DameTime Posted September 8, 2023 Posted September 8, 2023 Kako plešemo, a kad Milutinov otvori autoput Bogdanu on kao voda samo klizi 9 15
Kooineeperk Posted September 8, 2023 Posted September 8, 2023 3 minutes ago, Miki28 said: Kapiten!!! Ajmo majstore najbolje za kraj i za istoriju, za besmrtnost. Sto volim ovakvog da ga vidim. Postovao sam to cak i kad je igrao u dresu Partizana protiv Zvezde. Zasluzeno kapiten. 1
McLeod Posted September 8, 2023 Posted September 8, 2023 Kari se ovom medaljom priblizava najvecim FIBA trenerima u istoriji, ne nasim, nego u istoriji kosarke. Ako bi hipoteticki osvojio OI, to bi i zabetonirao. Nije lose za Izlapelog. 17 2
Stari Wook Posted September 8, 2023 Posted September 8, 2023 Čekamo gif Dobrićeve dandare sa početka meča. 1
Sombor Shuffle Posted September 8, 2023 Posted September 8, 2023 Bogdan je odigrao neke mnogo dobre partije za reprezentaciju. 30+, ono gasenje Brazila na OI ili SP, zaboravio sam vec. Ali ovo je ipak skoro sigurno najbolja. Kao u transu je igrao. Ali Dobric, nakon onakvog ulaska u mec da se vrati i bude drugi strelac, kad je Gudura u problemu sa faulovima. Sta reci, covek je stvarno igrac za velike utakmice, iako epizodista sa limitiranim skilom. Milutinov sidro, ponovo sjajan. I majstor kosarke Deda. Ni nalik modernom kosarkasu, ali pravi znalac, strasan osecaj za loptu, toliko bitnih skokova na ova 2 meca. Aleksa, nitro igrac. Kakav je to ludak, u najpozitivnijem smislu! Zaista trijumf pametne, "evropske" kosarke, iako bih ja pre rekao NASE, nad izo americkim stilom, gde brzina, snaga i atleticizam generalno dominiraju. Vrlo malo prilagodjavanja na nasu igru, dok smo se mi za njih pripremili idealno, i jahali na tom talasu od samog starta. Strasan osecaj, najbolji od Rija. Hvala im za ovo do neba! 19 2 4
BojanaCZV Posted September 8, 2023 Posted September 8, 2023 Sta covek da kaze za ovooooo. Bukvalno, prema svakom igracu sam nekada davno imala emociju: ili ljubav ili postovanje. I pita me cerka za vreme utakmice: "koga vise volis mama Srbiju ili Zvezdu". Rekoh: "nekada sam volela Zvezdu, sada ih volim isto". Kakva je ovo timcina, ovde ljubav i postovanje, prijateljsvo, borba izbijaju na sve strane. A i nasa 2 "najveca" kluba mogu mnogooo da nauce iz ovoga. I nadam se da hoce. Ova Masina melje i ne planira da stane! Ma ko je najbolji? Srbija! ❤️❤️❤️ 18 8
DameTime Posted September 8, 2023 Posted September 8, 2023 On 9/7/2023 at 12:26 PM, DameTime said: Credits: Branislav Milutinov This really aged well. 4 6
Don Dusko Posted September 8, 2023 Posted September 8, 2023 1 minute ago, DameTime said: Kako plešemo, a kad Milutinov otvori autoput Bogdanu on kao voda samo klizi Avramovic: "I am the best defender on perimeter not you Dillon"
DrMV Posted September 8, 2023 Posted September 8, 2023 Danas na meniju za ručkak Kanađana PIROTSKA PEGLANA KOBASICA!!! Za Borišu,za Srbiju!!!! 2
Kooineeperk Posted September 8, 2023 Posted September 8, 2023 Stefan Jovic izgleda lose 😞 Kao da je pospan, seo je na klupu u svlacionici i nekom iz strucnog tima se zalio, nisam cuo sta.
Don Dusko Posted September 8, 2023 Posted September 8, 2023 18 hours ago, Miki28 said: 😀😀😀 Nego Dillone zasto cutimo i zasto si skinuo bokserske rukavice? :D 1
McLeod Posted September 8, 2023 Posted September 8, 2023 Kako da se ne lozim sad kad Kari ne gubi finala? Recite mi kako?? 5 1
didžej hel Posted September 8, 2023 Posted September 8, 2023 14 minutes ago, Pacino said: @Magia ipak nije otisao u Manilu... Sve vam je jasno ali je malina otisao. kad razmislis, manila je malina, samo drugacije rasporedjena. 6
Kooineeperk Posted September 8, 2023 Posted September 8, 2023 1 minute ago, uini said: ali je malina otisao. kad razmislis, manila je malina, samo drugacije rasporedjena. Dobro bre, razumem ja to pobeda se slavila i pre kraja, ali dan je jos mlad a ti vec kao ja posle Litvanije... 1
didžej hel Posted September 8, 2023 Posted September 8, 2023 1 minute ago, Kooineeperk said: Dobro bre, razumem ja to pobeda se slavila i pre kraja, ali dan je jos mlad a ti vec kao ja posle Litvanije... ma jok, strejt sam k'o skejt, imam trening u 6 1
uvrnuto Posted September 8, 2023 Posted September 8, 2023 On 9/7/2023 at 12:26 PM, DameTime said: Credits: Branislav Milutinov Mogao sam i ja biti na slici. Možda i bolje što nisam. 😄 9
Шеф стручног штаба Posted September 8, 2023 Posted September 8, 2023 Хвала легенде, једва чекам дочек, шта год да буде!❤️
Kooineeperk Posted September 8, 2023 Posted September 8, 2023 (edited) 1 minute ago, uvrnuto said: Mogao sam i ja biti na slici. Možda i bolje što nisam. 😄 S obzirom na road score koji imas, iz dubine duse ti se zahvaljujemo ❤️ Edited September 8, 2023 by Kooineeperk 1
didžej hel Posted September 8, 2023 Posted September 8, 2023 1 minute ago, Kankkunen said: Ima tu mnooogo košarke ... al je ubedacio trenera kanade kada je u istoj sekundi reagovao na ocajnicki potez ubacivanja onog klasicnog centra da brani milutina sa petrusevim 10 3
Recommended Posts