Jump to content

PERICA!!!

Član foruma
  • Posts

    598
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

PERICA!!!'s Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Posting Machine
  • Very Popular
  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

792

Reputation

  1. Jedno pitanje, mozda je glupo, al ja i dalje ne vjerujem u to. Da li smo mi kk, fk, ok i ostali k Delije ili Crvena Zvezda? Da li je to stvarno istina da oni aminuju ko moze, a ko ne moze da dodje? Ili su oni samo instrument preko kojeg drzava i sluzba upravlja klubom? Jasno bi mi bilo da su oni dionicari kluba, imaju akcije pa odredjenim paketom imaju uticaj na odluke u klubu. Ali ovo mafijasko-reketasko uticanje na transfer politiku mi je jadno.
  2. Ma to mi dobijamo, nema sumnje. Utakmica nema za nas znacaja, Neda igra, kralj nebitnih utakmica, zaboia 40+, 8 od 8 za tri i nezaustavljivi ulaz, plus Tobi koji se takođe budi i izdominira samo kad su manje bitne ili skroz nebitne utakmice.
  3. Čak i kad utakmica nema rezultatski značaj ni za jednu ekipu, sudije se potrude da uzmu epitet prvog govneta sveukupnog događaja.
  4. Mi realno sad imamo neku solidnu osnovu, neki kostur tima za sledecu sezonu. Pod tu osnovu podrazumjevam da ostanu Teo, Jago, Hanga i Gidra, Bolomboj naravno, a podrazumjeva se da su vecina domaci tu. Uz dobro doselekciju dva do tri igraca, al da se ubode,imali bi ozbiljan tim. Moje misljenje je da ako dodje Plavsic da ce doci jos jedan visoki.
  5. Pa bolje on nego ovaj gresni Gilespi. Duga je sezona, a mozda iznenadi.
  6. Ovo oko povreda je i dobro ako se izuzme da se niko od ovih mldjih igraca koji su u naponu snage nije povrdio do sad (Jago), ako izuzmemo Topića. Sve ove povrede ostale su nezaliječene povrede vetrana u nasem timu, krenuvsi o Nedovica, preko Bjelice, Hange, pa do Teodosica. Pa kad se uzme u obzir koliko ih imamo i broj utakmica koje gule 20+ minuta, ovo i nije lose.
  7. Ja godinama tvrdim da sudjenje koje je jednako na obe strane, mislim normalno sidjenje, nije dobro za komšije i po njima nije regularno. I nikad nas nece dobiti kad je takvo sudjenje. Ovo sinoc je bilo po meni odlicno odradjen posao sudjske trojke, pusten jaca igra, bez sjeckanja, na obe strane isto svirano, zanemarene provokatorske fore sa obe strane, Zoc iskuliran (i sam skonto pa se povuko), niti jedna tehnicka i nespoetska, celindzi minimalno. To trazim od sudjenja i za mene nije problem ko pobjedi, odnosno ako smo izgubili zasluzeno smo izgubili.
  8. Jbg...stariji ljudi...umore se...hoce al ne mogu, godine jbg....
  9. Prebili nas u odbrani i omaseni otvoreni sutevi. Jbg i njih malo da prostite sere.
  10. Dobra igra, želja, volja, srce na teren to puno dvorane, imena tu nisu puno bitna. Posle one predstave u Berlinu mnogi su ohladili, sa razlogom ruku na srce zbog onakve igre i stava i odnosa prema dresu, a ne zbog poraza.
  11. I sad je ruzno da Bahar naplati kompletan ugovor sto mu dugujemo? Izbacio dva klinca, prodali ga za 20 milki. Sve i evro naplati Bahar(e)....😎
  12. Kad je to nama bio problem da nas natrpa neki lik sa klupe koji u cijeloj sezoni ne da toliko poena koliko da nama na istoj.
  13. Za ovo sto Nedovic igra u odbrani morao bi da postize 40+ poena. I sto neko rece da je tamnoput i da ima americko ime, davno bi dobio nogu, tu je problem. Mi bez jake odbrane i igre na mali broj poena ne mozemo nikog dobiti. Jednostavno nemamo taj kvalitet i tu uigranost, a cini mi se da nemamo ni lovu za takve igrace.
  14. Neko rece kako je Nedovic najmanji problem i da je on dobar sa klupe da po nekad natrpa protivnika, jer eto on je takav igrac i ne cima se u odbrani. Problem je taj sto je taj igrac najskuplji kod nas i ne vidim logiku da imamo taj luksuz. I mislim ne mogu nikako da svarim kao on ne igra odbranu i to je to, kao nije on takav igrac i to se ne ocekuje od njega. Pa legendo da si mi iz oka ispao krvario bi koljena samo tako.
  15. Nismo ni prije imali igrace,al smo se borili, trudili, ginuli, ali svi. Vidjelo se veceras posle onog razgovora Nedovic i Lazic, ovaj gine ovoga boli dupe da preuzme (Nedovic).
×
×
  • Create New...