Constantin Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Sa žaljenjem vas obaveštavam da nas je napustio naš forumaški prijatelj @Amigo 19.08. Neka mu je laka zemlja. Počivaj u miru dragi Srdjane. 31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Pokoj mu dusi, nedostajace. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
badenac Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Pokoj mu dusi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Ohhh Da počiva u miru. Užasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Au. Baš tužna vest. Znam da je pisano da je bio bolestan..imam utisak da je čovek brzo otišao. Laka mu zemlja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Tuga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Au bre... Baš tužno... Nek počiva u miru [emoji17] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 (edited) Amigo, pa pre 2-3 dana ti rece da nije jos dotle doslo da palimo svece za tebe 😞 Jako mi je zao, bas sam se nadala da ce se neko cudo dogoditi i da ce uspeti da se izvuce...nista o coveku ne znam, osim da je ziveo u Kanadi, ali mi je zao kao da ga i licno znam. Pocivao u miru! Edit: sad gledam poruke, u sredu mi je pisao: "Nema nesto posebno, malo bolje , pa onda malo temperature, popijem ibuprofen ili Tylenol i prodje. Ako mozes zapali svijecu za mene Hvalal ti puno" Edit #2: dodao je i ovo: "Naravno za zdravlje, nije jos dotle doslo, 😂 Hvala ti mnogo na podrsci " Edited August 21, 2023 by Sunshine State 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Tužna vest... Neka počiva u miru, a porodici izjavljujem saučešće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vilhelmina Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Ode generacija, mir njegovoj dusi. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 😭😭😭 Stalno sam bila u kontaktu sa njim da vidim kako je. Ovo je njegova poslednja poruka meni On 8/11/2023 at 7:34 PM, Amigo said: Evo javljam se. Najvise spavam sada jer mi je tada najljepse Jako mi je zao, jako 😭 Neka mu je laka zemlja u vecnom snu 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Neka pociva u miru. Porodici i prijateljima moje saucesce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Popovic Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Saucesce porodici. Pocivaj u miru Srdjane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Nisam upoznao čoveka a ko ga da lično znam - tuga. Počivaj u miru Srđane, saučešće porodici 🥲 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 A nekoliko puta mi je palo na pamet da pitam za njega na temi "gde su i sta rade", jer sam primetio da je znacajno proredio pisanje. Jako tuzna vest. Nek se Blagi Gospod smiluje njegovoj dusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Bas sam pre par dana pomislio kako ga nema neko vreme, al sam se nadao da je otisao negde toplije. Steta. Imao je mnoge stavove sa kojima se nisam slagao, ali mislim da je bio dobar covek i roditelj. Saucesce porodici, i da ih prati zdravlje i sreca, a Amigo nek se odmori. Ako se ne varam, ovo je bila njegova profilna slika dugo: 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Može li se znati, ako ne ovde onda na pm, šta je uzrok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Neka počiva u miru 🤍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 3 hours ago, MilošVB said: Može li se znati, ako ne ovde onda na pm, šta je uzrok? Pisao je na topicu "Imunoterapija", na pdf Nauka i obrazovanje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Bas tuzna vesti... :( @40Wins verujem da je kao fan Pink Floyd-a, @Amigo imao na umu ovu numeru i da sada uziva u nekim dobrim zvucima tamo gore, pa eto, pustam je veceras njemu u cast. Quote And I am not frightened of dying, any time will do, I don't mind Why should I be frightened of dying? There's no reason for it, you've gotta go sometime I never said I was frightened to die Druze @Amigo, pocivaj u miru! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 @Amigo, rest in peace! Uglavnom se nismo slagali (politicki). Da se ne lazemo, on je bio( blagi?) cetnik. Ipak, dobar i posten covek, nije se krio nego iskreno rekao sta misli. I dobro je svirao, imao odlican muzicki ukus. Pre par godina smo privatno nesto mudrovali da me poseti, da ga ugostim na letovanje. I da se, naravno, posvadjamo uz rostilj. Onda se razboleo i prestao da se javlja, nije se ostvarilo. Cenim, razumem, jer ja sam danas star i bolestan, manje se javljam. Ide zivot svojim tokom, a kraj dodje pre ili kasnije. Ostaje nam da ga pamtimo kao generacijskog kolegu, zanimljivog diskutanta sa kojim se moglo razgovarati. @Amigo, 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sen Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Počivaj u miru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Saučešće porodici i prijateljima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vilhelmina Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 7 hours ago, zoran59 said: Uglavnom se nismo slagali (politicki). Da se ne lazemo, on je bio( blagi?) cetnik. Ipak, dobar i posten covek, nije se krio nego iskreno rekao sta misli. Amigo nikad nije bio nikakav cetnik vec je tu etiketu dobio od ekipice s prethodnog foruma koja ga je proganjala i ucitavala mu svasta. On samo nikad nije prezalio svoju Bosnu i verujem da mu dusa sad tamo negde luta. I da ostane zabelezeno, prvi nick mu je bio Alek33, zatim David Gillmour, pa tek onda Amigo. 6 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 E jebiga jarane. Odmori se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts