DameTime Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Kako plešemo, a kad Milutinov otvori autoput Bogdanu on kao voda samo klizi 9 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 1 41 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 3 minutes ago, Miki28 said: Kapiten!!! Ajmo majstore najbolje za kraj i za istoriju, za besmrtnost. Sto volim ovakvog da ga vidim. Postovao sam to cak i kad je igrao u dresu Partizana protiv Zvezde. Zasluzeno kapiten. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Kari se ovom medaljom priblizava najvecim FIBA trenerima u istoriji, ne nasim, nego u istoriji kosarke. Ako bi hipoteticki osvojio OI, to bi i zabetonirao. Nije lose za Izlapelog. 17 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Čekamo gif Dobrićeve dandare sa početka meča. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Bogdan je odigrao neke mnogo dobre partije za reprezentaciju. 30+, ono gasenje Brazila na OI ili SP, zaboravio sam vec. Ali ovo je ipak skoro sigurno najbolja. Kao u transu je igrao. Ali Dobric, nakon onakvog ulaska u mec da se vrati i bude drugi strelac, kad je Gudura u problemu sa faulovima. Sta reci, covek je stvarno igrac za velike utakmice, iako epizodista sa limitiranim skilom. Milutinov sidro, ponovo sjajan. I majstor kosarke Deda. Ni nalik modernom kosarkasu, ali pravi znalac, strasan osecaj za loptu, toliko bitnih skokova na ova 2 meca. Aleksa, nitro igrac. Kakav je to ludak, u najpozitivnijem smislu! Zaista trijumf pametne, "evropske" kosarke, iako bih ja pre rekao NASE, nad izo americkim stilom, gde brzina, snaga i atleticizam generalno dominiraju. Vrlo malo prilagodjavanja na nasu igru, dok smo se mi za njih pripremili idealno, i jahali na tom talasu od samog starta. Strasan osecaj, najbolji od Rija. Hvala im za ovo do neba! 19 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Sta covek da kaze za ovooooo. Bukvalno, prema svakom igracu sam nekada davno imala emociju: ili ljubav ili postovanje. I pita me cerka za vreme utakmice: "koga vise volis mama Srbiju ili Zvezdu". Rekoh: "nekada sam volela Zvezdu, sada ih volim isto". Kakva je ovo timcina, ovde ljubav i postovanje, prijateljsvo, borba izbijaju na sve strane. A i nasa 2 "najveca" kluba mogu mnogooo da nauce iz ovoga. I nadam se da hoce. Ova Masina melje i ne planira da stane! Ma ko je najbolji? Srbija! ❤️❤️❤️ 18 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 On 9/7/2023 at 12:26 PM, DameTime said: Credits: Branislav Milutinov This really aged well. 4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 1 minute ago, DameTime said: Kako plešemo, a kad Milutinov otvori autoput Bogdanu on kao voda samo klizi Avramovic: "I am the best defender on perimeter not you Dillon" Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrMV Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Danas na meniju za ručkak Kanađana PIROTSKA PEGLANA KOBASICA!!! Za Borišu,za Srbiju!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Trci Bogdan Bogdanovic u istoriju 8 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Stefan Jovic izgleda lose 😞 Kao da je pospan, seo je na klupu u svlacionici i nekom iz strucnog tima se zalio, nisam cuo sta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 18 hours ago, Miki28 said: 😀😀😀 Nego Dillone zasto cutimo i zasto si skinuo bokserske rukavice? :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Carski 1 27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Kako da se ne lozim sad kad Kari ne gubi finala? Recite mi kako?? 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Timčina ❤️ ❤️ ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 14 minutes ago, Pacino said: @Magia ipak nije otisao u Manilu... Sve vam je jasno ali je malina otisao. kad razmislis, manila je malina, samo drugacije rasporedjena. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 1 minute ago, uini said: ali je malina otisao. kad razmislis, manila je malina, samo drugacije rasporedjena. Dobro bre, razumem ja to pobeda se slavila i pre kraja, ali dan je jos mlad a ti vec kao ja posle Litvanije... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Ima tu mnooogo košarke ... 6 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 1 minute ago, Kooineeperk said: Dobro bre, razumem ja to pobeda se slavila i pre kraja, ali dan je jos mlad a ti vec kao ja posle Litvanije... ma jok, strejt sam k'o skejt, imam trening u 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 On 9/7/2023 at 12:26 PM, DameTime said: Credits: Branislav Milutinov Mogao sam i ja biti na slici. Možda i bolje što nisam. 😄 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Хвала легенде, једва чекам дочек, шта год да буде!❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 (edited) 1 minute ago, uvrnuto said: Mogao sam i ja biti na slici. Možda i bolje što nisam. 😄 S obzirom na road score koji imas, iz dubine duse ti se zahvaljujemo ❤️ Edited September 8, 2023 by Kooineeperk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 1 minute ago, Kankkunen said: Ima tu mnooogo košarke ... al je ubedacio trenera kanade kada je u istoj sekundi reagovao na ocajnicki potez ubacivanja onog klasicnog centra da brani milutina sa petrusevim 10 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts