Edited September 28, 2023 by John Terry 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 (edited) Ne znam odakle curi informacija ali se može čuti da u subotu protiv Igokee igramo bez Šabaza, Bjelice, Hange i Davidovca. Ako se i Hanga povredio znači da ih Duško ozbiljno kida na ovim pripremama. Stvarno nerealno da nam sa priprema toliko igrača izlazi sa povredama. Čak i Hanga koji je zategnut kao praćka. Ako je istina ova informacija. Edited September 28, 2023 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 6 minutes ago, Čočo said: Ne znam odakle curi informacija ali se može čuti da u subotu protiv Igokee igramo bez Šabaza, Bjelice, Hange i Davidovca. Ako se i Hanga povredio znači da ih Duško ozbiljno kida na ovim pripremama. Stvarno nerealno da nam sa priprema toliko igrača izlazi sa povredama. Čak i Hanga koji je zategnut kao praćka. Ako je istina ova informacija. Ја сам чуо да је Ханга прехлађен, немам појма да ли је истина, боље да сачекамо.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 Nisu to povrede već predostrožnost. 1 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 Just now, Шеф стручног штаба said: Ја сам чуо да је Ханга прехлађен, немам појма да ли је истина, боље да сачекамо.. Šabaz neće igrati sigurno. U nekoj izjavi je rekao da će teško biti spreman za sam početak sezone (Igokea). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 Vala, imamo 12 spremnih za Igokeu. Ovi ostali nek se oporave i spreme za Asvel, pa nek Duško mora da se muči koja četvorica će premijeru u Areni da posmatraju iz predsedničke lože. 🤞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 Imamo 16 igrača u rosteru, odluka je na treneru kako će ih rotirati. Biće i povreda, pada forme, zamora ... zavisiće i od protivnika, takmičenja i t.d. Samo opuštencija i bez nervoze. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 Javljaju da je valjda protiv Zalgirisa nekom nagazio na nogu Hanga, pa povreda je te prirode, skocni zglob predpostavljam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 2 hours ago, Dropkick Murphys said: 16 125 prodatih sezonskih karata. Svaka čast Cigani! 11 749 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 2 minutes ago, DameTime said: 11 749 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/partizan-mozzart-bet-prodao-preko-16000-sezonskih-karata-prihod-skoro-6000000-evra/462813 Zajebancija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 (edited) Sto se Belog tice, povreda je ozbiljnija od onoga sto mediji kazu i mislim da su vece sanse da mu je utakmica protiv Bajerna bila poslednja u karijeri nego da cemo ga ponovo gledati na terenu. No, s Duskom ne postoji nikakav problem, saopstio mu je Beli jos prekjuce kad je utvrdjeno da je stepen povrede visemesecni da ne moze vise i da hoce da zavrsi karijeru. Dali su mu par dana da razmisli, ali mislim da se nece predomisliti. Svakako nece traziti ni dinar od kluba. Edited September 28, 2023 by Markoss 5 1 50 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 2 minutes ago, DameTime said: 11 749 ...tna Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 24 minutes ago, Sector said: Nisu to povrede već predostrožnost. Bas poso ovo da napisem 😂 Veliki umovi razmisljaju slicno 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 1 minute ago, John Terry said: https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/partizan-mozzart-bet-prodao-preko-16000-sezonskih-karata-prihod-skoro-6000000-evra/462813 Zajebancija. Pa ti provali na osnovu čega sam ja napisala 1 minute ago, Dropkick Murphys said: ...tna Znam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 (edited) Nejpir, Teodosic, Jago Hanga, Nedovic Gidraitis, Lazic Simonovic, Davidovac Tobi, Bolomboj, Mitrovic Lazarevic, Ilic, Kuzmic To je to, s ovim ulazimo u sezonu. Prati se razvoj situacija na trzistu pre svega na PF, ali mislim da ce ti potezi dosta da zavise od toga kako udjemo u sezonu. Jedva cekam subotu, bas me zanima kako cemo u takmicarskoj utakmici da izgledamo. Edited September 28, 2023 by Markoss 21 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 (edited) Баш штета за Бјелицу. Очигледно да нисмо уиграни. Ретко која екипа улази са неком формом у ЕЛ сезону. Мислим да Бајерн лепо изгледа. Октобар са овом екипом, па да видимо даље са доселекцијом. Edited September 28, 2023 by suptil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 (edited) Meni je ovo sasvim ok koncipirana ekipica, s tim da mi je zao sto na PF umesto jednog od dvojice nismo doveli ozbiljnog igraca. Steta sto se za Sengeliju izjalovilo, mislim da bi nam digao plafon, a sve druge opcije su bile macke u dzaku. Edited September 28, 2023 by Markoss 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 E jebem ti... Žao mi je baš. Ako ništa, čast mi je što je takav igrač kod nas završio karijeru i odigrao poslednji meč, makar bio i pripremni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts