JPM Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Gledao sam sinoć na euroleague tv intervju sa Slukasom. Čovek potpuno prizeman i normalan, na najlepši način pričao o Olimpijakosu i tamošnjim uspesima, ni u čemu ih nije ponizio, jednostavno to je posao i prešao je u Panatinaikos. Ne znam kako će navijači to da dočekaju ali ne bi trebalo da bude ljutnje. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Utisci nakon premijernih meceva u novoj sezoni: Bas kao sto je @Chaos Is Me napisao, mnogo vise volim da gledam gostovanja Zalgirisa u BG od gostovanja Virtusa (i uopste, mnogo vise volim da gledam meceve Zalgirisa). Prosto, razlika u pristupu je nebo i zemlja, sampion Litvanije ne baca peskir nakon 10 razlike i sa njima nema revijalnih meceva. Tako je bilo i sada, gubili su 15 razlike i na kraju dobili. Evans je ponovo onaj stari, bice odlicno za Zalgiris ako bude mogao da ovako igra u kontinuitetu. Crvena zvezda - Asvel je bio zavrsen mec i pre pocetka. Prosto je Asvel jedna od dve najlosije ekipe u EL, jos kad gostuju tu nema dileme (osim ako neka ekipa bas lose ne odigra). Taj mec ni nisam gledao nakon prvog poluvremena, prebacio sam se na Tel Aviv. Maccabi je pokazao da je poraz od Hapoela nebitan za njih (a onoliko slavise Dzikica kao da je nesto epski uradio), u svojoj EL premijeri su zgazili rastimovani Partizan. Ako je za utehu crno-belima, ovo je jedan od 10 najtezih meceva na kojima se i ne ocekuje pobeda, pa se i los utisak oprasta. Asvel ce biti daleko bitnije gostovanje. Barcelona je rutinski savladala Efes, sto je zapravo i realno - gosti imaju novog trenera, nove igrace, Barca je prosto bolja i igrala je na domacem terenu. Bayern je u nastavku meca slomio zilavu ekipu Albe. Bice Bavarci dobri ove sezone, imaju odlicnog trenera i borice se za ulazak u Play In. Gosti su EC ekipa zalutala u ovo takmicenje, ali otkinuce oni vec nekome pobedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Guduric ulazi u igru, prvi sut BAM, trojka iz desnog kornera... : / 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Dobar mec u Istanbulu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Ocekujem neizvestan mec u Grckom derbiju bez obzira sto ih je Olimpijakos odrao onoliko razlike u super kupu i to je bilo bukvalno pre par dana. Tipujem da je Ataman malo psiholoski pustio jacu razliku (s obzirom na minutazu pojedinih igraca) da bi se ovi malo opustili i pomislili da su toliko jaci a onda spremao za ekipu za ono pravo i pobedio ih, a to je mec koji upravo pocinje. Mozda sam utripovao sve, mozda ih Olimpijakos opet odere, al mislim da to nije realan scenario vec ih ako ih dobiju bice nesto za par poena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Cirkuzant ... što bih voleo da ga Barcokas istrese iz gaća, uh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Au Mirota Hahahahahah sudarili se igraci PAO-a kod skoka. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Svaka cast projektantu OAKA arene, kao u nekom hangaru da se igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Dobar derbi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Retko kad navijam za Oli, ali voleo bih da opet zgaze Atamana i družinu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 7 minutes ago, Čvarkov said: Retko kad navijam za Oli, ali voleo bih da opet zgaze Atamana i družinu. Takodje ali mislim da ce PAO ovo dobiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Jaki Grci, i jedni i drugi, kao zemlja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Domacinsko sudjenje... Ataman i PAO - najodvratnija kombinacija u istoriji kosarke. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 (edited) Milutinovu se tačno moglo pročitati sa usana: "dal je moguće ovo brate mili" Edited October 6, 2023 by Čvarkov 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Komplikuju igraci Olija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Cim je jedan sudija iz ABA tu, scenario je jasan. Sudio je faul na Slukasu od Sikme cini mi se, bez apolutno ikakvog kontakta. Podsetilo me na onu situaciju u nasem derbiju kad je Panter skocio vertikalno, niko ga dotakao nije, ista prica bukvalno. Nikad to necu shvatiti, valjda sudis ono sto vidis. Ako si posten! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Kakvo sudjenje u OAKI jbt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Sviđa mi se Grant. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Sramota od sudjenja. Uglavnom je EL falio igrac poput Huanca. Bice jedan od hitova sezone. Inace braca odlicno cuvaju Lesora sa small ball postavom nakon 2. licne Milutinova, skok je problem. I ludilo izdajnika iz Soluna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Nije mi jasno sto navijaci Panate imaju toliko americkih zastava u publici, jedini Amerikanac kog imaju je Grent. Jos nisam video da neki navijaci u Evropi furaju masovno americke zastave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 1 minute ago, Brat od Korneta said: Nije mi jasno sto navijaci Panate imaju toliko americkih zastava u publici, jedini Amerikanac kog imaju je Grent. Jos nisam video da neki navijaci u Evropi furaju masovno americke zastave. Tim zastavama aludiraju na to da su americki vojnici, po njihovim malim mozgovima, plodili zene po Pireju. I to furaju decenijama unazad i ne od danas. 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Lesor naleteo na Sikmu...pre bi kontejner pomerio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Top kosarka. Sudjenje katastrofa na stetu Olimpijakosa, od perfidnih do ociglednih stvari nekoliko situacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Kampaco igra najgoru partiju u karijeri u EL. Neprepoznatljiv. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 PAO odvratna ekipa, bez premca u EL. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts