Jump to content

Euroleague 2023/24

Chaos Is Me

Recommended Posts

Lesor, Slukas, Nunn i Mitoglu nisu izlazili iz igre celo drugo poluvreme, Ataman i ne zna drugacije.

Odvratna skupina na celu sa Janakopulosom sada ima zicer kuci, Makabi nema previse sansi ali nadam se da gresim.

• Like 6

Just now, DameTime said:

Nemoj samo o gazdama brt :))))) 

Cova je za ovog indijanca pojam.

Zapravo ne verujem da iko sem Zvezde na celu ima doktora, zve neki krimosi, dizajneri, bivsi sportisti, limari itd.

• Like 1

Vrhunska utakmica. Steta za Makabi, bez pravog domaceg terena, bez najboljeg igraca iz RS, malo im je falilo. Realno bi pobeda u OAKI u majstorici bila malo cudo, ali ajde da vidimo. Ovde su odigrali izuzetno dobro, Blatt je muski povukao, ali treba reci i da je PAO bio na nivou kad je dupe zvakalo gace. Pre svega Nunn, koji je jos jednom pokazao klasu i da je igrac koji je nekada bio ozbiljan strelac i na NBA playoff nivou.

• Like 11

U serijama Barsa-Oly i PAO-Makabi mi je bas tesko da se nateram da navijam za nekoga, tako da - bar su otisle u petu.

Mozda mi je jedini kriterijum navijanje protiv Reala, a njih, cini mi se, samo grci mogu da dobiju...

• Like 3

1 minute ago, DameTime said:

Najgore je da navijači BG blizanaca drže slovo o tome kakav je gazda PAO. 

Jaoj, nemoj ovo. Znaci niko ovde nema prava na misljenje jer eto navija za KKP ili KKCZ?

Jebiga Dame...Ne ide to tako.

• Like 6

Најбољи европски тренер је успео да ишчупа ову утакмицу, Слукас и Нан као Мицић и Ларкин, свака част. И поред тога што је Макаби атлетичнији због спољне линије, ПАО је успео да исконтролише једно 3, 4 кључна скока и на класу бекова да преломи.

Неће бити лако ни у мајсторици, али победа се не сме испустити. 

Janakopulos-narkic

Ataman- Ataman

Lesor-sipkas i siledzija

Slukas-preletacevic

Vildoza-trepavica

Bas trebas imati cudan ukus da navijas za ovu skupinu. Ono kad se Slukas klanja navijacima Pao-a je hihglight ove druzine.

Jedini je ovaj Nunn gotivan, ubica.

• Like 7

Nekog možda zanima košarka, ne lični animoziteti i preferencije. PAO kad je na max obrtaja pegla mnogo bolji basket i može više da pruži na F4 od Maccabija. Pri čemu blago rečeno ne mirišem Atamana ni dobar deo igrača. S druge strane, Maccabi nije nikakav herojski sirotinjski klub pa da ima moje simpatije. 

Edited by DameTime
  • Like 8