Don Dusko Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 Sto se tice rasporeda...Zar FIBA nije mogla da stavi 4 utakmice iz donje faze i gornje faze po danu? A ne ovako svi iz jedne faze 1 dan a onda svi iz druge faze u 2 dan.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 Valančijunas u FIBA košarci >>> Jokić u FIBA košarci 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 Ovaj sistem kvalifikacija za OI dedinitivno nije pošten. Bolje da prvih šest sa SP ide direktno plus 5 kontinentalnih kvalifikavija i to je to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 Ako izgubi Kanada imamo min 3 ekipe iz Evrope u 1/2 finalu. Znači ni medalja ne garantuje OI 🤐 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 8 minutes ago, Marvin said: Ako izgubi Kanada imamo min 3 ekipe iz Evrope u 1/2 finalu. Znači ni medalja ne garantuje OI 🤐 Pa to, a u Pariz ide Brazil. Totalno nepošteno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 Just now, Don Juan said: Pa to, a u Pariz ide Brazil. Totalno nepošteno. A bogme i Južni Sudan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 5 minutes ago, Azazelkg said: A bogme i Južni Sudan... Pa i Japan. Australija trebala da bude bolja samo od Novog Zelanda.....Sa druge strane evropske reprezentacije se kolju, a onda će opet da daju neki termin za kvalifikacije, gde opet reprezentacije neće moći da računaju na sve najbolje igrače. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 3 hours ago, Marvin said: Valančijunas u FIBA košarci >>> Jokić u FIBA košarci Nemoj zaebavati 😄 za neprestano pojavljivanje, sve ostalo ipak... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 bolje je pojaviti se 10 puta nego tri puta i uzeti jedno srebro sa klupe 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 3 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 On 8/31/2023 at 1:56 PM, McLeod said: Meni ova grupa izgleda vrlo izvesno. Zapravo sve su vrlo izvesne, cudo treba da se desi da ne dobijemo ove parove: Srbija - Litvanija, SAD - Dominikanska Republika, Nemacka - Spanija, Australija - Kanada. 4/4, svaka cast! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 Nije 4/4 Slovenija je umesto Australije Inače, dosta je ispogađao ovaj put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 Hvala Grofe cenim tvoju podrsku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 22 minutes ago, Dracarys said: Nije 4/4 Slovenija je umesto Australije Inače, dosta je ispogađao ovaj put. Sarkastican sam, cak i ovaj 1 par sto je slucajno uboo je mislio da cemo mi biti prvi a oni drugi. Cudo se desilo 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Jbt, nisam ovo znao. 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Sreder (Nemacka) SGA (Kanada) Doncic (Slovenija) Bogdanovic (Srbija) Edvards (SAD) Braca iz FIBA, ozbiljna dominacija, u idealnoj petorci - pet spoljnih igraca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Kojeg bi visokog ubacio? Milutinova, Pauela? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Vojtmana, eventualno Milutinova. Doncicu svaka cast, ali je presmesno da neko ko je ispao u QF bude u idealnoj petorci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Bio je Bogdan na prošlom SP, jbg, najbolja individualna statistika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 19 minutes ago, Barkley#34 said: Bio je Bogdan na prošlom SP, jbg, najbolja individualna statistika. Mi smo makar bili 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Čestitke Nemačkoj i našim forumašima koji u njoj žive. Verujem da vam je pružila dobar život i da ne treba da budete previše razočarani sada. Ja ne bih bio. Po meni,Nemci su bili i prvi favorit za zlato posle SAD. Jer..mora se Amerima uvek dodeliti status prvog favorita. Nemačka odlično selektirana,odlišan balans NBA i evropskih igrača,dobro popunjen roster, a ima tu i klase. Dosta dugo na okupu,imaju kontinuitet sa selektorom..igrali su najbolju i najkonstatniju košarku. Moram reći kako su i protiv Letonije i SAD i danas skoro prosuli pobedu. U sva tri meča su drastično padali na samom kraju utakmica..ta poslednja dva minuta u sva tri meča kao da su doživljavali pomračenje. Međutim,isto tako su se sva tri puta izvlačili iz nedaće u koje su se sami doveli. Je li to bio strah od pobede? Pojma nemam..a i koga briga realno kad su osvojili na kraju. Tako..velika zemlja,brojna populacija,sistem koji fercera..pre svega društveni,pa iz njega dolazi i sportski. Eto,trenutno su baš pušiona u fudbalu..sinoć im Japanci očitaju lekciju u Nemačkoj,a danas su svetski prvaci u košarci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 1 hour ago, Drug Crni said: Tako..velika zemlja,brojna populacija,sistem koji fercera..pre svega društveni,pa iz njega dolazi i sportski. Eto,trenutno su baš pušiona u fudbalu..sinoć im Japanci očitaju lekciju u Nemačkoj,a danas su svetski prvaci u košarci. Može li se u perspektivi očekivati neki kontinuitet Nemačke kao ozbiljnog faktora u evrokošarci ? Osim braće Wagner i Bonge (koji me baš i ne oduševljava) ostalo su prilično iskusni igrači ... Ima li u najavi nekih ozbiljnih prospekata kod njih ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 (edited) 2 hours ago, Drug Crni said: Čestitke Nemačkoj i našim forumašima koji u njoj žive. Verujem da vam je pružila dobar život i da ne treba da budete previše razočarani sada. Ja ne bih bio. Kad me već vučeš za jezik… elem, koliko god ja bio zadovoljan životom ovde i s druge strane ogorčen na državu Srbiju, neke stvari su aksiom. A to su emocije kad je košarkaška reprezentacija Srbije (i KKP) u pitanju. Prema nemačkim timovima ne mogu da razvijem ne ni delić te emocije, nego nikakvu emociju, kao da gledam Werder. Da, navijao sam za njih u svim utakmicama, ali to je više na nivou, gledam Werder vs. FC Köln, pa mi Werder simpatičniji, a i lokalni je tim ovde, pa navijam za njih. Ali, ako je već neko morao da nas pobedi, drago mi je da su to oni. Ali, da, nisam previše razočaran. Edited September 10, 2023 by Eddard 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts