MilošVB Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Pogodi Bogdana u glavu. Verovatno neće igrati danas. 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 (edited) Uf drma me treme, ne znam da li je to dobro ili lose. Ajde srecno momci pa da se oko 17h napijemo od srece. Edited September 10, 2023 by Don Dusko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 'vako... na Wagnera pustiti Jovića malog, Dedu pa i Petruševa. Na Fon Štrudlu Aleksa und Kobra. Ostali će se snađu. Svi za jednog jedan za svi! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 4 hours ago, jabadabaadu said: Njemci kao što rekoh do sada nisu naišli na čvrstog protivnika, a kad to kažem ne mislim na nekvalitetnog već protivnika koji igra čvrstu i organizovanu odbranu sem Letonije koja je uz sve sjajne igre opet kvalitetom dosta ispod nas. Upravo taj meč mi je i reper za sjutra. Nisu se oni tu baš najsjajnije snašli, škripalo je dosta. Ovo se zaboravilo od diskutovanja da li je F. Wagner Peja 2.0 ili jok Apsolutno se slažem da Nemcima neće odgovarati kontakt igra tj. da će nama mnogo više odgovarati. Mi smo odigrali QF i SF manje-više na sličan način, fizikalno i uz mnogo kontakta, dok je Nemačka imala revolveraški obračun sa Amerima. I dalje se uzdam u našu odbranu maksimalno. 2 minutes ago, MilošVB said: Pogodi Bogdana u glavu. Verovatno neće igrati danas. Obožavam tvoj humor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 6 minutes ago, MilošVB said: Cepam od 5 ujutru na njivi Nedelja je i crveno slovo. Posle se čudite što Bogdan promašuje na treningu. Sklanjaj se odatle što pre 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 5 minutes ago, MilošVB said: Pogodi Bogdana u glavu. Verovatno neće igrati danas. Takoreci preneo mu KOZA znanje. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Ja sam sanjao ovog ortaka s kojim danas gledam finale kako mi objašnjava za nekog košarkaša da reklamira svoje tike u nekom magazinu tako što je na koricama slika lica tih patika (onaj dio gdje se provlače pertle) kroz koju su provučene prave pertle.Pitam ja njega šta da radim s tim pertlama, kaže kupiš 5-6 komada i napraviš ukrasne zastavice. [emoji2957]Eto, ako ima neki tumač snova, bujrum. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 1 minute ago, Son_of_a_gun said: Ja sam sanjao ovog ortaka s kojim danas gledam finale kako mi objašnjava za nekog košarkaša da reklamira svoje tike u nekom magazinu tako što je na koricama slika lica tih patika (onaj dio gdje se provlače pertle) kroz koju su provučene prave pertle. Pitam ja njega šta da radim s tim pertlama, kaže kupiš 5-6 komada i napraviš ukrasne zastavice. Eto, ako ima neki tumač snova, bujrum. To znači da će neko danas biti 'bešen. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Jutros otvarajući viseći deo, oborim činiju sa svim mogućim začinima. Mislim se ako to nije znak, ne znam šta je. I onda sam krenuo sa rakijom. Inače ništa nisam sanjao. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Jao ne postoji bolja vest danas ❤️ 8 28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Nije mi bilo teško da izguglam, sanjati ukrasne zastave je veselje generalno, atletske patike ispunjenje snova a vezivanje pertli nova ljubavna veza. [emoji23] 1 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Uf, ne može da se spava, sreća je samo što utakmica nije u večernjem terminu, poludjelo bi se skroz. Ne sjećam se ovolike količine nervoze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 1 minute ago, Son_of_a_gun said: a vezivanje pertli nova ljubavna veza Danas se zaljubljuješ u Gudurića. 1 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 @Son_of_a_gun Šta znam, nešto što pomalo podseća na zastavu duginih boja, sanjaš ortaka, pertle = veza -> neki zaključci se sami nameću. Neka vam je sa srećom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 (edited) 7 minutes ago, Arsenije Pesic said: Danas se zaljubljuješ u Gudurića. Još mi je on ostao od ovih komšijskih igrača. 🤪 I Petrušev ali on je mlad za mene. 😂 Edited September 10, 2023 by Son_of_a_gun 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Noćas sam sanjala da smo prvaci sveta u košarci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 1 minute ago, DameTime said: Noćas sam sanjala da smo prvaci sveta u košarci. Noćas sam sanjao ja i Divac Vlade Amerima iz snova lupamo blokade. ❤️ 2 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 6 minutes ago, Son_of_a_gun said: Još mi je on ostao od ovih komšijskih igrača. 🤪 I Petrušev ali on je mlad za mene. 😂 Da, da, Petrušev mlad, ali Gudura je oženjen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Da, da, Petrušev mlad, ali Gudura je oženjen... Pa i ja sam, šta smeta. [emoji23] 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Ja nista nisam sanjao al me boli zub od jutros, sta to znaci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 (edited) Da li je moguce da ja jedini nisam nista sanjao? Spoiler Edited September 10, 2023 by Don Dusko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Ja nista nisam sanjao al me boli zub od jutros, sta to znaci?Sve ti je to iz glave. [emoji16] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 1 minute ago, Son_of_a_gun said: Pa i ja sam, šta smeta. I posle žene 'vakve, žene 'nakve 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 2 minutes ago, McLeod said: Ja nista nisam sanjao al me boli zub od jutros, sta to znaci? Da mašiš prognozu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 (edited) 🥰😄 Edited September 10, 2023 by Čočo 12 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts